Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

kiz benim henuz 11 gunum var biliyorum sacma ama basinc var kasiklarimda adet olucakmisim gibi ,,sendede varmi diye sorucaktim:26: cok calismaktanmi oldu acaba

kızlar ben bu akşam lık kaçıyorum saç boyucam yumurtlamadan bu işi bitireyim keçiboynuzunu hazırlıcam meyve hazırlıcam anlıcanız çok işim var öptm kızlar görüşürüzz

canım bişiy soracam. ben bu göğüs ağrısı belirtisine çok takılıyorum. olmayınca hamile değilmişim gibi geliyor. senin hamileliği öğrenmeden önce göğüs ağrın var mıydı?:26:

arkadaşlar merhaba bir konuda fikrinizi almak istiyorum.benim 6 yaşında bir oğlum var ona kardeş istiyoruz ama 2 senedir olmuyor ben pkoluyum oğlumda da öyleydi ama ona hemen hamile kalmıştım.her adet gecikmesinde umutlanıyoruz velhasıl bu ay da adetim 5 gün gecikti göz bebeğimde büyüme(ne kadar doğruysa) uyku hali, kasık ağrısı vardı 2. gün test yaptım tek çizgi bugün kulak ağrısıyla doktora gittim antibiyotik verdi içtim ama içim çok rahat değil yine bir umut ya varsa sizce içmeyip biraz bekleyeyim mi(eşim öyle diyor) yoksa devam edeyim mi ? bu arada son iki ilişkiden sonra çok az miktarda kanama oldu daha önce hiç böyle bişey olmamıştı.

canım bişiy soracam. ben bu göğüs ağrısı belirtisine çok takılıyorum. olmayınca hamile değilmişim gibi geliyor. senin hamileliği öğrenmeden önce göğüs ağrın var mıydı?:26:

orkidecigim gogus belirtisi bat gununden sonraki gunlerde oluyo diye biliyorum canim ya ,,ben kizimdada batan 8-9 gun sonra gosulerim sizlanip cok acimisti,,fakat erken olan varmidir bilemiyorum ,,elabebegin cevabini bende merak ettim simdi :26:

hosgeldin canim ...antibiyotik konusunda adetini bekle icme derim canim ya belli mi olur belki vardir bebis,,insallah vardir ,,benimde kizim 6 yasinda kardes gelmedi bi turlu 1 seneyi gectik iste,,
hayirlisi artik allah yardimcimiz olsun

canım kullandığın antibiyotik ne? kutunun üstünde yazan etken maddeyi yazarsan yardımcı olurum. bazı antibiyotiklerin gebelikte kullanılmasında sakınca yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…