- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
bayanlar başım çık ağrıyor, sanırım miğrenim ben geliyorum diyor...
ne yapabilirim, fikri olan var mı?
çok sağol kuzum minosetin zararı olmaz dimi
kiz benim henuz 11 gunum var biliyorum sacma ama basinc var kasiklarimda adet olucakmisim gibi ,,sendede varmi diye sorucaktim:26: cok calismaktanmi oldu acaba
kızlar ben bu akşam lık kaçıyorum saç boyucam yumurtlamadan bu işi bitireyim keçiboynuzunu hazırlıcam meyve hazırlıcam anlıcanız çok işim var öptm kızlar görüşürüzz
canım bişiy soracam. ben bu göğüs ağrısı belirtisine çok takılıyorum. olmayınca hamile değilmişim gibi geliyor. senin hamileliği öğrenmeden önce göğüs ağrın var mıydı?:26:
arkadaşlar merhaba bir konuda fikrinizi almak istiyorum.benim 6 yaşında bir oğlum var ona kardeş istiyoruz ama 2 senedir olmuyor ben pkoluyum oğlumda da öyleydi ama ona hemen hamile kalmıştım.her adet gecikmesinde umutlanıyoruz velhasıl bu ay da adetim 5 gün gecikti göz bebeğimde büyüme(ne kadar doğruysa) uyku hali, kasık ağrısı vardı 2. gün test yaptım tek çizgi bugün kulak ağrısıyla doktora gittim antibiyotik verdi içtim ama içim çok rahat değil yine bir umut ya varsa sizce içmeyip biraz bekleyeyim mi(eşim öyle diyor) yoksa devam edeyim mi ? bu arada son iki ilişkiden sonra çok az miktarda kanama oldu daha önce hiç böyle bişey olmamıştı.
arkadaşlar merhaba bir konuda fikrinizi almak istiyorum.benim 6 yaşında bir oğlum var ona kardeş istiyoruz ama 2 senedir olmuyor ben pkoluyum oğlumda da öyleydi ama ona hemen hamile kalmıştım.her adet gecikmesinde umutlanıyoruz velhasıl bu ay da adetim 5 gün gecikti göz bebeğimde büyüme(ne kadar doğruysa) uyku hali, kasık ağrısı vardı 2. gün test yaptım tek çizgi bugün kulak ağrısıyla doktora gittim antibiyotik verdi içtim ama içim çok rahat değil yine bir umut ya varsa sizce içmeyip biraz bekleyeyim mi(eşim öyle diyor) yoksa devam edeyim mi ? bu arada son iki ilişkiden sonra çok az miktarda kanama oldu daha önce hiç böyle bişey olmamıştı.
herkese iyi geceler arkadaslar gorusuruzzzz
kızlar bana da iyi geceler. gene çöktü benim uyku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?