teşekkür ederim
tilac -etken made:etodolak
ceftinex-etken madde:sefdinir
doktorada söyledim gebeliklerde kullanıyoruz ama yinede kadın doğum dr sorun dedi yani çok tatmin etmedi
kimsecikler yok burda ama ben haber vereyim dedim. bu aksam test yaptim. test pozitif cikti.sanirim hamileyim:)) .dualarinizi eksik etmeyin olur mu. ancak pazartesi kan testine giderim.
kimsecikler yok burda ama ben haber vereyim dedim. bu aksam test yaptim. test pozitif cikti.sanirim hamileyim:)) .dualarinizi eksik etmeyin olur mu. ancak pazartesi kan testine giderim.
selam canim.sende ikinci bebis istiyorsun qaliba.ilki kac yasinda.
selam evet ikinci istiyoruz ilki 6 yaşında ama ikincisi iki yıldır yok ortada
günaydın kızlar birazdan bir arkadaşıma kahvaltıya gideceğim. akşama görüşürüz
Arkadaşlar meraba adetim gecikeli 9 gün oldu dün test yaptırdım değerim 9.28 çıktı sizce sevinebilirmiyim bu sonuç pozitf olarak yeterlimidir ne yapmalıyım fikirlerinize ihtıyacım var kafam karıs aslında 5 üzeri pozitf die biliorum ama sevinmek içinde erkenmi yardm edebilirmisiniz
Canim bende 5 uzeri pozitif diye duydum hep ama bilemicem su kan testi meselesini,,,,,,bide idrar testi yapsana canim,,,,
daha once adetlerin geckirmiydi peki ?? pco felan varmi ???
kahorihama hosgeldin kiz nasilsin ??? bende boyle yanlizdim kendi kendime konusuyordum iste seni gorunce sevindim kiki
hayır canım hiç bukadar uzun gecikmemişti daha önce hep günü gününe olurdum hadi en fazla bigün oynardı ama bukdar ilk kez oluyor.pco nedir :S bilemedim canım benim pek bilgim yok bu konuda.
idrar testi 4kez yaptım gecikmeden 3 4 gün önce negatifti gecikince yaptım negatifti sonra iki kez daha gecikince yaptım ve çok ama çok silik hayal meyal görünen bi çizgi gördük. işte 22sinde adet olmam gerekirken bugün 30 u hala olmadım dünde kan testi yaptırdım sonuc 9.28 çıktı hayırlsıı artık rabbim bilir gönlümüzce olur umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?