Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

hosgeldin canim ...antibiyotik konusunda adetini bekle icme derim canim ya belli mi olur belki vardir bebis,,insallah vardir ,,benimde kizim 6 yasinda kardes gelmedi bi turlu 1 seneyi gectik iste,,
hayirlisi artik allah yardimcimiz olsun

inşallah isteyen herkese versin Allah gerçekten zor bir durummuş bir de ilki hemen olunca ikincisi de hemen olacakmış gibi geliyor hayırlısı...

canım kullandığın antibiyotik ne? kutunun üstünde yazan etken maddeyi yazarsan yardımcı olurum. bazı antibiyotiklerin gebelikte kullanılmasında sakınca yok
teşekkür ederim
tilac -etken made:etodolak
ceftinex-etken madde:sefdinir
doktorada söyledim gebeliklerde kullanıyoruz ama yinede kadın doğum dr sorun dedi yani çok tatmin etmedi

iidir tatlım raporlama yapmam lazım onlarla uğraşıyorum yumurta kapıya sıkıştı bu saate kaldı anlıcan sen nasılsın

sagol canim iyidir ne olsun.bende oturuyorum findik yiyorum.midem kazinti.

inşallah isteyen herkese versin Allah gerçekten zor bir durummuş bir de ilki hemen olunca ikincisi de hemen olacakmış gibi geliyor hayırlısı...

selam canim.sende ikinci bebis istiyorsun qaliba.ilki kac yasinda.

selaaaaaaaaaammmmm canlar 1 kaç gün yatılı misafirlerim var çok giremicem size bi bakayım dedim napıyosunuz?

uyudularrrrrrr hatta kociş de yattı ben de yatıyorum kızlar kendinize cici bakın görüşürüz yarın

kimsecikler yok burda ama ben haber vereyim dedim. bu aksam test yaptim. test pozitif cikti.sanirim hamileyim:)) .dualarinizi eksik etmeyin olur mu. ancak pazartesi kan testine giderim.

kimsecikler yok burda ama ben haber vereyim dedim. bu aksam test yaptim. test pozitif cikti.sanirim hamileyim:)) .dualarinizi eksik etmeyin olur mu. ancak pazartesi kan testine giderim.

sweet harikaaaaaaaaaa BAT kaçtı canım. ayyyy çok heyecanlııııııııııııı

canım bişiy soracam. ben bu göğüs ağrısı belirtisine çok takılıyorum. olmayınca hamile değilmişim gibi geliyor. senin hamileliği öğrenmeden önce göğüs ağrın var mıydı?:26:

adet olacağım dönemler daha çok ağrırdı. anlayacağın çok fazla ve sürekli değildi...

hoş şimdide öyle çok ağrı falan yok, o ağrı hormon salınımın bhcg ani yükselmesinde artıyormuş ... gün içinde bazen artıyor bazen azalıyor, mide bulantısı gibi bir geliyor bir gidiyor...

birde sütyen de önemli benim bir sütyenim var onu takınca daha fazla ağrıyo

kısacası kuzum bu işin sistematiği, düzeni falan yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…