e kimler burdaaaaaaaa yoklama yapıyorum
ben varim nasilsin canim
hosgeldin canim ...antibiyotik konusunda adetini bekle icme derim canim ya belli mi olur belki vardir bebis,,insallah vardir ,,benimde kizim 6 yasinda kardes gelmedi bi turlu 1 seneyi gectik iste,,
hayirlisi artik allah yardimcimiz olsun
teşekkür ederimcanım kullandığın antibiyotik ne? kutunun üstünde yazan etken maddeyi yazarsan yardımcı olurum. bazı antibiyotiklerin gebelikte kullanılmasında sakınca yok
iidir tatlım raporlama yapmam lazım onlarla uğraşıyorum yumurta kapıya sıkıştı bu saate kaldı anlıcan sen nasılsın
inşallah isteyen herkese versin Allah gerçekten zor bir durummuşbir de ilki hemen olunca ikincisi de hemen olacakmış gibi geliyor hayırlısı...
sagol canim iyidir ne olsun.bende oturuyorum findik yiyorum.midem kazinti.
iyi aksamlar ,,benimde midem kaziniyo ne yesem acaba:26:
hiç bişey tabii kisüt iç karnın açsa bu saatte yemek yenir mi hiç kiki
selaaaaaaaaaammmmm canlar 1 kaç gün yatılı misafirlerim var çok giremicem size bi bakayım dedim napıyosunuz?
selaaaaaaaaaammmmm canlar 1 kaç gün yatılı misafirlerim var çok giremicem size bi bakayım dedim napıyosunuz?
uyudularrrrrrr hatta kociş de yattı ben de yatıyorum kızlar kendinize cici bakın görüşürüz yarın
kimsecikler yok burda ama ben haber vereyim dedim. bu aksam test yaptim. test pozitif cikti.sanirim hamileyim:)) .dualarinizi eksik etmeyin olur mu. ancak pazartesi kan testine giderim.
canım bişiy soracam. ben bu göğüs ağrısı belirtisine çok takılıyorum. olmayınca hamile değilmişim gibi geliyor. senin hamileliği öğrenmeden önce göğüs ağrın var mıydı?:26:
kimsecikler yok burda ama ben haber vereyim dedim. bu aksam test yaptim. test pozitif cikti.sanirim hamileyim:)) .dualarinizi eksik etmeyin olur mu. ancak pazartesi kan testine giderim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?