Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

sweet harikaaaaaaaaaa BAT kaçtı canım. ayyyy çok heyecanlııııııııııııı

tesk ederim cnm. batm normalde 3-4 temmuz gibiydi.

maşallah canım, allah tamamına erdirip sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
amin cnm cumlemize ins.

canım nasıl mutlu oldum. Allah tamamına erdirsin

saolasin cnm darisi basina ins en kisa zamanda

Ne guzel tatlım. Benim bat dün idi ama testte hicbirsey çıkmıyor. Ve tabi adet ağrıları başladı(((

hayirlisi olsun cnm ama agridan belli olmuyor. hatta bnm cok agrim oldugu icin hamile olabilecegimi dusunuodum kac gundur

SWEET
canim tebrik ederim.ALLAH sag salim kucagina almayi nasip etsin bu sefer.insallah olucak.pozitif dusun.kendini strese sokma canim.dur bi on olarak kutlama yapiyim

Allah razi olsun cnm. In Rabbim acilarini gostermesin

cnm ins en kisa zamanda Rabbim nasip etsin
amanin sweeettttttttteyyyyy tey lililililiiiii

kiz sen dha yeni dusuk yapmamismiydin bu ne hiz ayol massallah massallah lilililllliiiii

darisi temuzda bizlerin basina olsun artik ya...Allah saglikli kucagina almayida nasip etsin canim

Sen sımdı testı 5 gun erkenmı yaptın ???? Adetın 5 temuzdu yanlıs hatırlamıyorsam,,, Bende sımdı 5 gun onceden erken testlerle baksamıkı he ?????
bir cucuk seneden sonra hizlandik heralde. cnm normalde bat 3-4 temmuz gibi ama ben erken yumurtladim bu ay. normalde en erken 13. de ovu pozitif cikardi bu sefer 10 ve 11. bakalim sevinemiyorum daha. Kan testinden sonra bide gorebilirsek icim biraz rahatlar.

sweet85 senin adına cok sevindim Allah tamamına erdirsin darısı bize inş.
amin cnm saolasin

canımmmmmmm hayırlı olsunnnnnnnnnn senin adına cokkkkk sevindikkkkkkkk : haydi kzlar kutlama var gine haydinnnn

saolasin cnm kan testini yaptirayimda ondan sonra kutlama yapalim ins

Canim pco polikistik over demek, yumurtalik icinde kist yani,,,pco oldugu zaman adetlerde her ay duzensizlik Oluyo iste...Ama sen hic gecikmezdi diyorsun, gec dollenme olabilir seninki,,burda elabebek diye bir arkadasimiz var oda gulner adetinden gulner sonra hep negatifti ve Sonunda positifi yakaladi,,gec dollenme oldugu icin,sanirim seninde oyle olmali,,ustelik hafif bir ikinci silik gormussun,,testi onumuzdeki gunler tekrarla,,ins bebisin seninledir

ins cnm dikkat etmeye calisiyorum ben de. kan testi falan vermedigim icin tedirginim daha. sen ne yaptin?

amin cnm yaa ins saglicakla aliriz kucagimizabu sefer. burda hemen ultrasonla bakmiolar. beklicez biraz artik

Hollanda da yasiyorum bende burda da sekizinci hafta cagiriyorlar normalde ama ben bir kez dusuk birde gecen kimyasal gebelik olunca korkumu belirttim ve hemen almak zorunda kaldilar. İkinci randovuyuda erken verdiler. Nasil gecicek bugunler 😊

kimsecikler yok burda ama ben haber vereyim dedim. bu aksam test yaptim. test pozitif cikti.sanirim hamileyim:)) .dualarinizi eksik etmeyin olur mu. ancak pazartesi kan testine giderim.

canıımmm beeenniimmmm gözün aydıınn çok sevindim
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder bu sefer inşalllaahhhh
çok dikkat et kendine uzan dinlen bol bol

canım doktora gösterme imkanın oldu mu peki??5 üzeri dediğin gibi hamilelik...sen yine de pazartesi günü testini tekrarla en az 2 katına çıkmıs mı onu öğrenmiş olursun.inşallah hamişsindir tatlım...

Sweet85 peki nasil hissediyorsun suan. Belirtilerin varmi ?

karin agrim var bi de batmalar var kasiklarimda. ikisinde de isteklilik oldu bende. normalde adete yakin tatli cok yerim ama yemek istemiyorum hic

canıımmm beeenniimmmm gözün aydıınn çok sevindim
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder bu sefer inşalllaahhhh
çok dikkat et kendine uzan dinlen bol bol

Amin cnm saolasin. ins sen de ikizlerinin mujdesini verceksin 2 haftaya kadar

karin agrim var bi de batmalar var kasiklarimda. ikisinde de isteklilik oldu bende. normalde adete yakin tatli cok yerim ama yemek istemiyorum hic

Amin cnm saolasin. ins sen de ikizlerinin mujdesini verceksin 2 haftaya kadar

Benimde aynilari oldu. Su dort gundurde vakit buldukca gunduzleri uyuyorum bir iki saat. Hemde bir kac kez. Halada karin agrilarim var ozellikle sabahlari oluyor bende korkudan kalkip hemen bakiyorum camasirima bisey mi geliyo diye.

merhaba arkadaşlar gittiğim bir kadın doğumcu benden hsg istedi ama pahalı bir işlem yaptıranlar varmı istanbulda nerde nekadara yaptırdınız

ben bugun iyi değilim kızlarr...akşam üzeri böyle kendimden gectim başım döner gibi oldu sonra ağlama krizi vurduuuuu,,,ağlamamaya calıştıkca gögsüme sancı vuruyrdu..ama şimdi iyyim uyumak istiyrum ama vucudumun dedğinide yapmak istemyrumm .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…