sweetharikaaaaaaaaaa BAT kaçtı canım. ayyyy çok heyecanlııııııııııııı
amin cnm cumlemize ins.maşallah canım, allah tamamına erdirip sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
canım nasıl mutlu oldum. Allah tamamına erdirsin
Ne guzel tatlım. Benim bat dün idi ama testte hicbirsey çıkmıyor. Ve tabi adet ağrıları başladı(((
SWEET
canim tebrik ederim.ALLAH sag salim kucagina almayi nasip etsin bu sefer.insallah olucak.pozitif dusun.kendini strese sokma canim.dur bi on olarak kutlama yapiyim
ooooooooooooo süppperrrrrrrrrrcanım tebrik ederim seniiii çok güzel bir haberrrr buuuuuuu hadi bakalım darısı başımıza
günaydın tatlım iyi gezmeler ben de bi bakıyım dedim size güzel haberi de aldım sweet hamileymiş bu gazla günüm güzel geçer artık ben de çıkıyorum misafirlerimi gezdiricem öptüm hepinizi canlarrrrrr
amanin sweeettttttttteyyyyy tey lililililiiiii
kiz sen dha yeni dusuk yapmamismiydin bu ne hiz ayolmassallah massallah lilililllliiiii
darisi temuzda bizlerin basina olsun artik ya...Allah saglikli kucagina almayida nasip etsin canim
Sen sımdı testı 5 gun erkenmı yaptın ???? Adetın 5 temuzdu yanlıs hatırlamıyorsam,,,Bende sımdı 5 gun onceden erken testlerle baksamıkı he ?????
amin cnm saolasinsweet85 senin adına cok sevindim Allah tamamına erdirsin darısı bize inş.
canımmmmmmm hayırlı olsunnnnnnnnnn senin adına cokkkkk sevindikkkkkkkk: haydi kzlar kutlama var gine haydinnnn
hayır canım hiç bukadar uzun gecikmemişti daha önce hep günü gününe olurdum hadi en fazla bigün oynardı ama bukdar ilk kez oluyor.pco nedir :S bilemedim canım benim pek bilgim yok bu konuda.
idrar testi 4kez yaptım gecikmeden 3 4 gün önce negatifti gecikince yaptım negatifti sonra iki kez daha gecikince yaptım ve çok ama çok silik hayal meyal görünen bi çizgi gördük. işte 22sinde adet olmam gerekirken bugün 30 u hala olmadım dünde kan testi yaptırdım sonuc 9.28 çıktı hayırlsıı artık rabbim bilir gönlümüzce olur umarım
hostensia nasilsin?
Canim bende gecmisi okuyordum ve son sayfakarda haberini okudum ve cok mutlu oldum. Allah tamamina erdirsin insallah inan com sevindim ya darisi diger kizlarin basina insallah. Bende iyi cok sukur uzandim sİmdi dinleeniyorum. SEnde dikkat et kendine
ins cnm dikkat etmeye calisiyorum ben de. kan testi falan vermedigim icin tedirginim daha. sen ne yaptin?
Bizde kalp atisini duymak icin ayin dokuzunu bekliyoruz.
ne kadarlik oldun sen? ben de gecen ay dusuk yaptim icin korkuyorum. senn hamile oldugunu duyunca cok umitlenmistim zaten
Bes hafta uc gunluk oldu. Bizde hemen sevinememistik doktordan sonra rahatladik. İnsallah hayirlisiyla kucaklarimiza aliriz bebislerimizi.
amin cnm yaa ins saglicakla aliriz kucagimizabu sefer. burda hemen ultrasonla bakmiolar. beklicez biraz artik
kimsecikler yok burda ama ben haber vereyim dedim. bu aksam test yaptim. test pozitif cikti.sanirim hamileyim:)) .dualarinizi eksik etmeyin olur mu. ancak pazartesi kan testine giderim.
Arkadaşlar meraba adetim gecikeli 9 gün oldu dün test yaptırdım değerim 9.28 çıktı sizce sevinebilirmiyim bu sonuç pozitf olarak yeterlimidir ne yapmalıyım fikirlerinize ihtıyacım var kafam karıs aslında 5 üzeri pozitf die biliorum ama sevinmek içinde erkenmi yardm edebilirmisiniz
Sweet85 peki nasil hissediyorsun suan. Belirtilerin varmi ?
canıımmm beeenniimmmm gözün aydıınn çok sevindim
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder bu sefer inşalllaahhhh
çok dikkat et kendine uzan dinlen bol bol
karin agrim var bi de batmalar var kasiklarimda. ikisinde de isteklilik oldu bende. normalde adete yakin tatli cok yerim ama yemek istemiyorum hic
Amin cnm saolasin. ins sen de ikizlerinin mujdesini verceksin 2 haftaya kadar
Amin cnm saolasin. ins sen de ikizlerinin mujdesini verceksin 2 haftaya kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?