- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
aaaa lütfen ya biraz ara vereliimmmmm çatlıcammmmmmmmmmm oyyyyyyyyyyyyyyy
yawww perimcim askimm violecigimm beni korku basmis sizleri gulme ,,kardesimmmm
bak yeni fark ettim elimle hafif basinca cok hafif bile aciyo yara olmus gibi ,,,ciddiyim yaa
iyii tamam gülmüyommm....
ters bi hareket yapmışsındır hızlı hareket ettiysen... kas ağrısı olabilir....
inşallah bebişle ilgilidir.... bendede böle batmalar oldu dün ve bugün... batma gibi bişymiii??????
yaaaaaaa offff
tamam gülmüyom anladım canın yandığınııı... tam yumurtalık kısmınmı... uzat ayaklarını yataktasın demiiii şimdi sennnn
evet hatta igne batirdilar sankii sey edincee o k su run ceesimdide elimle hafif basinca yara olmus gibi agriyor resmen sol yumurtaligim ,,,kist olustuysa yandimki ne yandimm haa:18:
evet yataktayimm ne bagiriyon yaa
kist oldun mu daha önce sen ?????? olduysan onun gibi mii???
yaaa offfff napsa ki anlamında balım bağarmadımmmm
hayalimmm geçmiş olsun ben birden gülmekten düşünemedim hep bu perim yüzündencanım geçen ay bende de çok batma vardı kist olmasından korktum doktora gittim baktı iki yumurtalığım da temizmiş boşuna pimpiriklenmişim sen de kalbini ferah tut bi yarını bekle geçer yarına inşallah canım
kikiiiiiiiicimmm ordamısın yaaa iyimisinnn????????????????
yoo olmadimm
kafayı takmışsın kistegeçen ayda adet olamadım kist mi diye tuturdun haaaa
bencede serin tuttt kalbini bişey yoktur..öksürmeye çalışınca kasın kasılmıştır öle kist felan düşünme
neyse ben yatıyorum canlar iyi gecelerhayalim yat dinlen zorlamışsındır "öksürürken" biraz dinlen geçer inşallah canım benim perim sen de nohuta iyi bak hadi görüşürüz yarın
neyse ben yatıyorum canlar iyi gecelerhayalim yat dinlen zorlamışsındır "öksürürken" biraz dinlen geçer inşallah canım benim perim sen de nohuta iyi bak hadi görüşürüz yarın
kafayı takmışsın kistegeçen ayda adet olamadım kist mi diye tuturdun haaaa
bencede serin tuttt kalbini bişey yoktur..öksürmeye çalışınca kasın kasılmıştır öle kist felan düşünme
tememmmmmm temem dusunmicem artik hic bisey:44:
ağrın varmıııı devam ediyomu....onu da dede rahatlayayım:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?