Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

aaaa lütfen ya biraz ara vereliimmmmm çatlıcammmmmmmmmmm oyyyyyyyyyyyyyyy

yawww perimcim askimm violecigimm beni korku basmis sizleri gulme ,,kardesimmmm

bak yeni fark ettim elimle hafif basinca cok hafif bile aciyo yara olmus gibi ,,,ciddiyim yaa

yawww perimcim askimm violecigimm beni korku basmis sizleri gulme ,,kardesimmmm

bak yeni fark ettim elimle hafif basinca cok hafif bile aciyo yara olmus gibi ,,,ciddiyim yaa

yaaaaaaa offff
tamam gülmüyom anladım canın yandığınııı... tam yumurtalık kısmınmı... uzat ayaklarını yataktasın demiiii şimdi sennnn

evet hatta igne batirdilar sankii sey edincee o k su run cee simdide elimle hafif basinca yara olmus gibi agriyor resmen sol yumurtaligim ,,,kist olustuysa yandimki ne yandimm haa:18:

hayalimmm geçmiş olsun ben birden gülmekten düşünemedim hep bu perim yüzünden canım geçen ay bende de çok batma vardı kist olmasından korktum doktora gittim baktı iki yumurtalığım da temizmiş boşuna pimpiriklenmişim sen de kalbini ferah tut bi yarını bekle geçer yarına inşallah canım

kist oldun mu daha önce sen ?????? olduysan onun gibi mii???

yoo olmadimm

yaaa offfff napsa ki anlamında balım bağarmadımmmm

tamam ya bagirmaaa ufffff kiki

saol canim zaten perim hep ortaligi karistiriyo boyleekikiki insallah oyledir canim,,,ayyyy aman neyse konuyu degistirelim bence

neyse ben yatıyorum canlar iyi geceler hayalim yat dinlen zorlamışsındır "öksürürken" biraz dinlen geçer inşallah canım benim perim sen de nohuta iyi bak hadi görüşürüz yarın

neyse ben yatıyorum canlar iyi geceler hayalim yat dinlen zorlamışsındır "öksürürken" biraz dinlen geçer inşallah canım benim perim sen de nohuta iyi bak hadi görüşürüz yarın

görüşürüz violecimmmmm.... sende kendine iyi bak tatlı rüyalarrrrrr .54:

kafayı takmışsın kiste geçen ayda adet olamadım kist mi diye tuturdun haaaa
bencede serin tuttt kalbini bişey yoktur..öksürmeye çalışınca kasın kasılmıştır öle kist felan düşünme [/QUOTE]

tememmmmmm temem dusunmicem artik hic bisey :44:

kafayı takmışsın kiste geçen ayda adet olamadım kist mi diye tuturdun haaaa
bencede serin tuttt kalbini bişey yoktur..öksürmeye çalışınca kasın kasılmıştır öle kist felan düşünme

tememmmmmm temem dusunmicem artik hic bisey :44:[/QUOTE]

ağrın varmıııı devam ediyomu....onu da dede rahatlayayım:26:

ağrın varmıııı devam ediyomu....onu da dede rahatlayayım:26:

yok suan sadece elleyince elimide cektim zaten oynamiyomm,,,,hadi ben pinpirikliyim sen niye bukadar kafaya takiyonn bosver[/QUOTE]

ben kendime pirpirikli eh iştede başkasına daha çok pirpiriklenirim....
kız üzüldümm valla öle anlamıyoz ya burda yazarken karşındakinin haliniii.... o arada acı çekiyomuşun ya kikimmmm üzüldüm vallaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…