cikalimmi bizde ?? hortensia da konusmuyo sende yorgunsunn?????
olur kikim sen bilinnnnn
ben kendime pirpirikli eh iştede başkasına daha çok pirpiriklenirim....
kız üzüldümm valla öle anlamıyoz ya burda yazarken karşındakinin haliniii.... o arada acı çekiyomuşun ya kikimmmm üzüldüm vallaaa
benmi bilirimkiki sen yorgun degilmiydin kiz ,,aha violede geri geldi dayanamadi belli
kiz yok beee sizler gulunce mutlu olunca bana daha cok moral geliyoo valla..hem bende cok guldum
valla ciddi galiba durum
ben yorgun morgun demedim kikiii kısss
hamilelik unutkanlığımı başladı sende
kiz sen durum ciddi ciddi diye bozuk plak gibi sararken neyi kast ediyorsunn ,,,kusmeyimii ??? agrilarimimi ??? agrilarim ciddi ciddi var yavrum,,,ama kusmenin hata kumesin onunden bile gecmedim benn iftira atma..
sen demin bende cikacam zaten diye yazmamismiydin ;,bende acik daha durun beaaa diye yazmadimmi ,,yorgunsun sandim iste boylece
kafayı duvara vurma anımasyonu yok mu burda yaaaa ......
durun derken çok güldüm espiri yapmaaaa artık biraz diyeee....karnım ağrıdı çokk ondan....gülmekten
iftira nedern çıktı kısss küsme nerden çıktııı
senin küsen alıngan biri oladığını biliyom ben
offf kiki ya sen yorgunsun galiba..... sen öle alıngan değilsin bu sefer galiba canın yanıdı herhalde diye dedim.....
neyse kuşum bak sanem var yarın o seni zorluyodur yatalım... sende bi uzan güzelce sabah bakarım sana agrın varmı haber et...
kiz valla ya ben bugun herseyi yanlis yaziyorum yada jeton eksik gec dusuyoo,,,yada sen yanlis anliyorsun benii ayy
kiz aslinda benim hafiza iyidir ,,,sen demin hortensiamiydiii rumeysayamiydii cikinca sen yazdinki bende cikacam zaten birazdan benmi yanlis hatirliyorumm ,,valla bak sayfayi bulurumda ugrasmak istemiyorumm,,,
hem ben hicbirseye alinmadimkii alinacak bisey yok zatenheyytt allah yaa bence senin hamis belirtilerin basliyo yaa benimki degill kikikiki uhuhu
galiba bende bişey var kiki yaaa.. he bende çıkacam demiştim dimi :26:
evetttt hayytt gozunu seveyim yaa kendimden suphe ettim neredeysee yafff ,,,benim hafiza saglamdir yaww
hatta bende ,,,,nereyeee beaa herkezz acik daha durun diye yazdimm,,,allah sukur hatirladin,,,,sende seni kovdugumumu dusundun yoksa :26: ask olsunn
neyapiyon kiz orda sesiz sesiz hee???????????
yok öle düşünmedim herkes gidince bizde gidelimi diye sorduğunu düşündüm....
kovarsanda kov canım sana mı alınacam ben kikimmmm......
neyse ben cikiyorum ama simdi basim dondu artikuyusak iyi olurr hersey birbirine karistii,,haydi iyi geceler sana askim ve nohutuma
Gorumcemdeydum canin ya muhabet derindi sizi iyi takip edemedim sorry
eferin kiz alinmak yokkk hayatimizdakocisim geldi kiz yanima su arkadasina bay bay et isimiz var diyo sapikk
Bende senemi optummm:)) iyi geceler balimmm yarın girerim merak ederim seni şimdi bennnn.... Guzelllll uykularrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?