Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

olmaması normal diye biliyrum ben hatta biri yazmıştı doktor kontorlünde yumurtladğımda bile akıntım olmamıştı diye

senin 28.... beninde 27 işte ona göre dedim zaten balımmmm....
ben geçen ay kullandım 12. gün çift çizgiydi yanı 13. yumurtluyom..
bu ay 12. gün son çarpişmalı kıvılcımı çıkarttım bittiii
onu demek istedim sana

hayalim bu ay bende de hiç akıntı yok geçen ay çok fazlaydı bu ay hiç bişi yok ben de bunu merak ediyodum

heeee yani sende son koyu olan gunu kullandin okadar 12 ci gundu ve ertesini yapmadim senin gibi oldu diyosunn simcik anladim, ,,hmmm aslinda bende hep 12 ci gunu ve 13 cu gunu kirmizi olurdu ama buzefer biraz geriye kaydii 13-14 oldu..neyse haydi insallah tutmusturr,

fas
biliyrum canım şakasına sordum zaten ,,
tamam hayalimm ozman fasülye diyek hortensianınkineeeeee
bu fasülyeeeeeeee 7 bucukkkkk liraaaaa hem oynasınn hemmm ...devamı neydi unutum

Yan halimem yandan severim seni candan. Benimki yarin tam alti haftilik olicek yediye giricez allah kismet ederse butun haftalari doldurucaz hep beraber

hayalim bu ay bende de hiç akıntı yok geçen ay çok fazlaydı bu ay hiç bişi yok ben de bunu merak ediyodum

ya evet ama baksana arkadaslar yani rumeysa normalmis dedi

fas
biliyrum canım şakasına sordum zaten ,,
tamam hayalimm ozman fasülye diyek hortensianınkineeeeee
bu fasülyeeeeeeee 7 bucukkkkk liraaaaa hem oynasınn hemmm ...devamı neydi unutum

teyy teyyy bende severim bu sarkiyi

heee evettt heleşükür
kız koçişle bi araya bile gelemdik oldu işte süprizz... Allah ol dedimi oluyo işte....stres yok olurmu
offf kikiii beni sters yaptın burdaa koçişime sorup duruyom enson ne zaman çarpıştık diye yani yola tatile çıktık diyee

QUOTE=perim;25359190]heee evettt heleşükür
kız koçişle bi araya bile gelemdik oldu işte süprizz... Allah ol dedimi oluyo işte....stres yok olurmu
offf kikiii beni sters yaptın burdaa koçişime sorup duruyom enson ne zaman çarpıştık diye yani yola tatile çıktık diyee [/QUOTE]

kiz sen niye stres oluyosun bosver takma sen benii,,,,ala ala neyaptiysam kendi elimle kendime yaptim,,bosver sen benii.

he yaa benim saksi bugun gec isliyo nedensee bak bak kocisinide devreye sokmuss allah seni emiii ,,allah bilir hayalim icin soruyom demissindir bide

kiz sen niye stres oluyosun bosver takma sen benii,,,,ala ala neyaptiysam kendi elimle kendime yaptim,,bosver sen benii.

he yaa benim saksi bugun gec isliyo nedensee bak bak kocisinide devreye sokmuss allah seni emiii ,,allah bilir hayalim icin soruyom demissindir bide [/QUOTE]

hamileliktendir
hee kikiye çarpişmamızın günü ve saatini sölüyom dedimm
zaten meraklı .....
şülee dedimm

_biz nezaman ankaraya gittik?

_Niye ki?

_ sen söle bi len.. ne zaman yola çıktık biz hele söle bi....... dedim o kadar

hamileliktendir
hee kikiye çarpişmamızın günü ve saatini sölüyom dedimm
zaten meraklı .....
şülee dedimm

_biz nezaman ankaraya gittik?

_Niye ki?

_ sen söle bi len.. ne zaman yola çıktık biz hele söle bi....... dedim o kadar [/QUOTE]

iyi sevindim allah senii senin kocisinle konusma tarzin ayni ben valla

kiz demin wc ye giderken bi oksuruk tuttu ayyy sol kasigima oksurukle beraber bi sanci saplandiki sormaa igne batar gibi sol yumurtaligimdaa bi bagirdim kocisimde sasirdii korktuu bu neydi simdi yaaa ,,simdi yataga gectimm,,ben pinpirikliyim simdi yine kisti kafaya koyarim kiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…