hangi yaziydi canim oo benim kafam iyice karisti bugun hee kime ne yazdim kim kaldi yetistiremedim bi an
evet canim 15 ci gunu degerlendirdim,,sperm uzun yasarmismis herhalde o gunede yetisir :26:gerci ben uzun yasma meselesine pek inanmiyorum sahsende yinede insallah ..
peki sen ovu testi kullanmiyorsun hangi gun yumurtladigini kacinci gun oldugunu anliyabildinmiiki ,,,bide senin adet uzunlugun nekadar ??? benim 28 bazende 29 canim
bisey daha benim bu ay ilk kez akintim hic olmadi yumurtlama donemindee :26lmamasi normalmidir acaba
iyi o vakit aman dikkkat et kendinneee....nohutumuza iyi bakkk tekmelemeye başladımı kız
iyi o vakit aman dikkkat et kendinneee....nohutumuza iyi bakkk tekmelemeye başladımı kız
olmaması normal diye biliyrum ben hatta biri yazmıştı doktor kontorlünde yumurtladğımda bile akıntım olmamıştı diye
hangi yaziydi canim oo benim kafam iyice karisti bugun hee kime ne yazdim kim kaldi yetistiremedim bi an
evet canim 15 ci gunu degerlendirdim,,sperm uzun yasarmismis herhalde o gunede yetisir :26:gerci ben uzun yasma meselesine pek inanmiyorum sahsende yinede insallah ..
peki sen ovu testi kullanmiyorsun hangi gun yumurtladigini kacinci gun oldugunu anliyabildinmiiki ,,,bide senin adet uzunlugun nekadar ??? benim 28 bazende 29 canim
bisey daha benim bu ay ilk kez akintim hic olmadi yumurtlama donemindee :26lmamasi normalmidir acaba
fasYok kiz daha nerde kalp atisini duycaz daha tekmeler icinerken degilmi?
senin 28.... beninde 27 işte ona göre dedim zaten balımmmm....
ben geçen ay kullandım 12. gün çift çizgiydi yanı 13. yumurtluyom..
bu ay 12. gün son çarpişmalı kıvılcımı çıkarttım bittiii
onu demek istedim sana
fas
biliyrum canım şakasına sordum zaten ,,
tamam hayalimm ozman fasülye diyek hortensianınkineeeeee
bu fasülyeeeeeeee 7 bucukkkkk liraaaaa hem oynasınn hemmm ...devamı neydi unutum
hayalim bu ay bende de hiç akıntı yok geçen ay çok fazlaydı bu ay hiç bişi yok ben de bunu merak ediyodum
fas
biliyrum canım şakasına sordum zaten ,,
tamam hayalimm ozman fasülye diyek hortensianınkineeeeee
bu fasülyeeeeeeee 7 bucukkkkk liraaaaa hem oynasınn hemmm ...devamı neydi unutum
heeee yani sende son koyu olan gunu kullandin okadar 12 ci gundu ve ertesini yapmadim senin gibi oldu diyosunn simcik anladim,,,hmmm aslinda bende hep 12 ci gunu ve 13 cu gunu kirmizi olurdu ama buzefer biraz geriye kaydii 13-14 oldu..neyse haydi insallah tutmusturr,
hadi bana müsadeeeeeee ben cıkıyrumm kendinze bebişlerinize iyi bakın bol saygı ve seevgilerrrrr sunuyyyyyrmmmmm
hayalim hariccccccccccc
niye beeeneyaptim ginee,,,hayalim ruyana hayalet gibi girer bak
hadi bana müsadeeeeeee ben cıkıyrumm kendinze bebişlerinize iyi bakın bol saygı ve seevgilerrrrr sunuyyyyyrmmmmm
hayalim hariccccccccccc
nezmandır sana sarmadıydım ckırken bi sarmaşıklık yapayım dedim
QUOTE=perim;25359190]heee evettt heleşükür
kız koçişle bi araya bile gelemdik oldu işte süprizz... Allah ol dedimi oluyo işte....stres yok olurmu
offf kikiii beni sters yaptın burdaa koçişime sorup duruyom enson ne zaman çarpıştık diyeyani yola tatile çıktık diyee
kiz sen niye stres oluyosun bosver takma sen benii,,,,ala alaneyaptiysam kendi elimle kendime yaptim,,bosver sen benii.
he yaa benim saksi bugun gec isliyo nedenseebak bak kocisinide devreye sokmuss allah seni emiii ,,allah bilir hayalim icin soruyom demissindir bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?