iyi sevindimallah senii senin kocisinle konusma tarzin ayni ben valla
kiz demin wc ye giderken bi oksuruk tuttu ayyy sol kasigima oksurukle beraber bi sanci saplandiki sormaa igne batar gibi sol yumurtaligimdaa bi bagirdim kocisimde sasirdii korktuu bu neydi simdi yaaa ,,simdi yataga gectimm,,ben pinpirikliyim simdi yine kisti kafaya koyarimkiki
ben yatıyorum canlar tekrar kalkıcam bi kaç saat sonra yarın görüşürüz cici bakın kendinize çok yazışmayın sonra okumak zor oluyohadi öptüm siziiiiiii
aaaaaaaaaaaaaaa karnıma ağrılar girdi.. osurukmu pırtlatım deseydin kısss hahahahaa
çokkkkk güldüm yaaaa.... sorma çok pis muhabete dönmeye başladı bu ama benim kide çok pis kokuyooo neyeyse
sol kaık ağrıyo benimde hadi inşallaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ahahah öksürük tutmuş osuruk deil perim hay Allah hiç gülceğim yoktu
ahahah öksürük tutmuş osuruk deil perim hay Allah hiç gülceğim yoktu
kiz deliiiiiiidingillll sen beni yanlis anladin herhall,,,benim tastaturda noktalar yok oksuruk oksuruk oho oho gibi uyuz okadarda degilim yaniii...hem wc ye giderken diyorum wc deyken demiyorum piissss kokulu seniii
ahaha mesajda öksürük yerine osuruk kelimesini koyunca baya bi komik oluyo yalnız
kiz deliiiiiiidingillll sen beni yanlis anladin herhall,,,benim tastaturda noktalar yok oksuruk oksuruk oho oho gibi uyuz okadarda degilim yaniii...hem wc ye giderken diyorum wc deyken demiyorum piissss kokulu seniii
ahaha mesajda öksürük yerine osuruk kelimesini koyunca baya bi komik oluyo yalnız
he öle mi demi
kesin pıtlatmıştır kikiiiii o arada bende gaz var sandım gebelik belirtisiiii
sen gul gul ,,,,cidden yerimde kivrandim bi an yaaa delu senii
uykumu kaçırdınız gülmekten öldüm burda az sonra kociş gelir neye gülüyosun der
kızzz valla güzel ama valla bendede oldu dünn birden ağrııı hadi inşallahhhh hamişsindir inşallahhhhhh
sorama yaaaaaaaaaaçatlıcammmm
perimmm uyuz perim bi adima osurukcaya cikarmadigin kaldiydi piisss mahlukk senii
kiz bu YDBUGE --BARTEK GELMEDI NERDE BUNLAR YAFF
YA GULMEYINN BEAA VALLA SUANDA OKSURMEK ISTIYORUM KORKUYORUMM KENDIMI ZOR TUTUYORUMM COK ACIDI YAAWW insan bi gecmis olsun der yaww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?