Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

aaaaaaaaaaaaaaa karnıma ağrılar girdi.. osurukmu pırtlatım deseydin kısss hahahahaa
çokkkkk güldüm yaaaa.... sorma çok pis muhabete dönmeye başladı bu ama benim kide çok pis kokuyooo neyeyse
sol kaık ağrıyo benimde hadi inşallaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ben yatıyorum canlar tekrar kalkıcam bi kaç saat sonra yarın görüşürüz cici bakın kendinize çok yazışmayın sonra okumak zor oluyo hadi öptüm siziiiiiii

kiz deliiiiiii dingillll sen beni yanlis anladin herhall,,,benim tastaturda noktalar yok oksuruk oksuruk oho oho gibi uyuz okadarda degilim yaniii...hem wc ye giderken diyorum wc deyken demiyorum piissss kokulu seniii

kiz deliiiiiii dingillll sen beni yanlis anladin herhall,,,benim tastaturda noktalar yok oksuruk oksuruk oho oho gibi uyuz okadarda degilim yaniii...hem wc ye giderken diyorum wc deyken demiyorum piissss kokulu seniii

ahaha mesajda öksürük yerine osuruk kelimesini koyunca baya bi komik oluyo yalnız

yaw nereye gidiyorsunuz bee acik daha durun yeni yataga gectim soyle kivama geldimm

Son düzenleme:

ne varbe sadece wc demi yapıyonnn
neyse bu daha komik oldu...... aaaaaaaaaaaaaaa karnımmmmm :)))))))))

uykumu kaçırdınız gülmekten öldüm burda az sonra kociş gelir neye gülüyosun der

perimmm uyuz perim bi adimi osurukcaya cikarmadigin kaldiydi piisss mahlukk senii

kiz bu YDBUGE --BARTEK GELMEDI NERDE BUNLAR YAFF

Son düzenleme:
kızzz valla güzel ama valla bendede oldu dünn birden ağrııı hadi inşallahhhh hamişsindir inşallahhhhhh

sorama yaaaaaaaaaa çatlıcammmm

YA GULMEYINN BEAA VALLA SUANDA OKSURMEK ISTIYORUM KORKUYORUMM KENDIMI ZOR TUTUYORUMM COK ACIDI YAAWW insan bi gecmis olsun der yaww

YA GULMEYINN BEAA VALLA SUANDA OKSURMEK ISTIYORUM KORKUYORUMM KENDIMI ZOR TUTUYORUMM COK ACIDI YAAWW insan bi gecmis olsun der yaww

iyii tamam gülmüyommm....
ters bi hareket yapmışsındır hızlı hareket ettiysen... kas ağrısı olabilir....
inşallah bebişle ilgilidir.... bendede böle batmalar oldu dün ve bugün... batma gibi bişymiii??????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…