Bende iyim evde ufak tefek islerimi hallediyorum.
Insallah kirmizilar gelmez bebis gelir aminnnnnn
bu aradaaa herkesin berat kandilini kutluyorum canlarımmmm
inşallah bugün allahım hepimize tüm dileklerimizin olması için ol der :26:
Dermanı olmayan dertler vermez inşallah rabbiim inşallahhhh bugün hepimizin hamile olacağı
yazalır deftere:26::26::26::26::26::26:aminnnn
valla bercestem bende iyi sayilirim iste,,,,,,,,onceleri adetten 1 gun once agrirdi smdi 1 hafta hatta 10 gun onceden basliyoo boyle basinc adet olucakmisim gibi,,,,,bu arada sol tarfimda bi gariplik var hala
sen kendini stres etme canim yaa, rahim filmini cektirirsin guzel guzel, sonra bak derya ya ohh bugun yolculuga cikmistir o,,,senide ugurlariz boyle ,,sonra bebislerinle donersin aramiza insallah,,,
valla bercestem bende iyi sayilirim iste,,,,,,,,onceleri adetten 1 gun once agrirdi smdi 1 hafta hatta 10 gun onceden basliyoo boyle basinc adet olucakmisim gibi,,,,,bu arada sol tarfimda bi gariplik var hala
sen kendini stres etme canim yaa, rahim filmini cektirirsin guzel guzel, sonra bak derya ya ohh bugun yolculuga cikmistir o,,,senide ugurlariz boyle ,,sonra bebislerinle donersin aramiza insallah,,,
sevindim güzel hamişim benim
çok yorma kendini canım işler hiç bitmez
tatil düşünüyomuşsun ne güzel hadi hayırlısı
bu aradaaa herkesin berat kandilini kutluyorum canlarımmmm
inşallah bugün Allahım hepimize tüm dileklerimizin olması için OL der :26:
dermanı olmayan dertler vermez inşallah rabbiim inşallahhhh bugün hepimizin hamile olacağı
yazalır deftere:26::26::26::26::26::26:AMİNNNN
Ben cıkıyorum kızlar sonra gorusuruz ,alısverıse gıtmelıyımm
görüşürüz canım git gel olur mu
Ben cıkıyorum kızlar sonra gorusuruz ,alısverıse gıtmelıyımm
Kizlar bende evimi supurup hemen geliyorum uzun surmez doncem hemen size
tamamm bende işlerimi göreyim gelirim çok yorma kendini
benim de kasıklarım ağrımaya başladı daha 13 gün var adetime baya baya ağrıyo kasıklarım:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?