kizlar bein sol kasik yine ara ara igne batiyor gibi agri saplanip gidiyoo yaaa uffff :26:
kizlar geldim ama oyle bi bakinip cikacam kocis le disar:26:i cikacaz yinee
selam canım hoşgeldin.
ovulasyon testi kullanmadğım icin bişey diyemyicem ama silik cıkıyorsa koyulaşcak anlamına geliyr diye bilyirm belki gec yumurtlayacaksndır..
benimde kasık ağırım var ya sol kasığım acayip ağrıyor
kizlar meqhaba bugun 15. Gunumdym .12. Gundn beri ovulasyn testm 2. Cizgi silik cikiyor normal mi 3gu silik 2. Cizgi bi koyulasmadi
bata 8 9 gün kaldıyumurtlma donemindemisin bat donemindemisin canim
gezmek iyi geillirr..aynı dertten muzdaripiz ne oluryr cözemedim hayalim acaba senden mi bulaştı bana kız,,,
canim cizgilerin biri koyu biri acik reng negatif demek ,,ikisi hemen hemen ayni renk positif demek calisican demek ve ikisi ayni koyuklukta tam tesekurlu bir positif demek ozamanda calisicann,,,,sayet ayni koyulukta koyu renk bazi aylar 3 veya 4 gunde surebiliyor ama nadir olarak ,,bendede olmustuu
yardimci olmusumdur insallah
yaaa tabi hemen ustume attin ,,,valla bak benim dun gece basladi ve hala ani bi harekette igne saplaniyo resmenn ama sadece sol yumurtaligimda:26: demin arkadasin biri iltihap olabilir dedi :26: bende bilmiyorum ama cok cok ya iltihap ---ya kist ---yada bebeis dedim ,,kiki sanki ne kaldi geriye
yaaa tabi hemen ustume attin ,,,valla bak benim dun gece basladi ve hala ani bi harekette igne saplaniyo resmenn ama sadece sol yumurtaligimda:26: demin arkadasin biri iltihap olabilir dedi :26: bende bilmiyorum ama cok cok ya iltihap ---ya kist ---yada bebeis dedim ,,kiki sanki ne kaldi geriye
btkadar erken adet sancisi olmaz insallah bebektendr
yok be kuzum aşk olsun bu dönemde ne olursa hemen gebeliğe yoruyruz yada her belirtide acap hamilemiyiz diye kendimizi dinledikce daha da bi artıyor sanki..dünde okdum senin ağrı cektiğini acaba diyrum ondan mı bana da bulaştı diye...ya kist ya iltihap ya bebiş dediğin gibi geriye bişey kalmıyor
kikioyle geriye bisey kalmadi beklicez gorecezz
hotensiamm tibik adet sancim varda o ayri bu sol yumurtaligin batmasi dun basladi canimm,,eger kafayi siyirmadiysam gercek psikolojik degil yani ,,hadi hayirlisi artik son 6 gun
hadi ben kaciyorum kizlarr opuyorum ikinizideeee mucuk mucukkkk
saol cnm cok soluk degl arada bir renk lh yukselmeye calisyr demekki gec yumurtlcm her ay boyle tahliller örmal ben yumurtlayamyrm ne yapsam acep koyulasr herhalde 2. Cizgf bunu gormek bile guzel
hayırlısı sanmıyorum ama cünkü karnım şiş adet dönemine girerken şiişyrum ben ama yinede bilinmez
canım sen ameliyat hemşiresiydin dimi
her ay ayni en son ihtimal bebek diyoruz halbukh ilk ihtimalimiz bebek bunu kendimize bile itiraf edemiyoruz
evet canim. Hayirdir
maglesf evet koyverdgmz dusunmdgmz ay oluck o ay hangi ay acep simdidn topik acalim
evde dolarex diye bi ağrı kesici var alsam mı acaba diye düüşünyrm almakta pek istemyrm ama benim herif gelince kesin al diycek zorla aldırcak o ilacı bi danışayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?