Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

yumurtlma donemindemisin bat donemindemisin canim

kizlar meqhaba bugun 15. Gunumdym .12. Gundn beri ovulasyn testm 2. Cizgi silik cikiyor normal mi 3gu silik 2. Cizgi bi koyulasmadi

canim cizgilerin biri koyu biri acik reng negatif demek ,,ikisi hemen hemen ayni renk positif demek (calisican demek) ve ikisi ayni koyuklukta tam tessekurlu bir positif demek ozamanda (calisicann)),,,,sayet ayni koyulukta ise halaa , renkler,, bazi aylar 3 veya 4 gunde surebiliyor ama nadir olarak ,,bendede olmustuu
yardimci olmusumdur insallah

Son düzenleme:
gezmek iyi geillirr..aynı dertten muzdaripiz ne oluryr cözemedim hayalim acaba senden mi bulaştı bana kız,,,

yaaa tabi hemen ustume attin ,,,valla bak benim dun gece basladi ve hala ani bi harekette igne saplaniyo resmenn ama sadece sol yumurtaligimda:26: demin arkadasin biri iltihap olabilir dedi :26: bende bilmiyorum ama cok cok ya iltihap ---ya kist ---yada bebis dedim ,, kiki sanki ne kaldi geriye

Son düzenleme:

saol cnm cok soluk degl arada bir renk lh yukselmeye calisyr demekki gec yumurtlcm her ay boyle tahliller örmal ben yumurtlayamyrm ne yapsam acep koyulasr herhalde 2. Cizgf bunu gormek bile guzel

btkadar erken adet sancisi olmaz insallah bebektendr

yok be kuzum aşk olsun bu dönemde ne olursa hemen gebeliğe yoruyruz yada her belirtide acap hamilemiyiz diye kendimizi dinledikce daha da bi artıyor sanki..dünde okdum senin ağrı cektiğini acaba diyrum ondan mı bana da bulaştı diye...ya kist ya iltihap ya bebiş dediğin gibi geriye bişey kalmıyor

kiki oyle geriye bisey kalmadi beklicez gorecezz

hotensiamm tibik adet sancim varda o ayri bu sol yumurtaligin batmasi dun basladi canimm,,eger kafayi siyirmadiysam gercek psikolojik degil yani ,,hadi hayirlisi artik son 6 gun

hadi ben kaciyorum kizlarr opuyorum ikinizideeee mucuk mucukkkk

evde dolarex diye bi ağrı kesici var alsam mı acaba diye düüşünyrm almakta pek istemyrm ama benim herif gelince kesin al diycek zorla aldırcak o ilacı bi danışayım dedim

alma canim dolarex kasgevsetici etkiye de sahip olmaz ayagnin altina sicak su torbasi koy minoset yada parol ic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…