Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

ben ilk kez kasık ağrısı yaşıyorum adet olcağım zaman karnımın altı ağrır ama şimdiki acayip bişey ya ağrımaya devam ediyr halen.

Hamişsin o yüzden ağrıyor

Merhaba kizlar.buradan herkesin berat kandilini kutluyorum. Ve guzel haberlerinizi almayı bekliyorum.

Ahhhh bu arada ben bitmiş hadeyim. Dünden beri ev temizliğinden Halim kalmadı. Simdi dinleniyorum sonra tam gaz devam. Yarın ve haftasonu misafirlerimiz var.ayyy cok yorgunum.

Bu arada ben hala Dr.a gitmedim.belki haftaya giderim diyorum keseyi ve kalp atışını görmeye. E zaten folik plus kullanıyordum 1 aydır.hadi hayirlisi.

nerden biliyrsun kız hamiş olduggmu

8 9 gün kaldı.zannetmiyrm kız benim karnım şiş adetten önce şişiyr böyle...dün taşa cok otrdum sanrsam ondan ağrıyor kasıklarm

İnsallah bebistendir. Bilmiyorum tatlim ama öyle hissediyorum seni görmesem de tam olarak tanımasam da ama hayirlisi tabi. İnsanoğlu yanilabilir tabiki.Hakkında hayirlisi olsun tatlim.

kizlar meqhaba bugun 15. Gunumdym .12. Gundn beri ovulasyn testm 2. Cizgi silik cikiyor normal mi 3gu silik 2. Cizgi bi koyulasmadi

kizlar meqhaba bugun 15. Gunumdym .12. Gundn beri ovulasyn testm 2. Cizgi silik cikiyor normal mi 3gu silik 2. Cizgi bi koyulasmadi

selam canım hoşgeldin.
ovulasyon testi kullanmadğım icin bişey diyemyicem ama silik cıkıyorsa koyulaşcak anlamına geliyr diye bilyirm belki gec yumurtlayacaksndır..
benimde kasık ağırım var ya sol kasığım acayip ağrıyor

kızlarr öğlen sol kasığıma bi sancı ağrı vurduu ya 15 dk sürdüüüüüüüüü

benim de kasıklarım ağrımaya başladı daha 13 gün var adetime baya baya ağrıyo kasıklarım:18:

kizlar benim sol kasik hala ara ara igne batiyor gibi agri saplanip gidiyoo yaaa uffff :26:

kizlar geldim ama oyle bi bakinip cikacam kocis le disar:26:i cikacaz yinee

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…