ne olcak bu bizim hallerimiz
kendimizi dinleyip duruyoruz işte canım yaa bilmiyorum nolcak halimiz hamile kalsak da rahatlasak
ben ilk kez kasık ağrısı yaşıyorum adet olcağım zaman karnımın altı ağrır ama şimdiki acayip bişey ya ağrımaya devam ediyr halen.
nerden biliyrsun kız hamiş olduggmuHamişsin o yüzden ağrıyor
Merhaba kizlar.buradan herkesin berat kandilini kutluyorum. Ve guzel haberlerinizi almayı bekliyorum.
Ahhhh bu arada ben bitmiş hadeyim. Dünden beri ev temizliğinden Halim kalmadı. Simdi dinleniyorum sonra tam gaz devam. Yarın ve haftasonu misafirlerimiz var.ayyy cok yorgunum.
Bu arada ben hala Dr.a gitmedim.belki haftaya giderim diyorum keseyi ve kalp atışını görmeye. E zaten folik plus kullanıyordum 1 aydır.hadi hayirlisi.
benim de kasıklarım ağrımaya başladı daha 13 gün var adetime baya baya ağrıyo kasıklarım:18:
nerden biliyrsun kız hamiş olduggmu
Bas dönmesi ağrı hamis belirtileri. Bilmiyorum icime öyle doğuyor.Bata kac gun vardı
limon kemiriyorum hemde tuzlu tuzlu :)))
aklınızda bulunsun mideniz bulanırsa işe yarıyor
8 9 gün kaldı.zannetmiyrm kız benim karnım şiş adetten önce şişiyr böyle...dün taşa cok otrdum sanrsam ondan ağrıyor kasıklarm
neyyyyyyyyyyyynnnnnnnnnnnn tuzlu limon mu kızzzzzz nasıl kemiryrsn sen faremisinde kemiriyrsn
İnsallah bebistendir. Bilmiyorum tatlim ama öyle hissediyorum seni görmesem de tam olarak tanımasam da ama hayirlisi tabi. İnsanoğlu yanilabilir tabiki.Hakkında hayirlisi olsun tatlim.
limon kemiriyorum hemde tuzlu tuzlu :)))
aklınızda bulunsun mideniz bulanırsa işe yarıyor
bulantıdan mı öyle titriyrdunkuzum valla bildiğin limonu ince ince dilimleyip tuzladım, yalnız bildiğin madde bağımlıları gibi ellerim titriyordu şimdi biraz hafifledi...
bende hazran hamişiyimmmmmm :))
kizlar meqhaba bugun 15. Gunumdym .12. Gundn beri ovulasyn testm 2. Cizgi silik cikiyor normal mi 3gu silik 2. Cizgi bi koyulasmadi
kızlarr öğlen sol kasığıma bi sancı ağrı vurduu ya 15 dk sürdüüüüüüüüü
benim de kasıklarım ağrımaya başladı daha 13 gün var adetime baya baya ağrıyo kasıklarım:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?