Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

şimdi geldiiiiimmmm ama az sonra yine çıkıcam kocişle gezicez ama uyuyo şu anda kestirsin azcık çıkıcaz siz napıyosunuz? rumeysa geçmedi mi kız kasıklarının ağrısı?

beraber olduktan kac gun sonra vermisti testi esin . bildigim kadariyla en az 3 en fazla 5 gun bisey olmamasi lazim.

viole sweet hortensia cıkamadınız mı gecmişten bugüne dönün ya

geldim geldimmm nasilsin cnm

öğleden beri sol kasıktaki ağrıyla ugraşıyrdum ama ayaklarımı sıcak suya soktumm.şimdi daha rahatım sen nasılsn var mı bi sıkıntı

gecmis olsun cnm ins bebistir o agrinin sebebi bnm de dun acayip bir agrim oldu hem kasik hem bel. akintimda hatta biraz koyulasti korktum baya dusecek mi yine die. suan yatiyorum agrim normal seyrinde. RAbbim saglik sihat versin ins ona

gecmis olsun cnm ins bebistir o agrinin sebebi bnm de dun acayip bir agrim oldu hem kasik hem bel. akintimda hatta biraz koyulasti korktum baya dusecek mi yine die. suan yatiyorum agrim normal seyrinde. RAbbim saglik sihat versin ins ona

ağzından bal damlıyor ama kaptırmıycam kendimi hayırlısı neyse olsun diyelim..sende dikkat et kendine kalkma sakın dinlen bolbol yorulmaa...elimizde olsada hamişleri hizmet edebilcek birilerini bulabilsek göndersek

sezaryan artık anne ve bebeğin hayati tehlikesi olması durumunda zorunlu hallerde yapılabilcekmiş nediyek gözümüz aydın mı ....yoksa gereksiz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…