göndermem başka topiği seni olmazzzzzz ismin ne önemi var muhabbetimiz iyiyken birbirmize alışmışken birlikte dualar ederkenn gitmek yok bir yereee küserim sonra
viole sweet hortensia cıkamadınız mı gecmişten bugüne dönün ya
şimdi geldiiiiimmmm ama az sonra yine çıkıcam kocişle gezicez ama uyuyo şu anda kestirsin azcık çıkıcaz siz napıyosunuz? rumeysa geçmedi mi kız kasıklarının ağrısı?
Ben uzandim uykulu halim sizi takip edebiliyorum ancak
Sabah LINE hanim tlf la tesrif ettiler :102: :102::102: spermler iyi gorunuyomus ama MENI miktari cok azmissTEST bidaha yapilacakmiss offff
anlattim o gun kocisim cok yorgundu felan... okadar oldu diyeebide ben depoda bisey birakmamistimki anca okadar oldu yanii kiki
viole sweet hortensia cıkamadınız mı gecmişten bugüne dönün ya
beraber olduktan kac gun sonra vermisti testi esin . bildigim kadariyla en az 3 en fazla 5 gun bisey olmamasi lazim.
geldim geldimmmnasilsin cnm
anam kolay deil sen iki canlısın tatlı tatlı uyu sen
öğleden beri sol kasıktaki ağrıyla ugraşıyrdum ama ayaklarımı sıcak suya soktumm.şimdi daha rahatım sen nasılsn var mı bi sıkıntı
canın cektiyse ye ama illa yemek geerekir mi bilmyrmkizlar ruyada biseyler yedigini gorunce illa onu yemek gerekir mi?
gecmis olsun cnm ins bebistir o agrinin sebebibnm de dun acayip bir agrim oldu hem kasik hem bel. akintimda hatta biraz koyulasti korktum baya dusecek mi yine die. suan yatiyorum agrim normal seyrinde. RAbbim saglik sihat versin ins ona
gecmis olsun cnm ins bebistir o agrinin sebebibnm de dun acayip bir agrim oldu hem kasik hem bel. akintimda hatta biraz koyulasti korktum baya dusecek mi yine die. suan yatiyorum agrim normal seyrinde. RAbbim saglik sihat versin ins ona
ne akıntısı var sende uzayan beyaz akıntıdan mı
yok cnm silince sanki pembeye kacti gibi geldi ondan tedirdin oldum. progesteron fitil kullaniyorum o yuzden uzayan akinti falan belli olmuyor
sıcak suyun faydası gecti ya ayy yine başladı
canim bir sisenin yada termoforun su torbasinin icine sicak su koy aya£arinin altinakarnina falan koy rahatlicksn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?