Canım cok teşekkür ederim desteklerin için berceste inşallah bereketli olur,sizle paylaşmak beni cok rahatlatıyor,yaz tatiline mutlu bişekilde gireriz inşallah.....,buarada sende öğretmenmiydin canım?
kizlar ben cikiyorum 1 saat sizinla degilim,,zaten kimse benle konusmuyo almis basinizi gidiyorsunuz ohhhgidim bari su yemegime sos yapayim mutfagi supureyim HII
bencede sen git biz seninle konuşmuyoruz dimi orkidem
kiz zilliler benmi sizi hamis birakmadim sanki ellim den gelse cifter cifter yerlestirim size amaa iste ,,neyaptimki ala ala
perim yok siz sarmıyorsunuz demiyorda
perim yok siz sarmıyorsunuz demiyorda
hiiiiiii iftira hemde kuru iftiraaa vallaha elim bi yandan baska islerde yeminlen ayyyy nurhayatin dedigi gibi piiiiiss piiiiiisshem o yokken kafam rahat laf aramizda soylemeyin kendine kikiii firsat vermiyo liste dolup tasiyo
allahseni emiKoptum burda sen orda kendi kendine konuşmuşsun
yok mesaj gitti gitmedi diye bizde kendi aramızda konuşmuşuz laf attında cevap mı vermedik
begenmedım tus unu neden koymamıslarsa buraya
eminim öyledir perim gelmezse ne kadar üzüleceğini kestirebiliyorum ama
hahaahhaa perim geldi hadi konuş bakalım hayalci hatunum
haklisin cnm moralim bozuldu sadece okadarcik.......bende yemekle ugrasiyorum bi yandan gozum sizlerde
ayyyy kotu ınsan lafın ustune gelırmııısssss hehe,yaw kızlar sız yazın ben acık kalıyım arada bakarım su sosu pısırmem lazım hade
perıııımmm sakın dedıkodumu yapma sakınnnn bastan soylıyım HEPSI SAKAYDI KIKKIKIIIII
bende cacığımı yapayım gelirim hemen
sus kadııınkiz zilliler benmi sizi hamis birakmadim sanki ellim den gelse cifter cifter yerlestirim size amaa kikikiii iste ,,neyaptimki ala ala
ayyyy kotu ınsan lafın ustune gelırmııısssss hehe,yaw kızlar sız yazın ben acık kalıyım arada bakarım su sosu pısırmem lazım hade
perıııımmm sakın dedıkodumu yapma sakınnnn bastan soylıyım HEPSI SAKAYDI KIKKIKIIIII
sus kadııınağlama hadi git sos yap biz de perimle seni çekiştirelim
Periiiiiiiim hayalimsin var yaaaDedi kiiiiii
ulan ıkı dakıka olmadı gıdelı ayyyy pııssss pııssss herkezden beklerdımde sen orkıde ayyyy
MEGERSEM BIR NUMARALI DEDIKODUCUYMUSUN O YUZDEN DOL TUTMUYON DEMEKKI KIKIKIKIIIII
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?