Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

Canım cok teşekkür ederim desteklerin için berceste inşallah bereketli olur,sizle paylaşmak beni cok rahatlatıyor,yaz tatiline mutlu bişekilde gireriz inşallah.....,buarada sende öğretmenmiydin canım?

evet canım beden eğitimi öğretmeniyim ben
sende öğretmensin heralde topiğimizde çok öğretmen var
inşaalllaah tatilde göbüşlerimizde bebekler olur canım

kizlar ben cikiyorum 1 saat sizinla degilim,,zaten kimse benle konusmuyo almis basinizi gidiyorsunuz ohhh gidim bari su yemegime sos yapayim mutfagi supureyim HII

Son düzenleme:
kiz zilliler benmi sizi hamis birakmadim sanki ellim den gelse cifter cifter yerlestirim size amaa iste ,,neyaptimki ala ala

Allahseni emi koptum burda sen orda kendi kendine konuşmuşsun
yok mesaj gitti gitmedi diye bizde kendi aramızda konuşmuşuz laf attında cevap mı vermedik

perim yok siz sarmıyorsunuz demiyorda

hiiiiiii iftira hemde kuru iftiraaa vallaha elim bi yandan baska islerde yeminlen ayyyy nurhayatin dedigi gibi piiiiiss piiiiiiss hem o yokken kafam rahat laf aramizda soylemeyin kendine kikiii firsat vermiyo liste dolup tasiyo

hiiiiiii iftira hemde kuru iftiraaa vallaha elim bi yandan baska islerde yeminlen ayyyy nurhayatin dedigi gibi piiiiiss piiiiiiss hem o yokken kafam rahat laf aramizda soylemeyin kendine kikiii firsat vermiyo liste dolup tasiyo

ama ben en çok sizin yazılarınızı okumayı seviyorum yaaa öyle deme
bende okulda çok yapıyorum nurhayat gibi konuşurken yakalıyorum kendimi
millet çok gülüyooo

hahaahhaa perim geldi hadi konuş bakalım hayalci hatunum

ayyyy kotu ınsan lafın ustune gelırmııısssss hehe,yaw kızlar sız yazın ben acık kalıyım arada bakarım su sosu pısırmem lazım hade

perıııımmm sakın dedıkodumu yapma sakınnnn bastan soylıyım HEPSI SAKAYDI KIKKIKIIIII

Son düzenleme:

bende cacığımı yapayım gelirim hemen

kiz zilliler benmi sizi hamis birakmadim sanki ellim den gelse cifter cifter yerlestirim size amaa kikikiii iste ,,neyaptimki ala ala
sus kadııınağlamahadi git sos yap biz de perimle seni çekiştirelim

periiiiiiiim hayalimsin var yaaa dedi kiiiiii

Son düzenleme:
sus kadııınağlamahadi git sos yap biz de perimle seni çekiştirelim

Periiiiiiiim hayalimsin var yaaa Dedi kiiiiii

ulan ıkı dakıka olmadı gıdelı ayyyy pııssss pııssss herkezden beklerdımde sen orkıde ayyyy

MEGERSEM BIR NUMARALI DEDIKODUCUYMUSUN KIKIKIKIIIII

Son düzenleme:
ulan ıkı dakıka olmadı gıdelı ayyyy pııssss pııssss herkezden beklerdımde sen orkıde ayyyy

MEGERSEM BIR NUMARALI DEDIKODUCUYMUSUN O YUZDEN DOL TUTMUYON DEMEKKI KIKIKIKIIIII

ummadık taş baş yararmış de miiiiiiiii... hani o küçükken saf çocuk vardı yaa işte o benim. muhahhaaaa. eveeeeet o yüzden döl de tutmaz olduuumm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…