Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

niye herkez bukadar yavas sohbet ediyo yaww,,,

RUMEYSAMUSTAFA kiz ben varya adet oldum olucam hee o derece yani kasiktaki basinc wc ye gidip gidip bakiyorum gelmismi diye ....

sen ne alemdesin ??? siskinlik disinda

Komsumun mantilari bende arada onlari karistiriyorum yapismasinlardiye. Yoksam coktaaan bi tarafimda pireler ucusurdu😉

Komsumun mantilari bende arada onlari karistiriyorum yapismasinlardiye. Yoksam coktaaan bi tarafimda pireler ucusurdu

bende bi mutfaga cay almaya gittim tabaklari kaldirim dedim elimden kaydi bitanesi bin parca oldu onu supurdum ,,, hmmm kiz nede severim mantiyi heee ,,,yollasana biraz

Sanirim ondan oldu tam bi lahana haha. İlk agdayla basladim simdi makina ile killari azalticam diye yedik minik kusu desene

ay sen cok yasa bebisinle emii beni cok guldurdun allahta seni guldursun

ben minosu mu kremle temizliyorum sonra bebek yagi sonra pudra ,geceleride kirisiklik kremi ,,,genc purusuz kaldi boylelikle

Son düzenleme:
oleyyy bir sürü hamiş arkadaş var burada
merhaba kızlar bişey sorabilirmiyim gecenin bu vakti aklıma geldi benim yumurtlama günüm geçeli 5 gün oldu ama hergün biraz daha artan kasık ağrım var. adetime 9 gün var azıcık kafayı yedim hamileyim acaba diye bu kadar erken işaret olurmu acaba

ay sen cok yasa bebisinle emii beni cok guldurdun allahta seni guldursun

ben minosu mu kremle temizliyorum sonra bebek yagi sonra pudra ,geceleride kirisiklik kremi ,,,genc purusuz kaldi boylelikle

Amin canim cumlemiz insallah.
Vallahi ya her yerime bakiyorumda orasinin bakimi hic aklima gelmedi yaw ya nasil uzuldum simcik gercek oh vallahi herseycigide yapmissinkysuna ozel bakim tuh kizim olursa ona artikin ogretirim bende.

hosgeldin oncelikle ,,,yuzde 99 olmaz canim ,,cok erken ,,sen kendini cok dinledigin icin oyle oluyoo,

ilk denememi senin ki??? yarismaya nerden katiliyorsun ???

Canim hosgeldin benim normalde adet agrim basladimi kanamamda baslardi ama hamile oldugum ayda uc gun onceden baslamisti boyle anliyordum ben ama dokuzgun erken ama hayirlisi insallah benis haberi alirsin.

Amin canim cumlemiz insallah.
Vallahi ya her yerime bakiyorumda orasinin bakimi hic aklima gelmedi yaw ya nasil uzuldum simcik gercek oh vallahi herseycigide yapmissinkysuna ozel bakim tuh kizim olursa ona artikin ogretirim bende.

bakim yapilmazmi kiz ,,,hemde cok iyi bakiyorum ,,,kocisi elde tutma etrafinda cevirme noktasi minos,,herseyin basi o .sen iyi bak kusuna

Son düzenleme:
hosgeldin oncelikle ,,,yuzde 99 olmaz canim ,,cok erken ,,sen kendini cok dinledigin icin oyle oluyoo,

ilk denememi senin ki??? yarismaya nerden katiliyorsun ???

amannn ne bileyim bazıları diyorki yumurtlamadan 3-4 gün sonra kasık ağrısı olur...vs
benim kaçıncı denemem :))) vajinismustum canım 5 ay oldu kurtulalı işte hangisinde yumurtlama zamanı tuttu onu bilmiyorum ama bu ay eminim çünkü yumurtlamam düzenli oldu :))))
aslında kendini dinlemiyorsan burada ne işin var diyeceksin de cidden dinlemiyorum kendimi ama kasık ağrılarım artınca ne çatlamaz yumurta varmış dedim ilk sonrada bitmedi kesilmedi sistit, iltihap falan da yok şükür yoksa dedim bebiş dölleniyormu kafam karıştı

Canim hosgeldin benim normalde adet agrim basladimi kanamamda baslardi ama hamile oldugum ayda uc gun onceden baslamisti boyle anliyordum ben ama dokuzgun erken ama hayirlisi insallah benis haberi alirsin.

hortensiam yani sen adet agrin olmusmuydu batin gelene kadar ???:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…