- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
Ondan korkuyordum ama korktugum basima gelmedi sukur. Diger doktorlarda hep erkekti hemde el mahkuumdu bi yandanda.
niye herkez bukadar yavas sohbet ediyo yaww,,,
RUMEYSAMUSTAFA kiz ben varya adet oldum olucam hee o derece yani kasiktaki basinc wc ye gidip gidip bakiyorum gelmismi diye ....
sen ne alemdesin ??? siskinlik disinda
iyi barii ,,,belkim bi yerin hosuna gitmemistir hekikiki saka saka
Komsumun mantilari bende arada onlari karistiriyorum yapismasinlardiye. Yoksam coktaaan bi tarafimda pireler ucusurdu
Valla benim bi yerim bu yasta lahana gibi yaw begenmemistir sanirim.
bende bi mutfaga cay almaya gittim tabaklari kaldirim dedim elimden kaydi bitanesi bin parca oldu onu supurdum ,,, hmmm kiz nede severim mantiyi heee ,,,yollasana biraz
niyeki kiz yasin kac senin
24 cok carpismaktanmi oldu neyse bide hep agda yaparim ondanda olabilir yani
ilahi bende yas cok sandim bian ,,,len ben 30 yasindayim ama ooho filinta gibi valla bakmaya kiyamazsin agda sarkitir evet lanaya cevirir kikikii
herkez nereye kacti yawww vardiya iptalmiki :44:
Sanirim ondan oldu tam bi lahana haha.İlk agdayla basladim simdi makina ile killari azalticam diye yedik minik kusu desene
ay sen cok yasa bebisinle emii beni cok guldurdun allahta seni guldursun
ben minosu mu kremle temizliyorum sonra bebek yagi sonra pudra ,geceleride kirisiklik kremi ,,,genc purusuz kaldi boylelikle
oleyyy bir sürü hamiş arkadaş var burada
merhaba kızlar bişey sorabilirmiyim gecenin bu vakti aklıma geldi benim yumurtlama günüm geçeli 5 gün oldu ama hergün biraz daha artan kasık ağrım var. adetime 9 gün var azıcık kafayı yedim hamileyim acaba diye bu kadar erken işaret olurmu acaba
oleyyy bir sürü hamiş arkadaş var burada
merhaba kızlar bişey sorabilirmiyim gecenin bu vakti aklıma geldi benim yumurtlama günüm geçeli 5 gün oldu ama hergün biraz daha artan kasık ağrım var. adetime 9 gün var azıcık kafayı yedim hamileyim acaba diye bu kadar erken işaret olurmu acaba
Amin canim cumlemiz insallah.
Vallahi ya her yerime bakiyorumda orasinin bakimi hic aklima gelmedi yaw ya nasil uzuldum simcik gercek oh vallahi herseycigide yapmissinkysuna ozel bakim tuh kizim olursa ona artikin ogretirim bende.
hosgeldin oncelikle ,,,yuzde 99 olmaz canim ,,cok erken ,,sen kendini cok dinledigin icin oyle oluyoo,
ilk denememi senin ki??? yarismaya nerden katiliyorsun ???
Canim hosgeldinbenim normalde adet agrim basladimi kanamamda baslardi ama hamile oldugum ayda uc gun onceden baslamisti boyle anliyordum ben ama dokuzgun erken ama hayirlisi insallah benis haberi alirsin.
bakim yapilmazmi kiz ,,,hemde cok iyi bakiyorum ,,,kocisi elde tutma etrafinda cevirme noktasi minos,,herseyin basi o .sen iyi bak kusuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?