Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

sankim asagida bi yerde perim oturuyodu bi yerde sonra kayb oldu sonra yine oturuyoo hayalimsin hayalmi goruyo acepp,,bildigim perim laftan geri kalmaz di

hmm insallah bu mercimek sikica tutunur anneciginede saglikli kucagina alirsin canim

hmm insallah bu mercimek sikica tutunur anneciginede saglikli kucagina alirsin canim

Kizlar buakşam atv haberlerinde bebegin yuzunun nasil sekillendigini gosteriyordu ilküç ay boyunca üç boyutlu ultrasyon takibiyle elde edilmis goruntuleri birlestirmislerdi cok enteresan ya. Bide kuran kursindaykende bebegin olusumu u anlatan bi video izlemistim. El ve ayaktaki parmak aralarindaki deriler kendilerini olduruyormis parmak hucreleride onlardan beslenerek aradaki bosluklar olusuyormus. Allahim nereler kadirsin sen ya

tamam sen buraya gel birlikte yaptıralım sen bana bak ben sana körler sağırlar birbirini ağırlar misali ben line hanımı sevmedim benim Dr daha iyi Anna hanım benimki

line hanimin carkina ben biiiippppp,,,hapi elime sokustururken sanki elime bebisimi verdi okadar kesin elektirikli bi konusma yaptiki ,,hadi gecen ay biz kacirdik esimin kaza yapmasi sonucu bu ay a ne oldu peki o kadar ter doktuk ,,sisim su anda ve heran adet olcakmisim gibi sanci ,,hani nerde bu ilacin tesiri pehhh

sperm testi icinde 3-4 gun yapmayin meni miktari cok olsun demediydi ,,simdi dun gidip siseyi tekrar teslim aldim tekrar sil bastan edicez siseye

bide anna yimi denesek ,,anna lar bilir kesin yaff

Son düzenleme:

Senin line hanım allahından bulmuş salak karı gel iste birlikte yaptıralım

Kocisko gelmek üzere sonra yine gelirim belki öpüyorum görüşürüz kizlar

Benim doktorumda iyidi ama lezbiydi kadin

niye herkez bukadar yavas sohbet ediyo yaww,,,

RUMEYSAMUSTAFA kiz ben varya adet oldum olucam hee o derece yani kasiktaki basinc wc ye gidip gidip bakiyorum gelmismi diye ....

sen ne alemdesin ??? siskinlik disinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…