heee sen ama normal yoldan gebis kalmistin dimi hortensiam ??? peki asilamada tek oluyo dimi sadece tup te ikiz olabiliyo dimi ??
ayyy ne cok soru soruyorum bugun
senin faltaşı göslerini yerim kızım sıkıştırma beniii tamam bi hatadır ettik atladık soruna bi daha yapmam
hmm:44: evet ben 1 senelik asamayi gectim 2 aydirda klomen nin baska bi cinsini kullaniyorum,,,herhalde bu asilamayi istemeye hak sahibi olurum artikkiki
Ben tup bebek yapacagim ayda iki kere falan is gormustuk saldik zaten nasil olsa tup olucak diye hamile kalincada doktora falan gitmedim dusuk icin kontrollere gitmistim. Oluyor diyede daha gitmek istemedim. Normal yoldan bu ucuncu insallah bunu alirim
Kucagima. Asilamdada birden fazla sperm gittigi icin ucten fazla bile tutma sansi var demisti doktor.resimlerde vardi zaten gosterdi kiminin tutmus ikizi olanlar ucuzu olanlar vardi. Biz bitane bilem tutturamamistik
Ben tup bebek yapacagim ayda iki kere falan is gormustuk saldik zaten nasil olsa tup olucak diye hamile kalincada doktora falan gitmedim dusuk icin kontrollere gitmistim. Oluyor diyede daha gitmek istemedim. Normal yoldan bu ucuncu insallah bunu alirim
Kucagima. Asilamdada birden fazla sperm gittigi icin ucten fazla bile tutma sansi var demisti doktor.resimlerde vardi zaten gosterdi kiminin tutmus ikizi olanlar ucuzu olanlar vardi. Biz bitane bilem tutturamamistik
hmm insallah bu mercimek sikica tutunur anneciginede saglikli kucagina alirsin canim
karar verdim bende sende once asilama yapalim canim
tamam sen buraya gel birlikte yaptıralım sen bana bak ben sana körler sağırlar birbirini ağırlar misali ben line hanımı sevmedim benim Dr daha iyi Anna hanım benimki
line hanimin cakina ben biiiippppp,,,hapi elime sokustururken sanki elime bebisimi verdi okadar kesin elektirikli bi konusma yaptiki ,,hadi gecen ay biz kacirdik esimin kaza yapmasi sonucu bu ay a ne oldu peki o kadar ter doktuk ,,sisim su anda ve heran adet olcakmisim gibi sanci ,,hani nerde bu ilacin tesiri pehhh
sperm testi icinde 3-4 gun yapmayin meni miktari cok olsun demediydi ,,simdi dun gidip siseyi tekrar teslim aldim tekrar sil bastan edicez siseye
bide anna yimi denesek ,,anna lar bilir kesin yaff
line hanimin carkina ben biiiippppp,,,hapi elime sokustururken sanki elime bebisimi verdi okadar kesin elektirikli bi konusma yaptiki ,,hadi gecen ay biz kacirdik esimin kaza yapmasi sonucu bu ay a ne oldu peki o kadar ter doktuk ,,sisim su anda ve heran adet olcakmisim gibi sanci ,,hani nerde bu ilacin tesiri pehhh
sperm testi icinde 3-4 gun yapmayin meni miktari cok olsun demediydi ,,simdi dun gidip siseyi tekrar teslim aldim tekrar sil bastan edicez siseye
bide anna yimi denesek ,,anna lar bilir kesin yaff
Kocisko gelmek üzere sonra yine gelirim belki öpüyorum görüşürüz kizlar
Kocisko gelmek üzere sonra yine gelirim belki öpüyorum görüşürüz kizlar
Benim doktorumda iyidi ama lezbiydi kadin
kikiki kukuku lezby mezby ise yaramis baksana,,hamis oldun
kiz kontrollerde sana sarkintilik etmiyormuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?