iyiyiz canim sen nasilsin hamislik nasil gidiyo ???
kizlar hemsire aradi biraz once degerim 1231 olmus elh
saol cnm...yaw simdi degilki son 1 bucuk senedir ama tabi simdi dahada hasret oldum ,olabilir stresten
yaw bana gulmeyin ama bisi soracam ,,yani basima henuz gelmediginden bilmiyorum ,,,asilama ve tup arasindaki far ve islem nedir kizlar ????
tup bebek disarda mi dollenip yerlestiriliyoovalla bilmiyodumm, ben tupu de igneyle sperm enjekte ediliyo sadece bilirdim,,
hmm peki igneyle sperm enjekte edilene tup bebek yaptirdim denilmiyomu ona ne deniliyo peki ???
cnm asilamada spermi topluolar hatta 2 defa veriosun 1-2 saat onceden onlar temizliolar spermi ve doktor bisey yardimiyla o spermi puskurtuyor sana. yarim saat kadar uatiyorsun okadar sadece . tupu de derya daha iyi anlatir
hayalim ben sana demiştim bana inanma diye bak püskürtme varmış bilmiyodum
Ne sordun ki dur bakiym görmedim kusura bakma
cnm asilamada spermi topluolar hatta 2 defa veriosun 1-2 saat onceden onlar temizliolar spermi ve doktor bisey yardimiyla o spermi puskurtuyor sana. yarim saat kadar uatiyorsun okadar sadece . tupu de derya daha iyi anlatir
canlarim cok saolun. Rabbim saglik sihat versin ins bu seferkinde
Asilamada spermler igne yardimi ile iceriye gonderiliyor tutma sansi yuzde on ila yirmi aradinda. Tup bebekte sperm ile yumurta ayni yere getirilerek disarda daha hizli bi dollenme oldugu iicin bunda tut sansi yuzde doksanlarda.
Niyeyse kendimi hamis gibi hissedemiyorum canım kan degerinin düşük çıktığı icin. Salı belli olacak bakalım durum.
tatlim ya bu battan sonraki kaçıncı günde cikti.Bu Arda tekrar hayırlı olsun canım
battan 2 gun once yaptirmistim o 199 cikti. bu da battan 2 gun sonra.
ben cevabimi aldim bilenem pehhh
ayyy bak ben bunu sevdim ,,su tembel spermleri biri puskurtse girmesi gereken yere ne guzel olurkikiki peki canim bunu doktorlarmi karar veriyo sen kendinmi ??+ yani hani 1 sene dolmayinca burda detayli kontrole bile girismiyolar ,,yani doktorunmu pes edip hadi yapalim demesimi gerekiyo acaba:26:
Asilamada spermler igne yardimi ile iceriye gonderiliyor tutma sansi yuzde on ila yirmi aradinda. Tup bebekte sperm ile yumurta ayni yere getirilerek disarda daha hizli bi dollenme oldugu iicin bunda tut sansi yuzde doksanlarda.
ben cevabimi aldim bilenem pehhh
ayyy bak ben bunu sevdim ,,su tembel spermleri biri puskurtse girmesi gereken yere ne guzel olurkikiki peki canim bunu doktorlarmi karar veriyo sen kendinmi ??+ yani hani 1 sene dolmayinca burda detayli kontrole bile girismiyolar ,,yani doktorunmu pes edip hadi yapalim demesimi gerekiyo acaba:26:
gel komşum gel sen sandalye beğen biz açarız istediğin yeri sana....
kızçeler ben kaçar kocişim geldi, bende gidip kardeş kardeş uyuyum bariikendinize iyi bakın iyi haberlerinizi alayım inşallah beni özleyin anacımmmm
heee sen ama normal yoldan gebis kalmistin dimi hortensiam ??? peki asilamada tek oluyo dimi sadece tup te ikiz olabiliyo dimi ??
ayyy ne cok soru soruyorum bugun
Tabiki doktorlar takibinde Once korunmasiz bir sene daha sonra alti ay hap aliyyorsun sonuc yoksa asilama en son tup bebek.
Yaa benim düşük demekki. Canım benimde battan 5 gun sonra 509 cikti tabi Dr. Haftaya saliya tekrar ettirecek. Ya geç döllenme d.k.hapini hemen bıraktıktan sonra olduğu icin yada bı terslik var. Ne olacaksa hayirlisi artık tabi
heee sen ama normal yoldan gebis kalmistin dimi hortensiam ??? peki asilamada tek oluyo dimi sadece tup te ikiz olabiliyo dimi ??
ayyy ne cok soru soruyorum bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?