Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

saol cnm...yaw simdi degilki son 1 bucuk senedir ama tabi simdi dahada hasret oldum ,olabilir stresten

yaw bana gulmeyin ama bisi soracam ,,yani basima henuz gelmediginden bilmiyorum ,,,asilama ve tup arasindaki far ve islem nedir kizlar ????

Dr. Engin ENGİNSU: Tüp bebek tedavileri tüm yöntemleri içeren bir terimdir. Laboratuvar ortamında yumurta hücreleri ile sperm hücrelerinin bir araya konularak döllenmenin sağlanmasının, beklenmesi tüp bebek olarak
biliniyor. Mikroenjeksiyon ise yumurta hücrelerinin içerisine tek tek seçilmiş l adet spermin enjekte edilmesi işlemidir. Günümüzde mikroenjeksiyon yöntemi çok daha büyük bir oranda yapılıyor, bazı merkezlerde sadece bu yöntem uygulanıyor. Hem daha güvenli hem de daha iyi sonuçlar alınıyor.

tup bebek disarda mi dollenip yerlestiriliyoo valla bilmiyodumm, ben tupu de igneyle sperm enjekte ediliyo sadece bilirdim,,

hmm peki igneyle sperm enjekte edilene tup bebek yaptirdim denilmiyomu ona ne deniliyo peki ???

senin faltaşı göslerini yerim kızım sıkıştırma beniii tamam bi hatadır ettik atladık soruna bi daha yapmam

cnm asilamada spermi topluolar hatta 2 defa veriosun 1-2 saat onceden onlar temizliolar spermi ve doktor bisey yardimiyla o spermi puskurtuyor sana. yarim saat kadar uatiyorsun okadar sadece . tupu de derya daha iyi anlatir

Valla beni bir kere 40 dak. Yatirdilar digerlerinde hep bes dakka on dakka hemde sandalye dik oluyordu ben yatittiriyordum. Sıkıntı geliyordu

Ne sordun ki dur bakiym görmedim kusura bakma

ben cevabimi aldim bilenem pehhh

cnm asilamada spermi topluolar hatta 2 defa veriosun 1-2 saat onceden onlar temizliolar spermi ve doktor bisey yardimiyla o spermi puskurtuyor sana. yarim saat kadar uatiyorsun okadar sadece . tupu de derya daha iyi anlatir

ayyy bak ben bunu sevdim ,,su tembel spermleri biri puskurtse girmesi gereken yere ne guzel olur kikiki peki canim bunu doktorlarmi karar veriyo sen kendinmi ??+ yani hani 1 sene dolmayinca burda detayli kontrole bile girismiyolar ,,yani doktorunmu pes edip hadi yapalim demesimi gerekiyo acaba:26:

Asilamada spermler igne yardimi ile iceriye gonderiliyor tutma sansi yuzde on ila yirmi aradinda. Tup bebekte sperm ile yumurta ayni yere getirilerek disarda daha hizli bi dollenme oldugu iicin bunda tut sansi yuzde doksanlarda.

aha bu ifadelerde benim anlatış şeklim oluştu çokta yanlış bilmiyomuşum...

battan 2 gun once yaptirmistim o 199 cikti. bu da battan 2 gun sonra.

battan 2 gun once yaptirmistim o 199 cikti. bu da battan 2 gun sonra.

Yaa benim düşük demekki. Canım benimde battan 5 gun sonra 509 cikti tabi Dr. Haftaya saliya tekrar ettirecek. Ya geç döllenme d.k.hapini hemen bıraktıktan sonra olduğu icin yada bı terslik var. Ne olacaksa hayirlisi artık tabi

Tabiki doktorlar takibinde Once korunmasiz bir sene daha sonra alti ay hap aliyyorsun sonuc yoksa asilama en son tup bebek.

kızçeler ben kaçar kocişim geldi, bende gidip kardeş kardeş uyuyum barii kendinize iyi bakın iyi haberlerinizi alayım inşallah beni özleyin anacımmmm

Asilamada spermler igne yardimi ile iceriye gonderiliyor tutma sansi yuzde on ila yirmi aradinda. Tup bebekte sperm ile yumurta ayni yere getirilerek disarda daha hizli bi dollenme oldugu iicin bunda tut sansi yuzde doksanlarda.

heee sen ama normal yoldan gebis kalmistin dimi hortensiam ??? peki asilamada tek oluyo dimi sadece tup te ikiz olabiliyo dimi ??

ayyy ne cok soru soruyorum bugun

cnm doktor once hemen butun yontemleri anlatti bize. bir arkadsimiz denemisti. biraz denedik doktora gittikten sonra. esimin degerleri kotuydu. onlar duzelince biz asila istiyorz dedik o da yapti. klomen ve catlatma ignesi kullandim ama bi sanssizlik oldu doktorun isi cikti o gun. onun disinda da erkek doktortor vardi bizde bayan olsun deyince stajyer yapti islemi. o da nasip degilmis tutmadi

Tabiki doktorlar takibinde Once korunmasiz bir sene daha sonra alti ay hap aliyyorsun sonuc yoksa asilama en son tup bebek.

hmm:44: evet ben 1 senelik asamayi gectim 2 aydirda klomen nin baska bi cinsini kullaniyorum,,,herhalde bu asilamayi istemeye hak sahibi olurum artik kiki

dollenmeye gore degisir cnm. bnm yumurtlama erken oldu bu ay. yumurtlamaya gore hesaplarsak bat normalden 3 gun onceye geliyor.

heee sen ama normal yoldan gebis kalmistin dimi hortensiam ??? peki asilamada tek oluyo dimi sadece tup te ikiz olabiliyo dimi ??

ayyy ne cok soru soruyorum bugun

Ben tup bebek yapacagim ayda iki kere falan is gormustuk saldik zaten nasil olsa tup olucak diye hamile kalincada doktora falan gitmedim dusuk icin kontrollere gitmistim. Oluyor diyede daha gitmek istemedim. Normal yoldan bu ucuncu insallah bunu alirim
Kucagima. Asilamdada birden fazla sperm gittigi icin ucten fazla bile tutma sansi var demisti doktor.resimlerde vardi zaten gosterdi kiminin tutmus ikizi olanlar ucuzu olanlar vardi. Biz bitane bilem tutturamamistik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…