Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

Canim hosgeldin benim normalde adet agrim basladimi kanamamda baslardi ama hamile oldugum ayda uc gun onceden baslamisti boyle anliyordum ben ama dokuzgun erken ama hayirlisi insallah benis haberi alirsin.

benim adet dönemlerim titreşimli :))) 5 gün önceden başlar ağrır ağrır son gün göğüsüm acır o gün kırmızıyı görürüm ama 9 gün çok dimi birde hep akşamları oluyor gün içinde sürekli ayaktayım ya

yok canim ya benim her ay kasik agrim oluyo bat gelene kadar sonra bisi cikmiyo gerci 2 aydir klomen kullandim oda etki ediyo galibada kasikta,,ama senin cok erken canim yaa,,takilma simdiden ,,insallah cok beklemeden bebisin gelir canim ,,,bat in nezaman senin ????

15 temmuz bat
Allah sağlıkla hayırlı zamanda verir inşaallah

Dokuz gun var daha erken canim ya. İnsallah kirmizilari gormessin hayirlisi canim daha var takma kafaya zzorlama kendini

Bn ucundede ayni seyleri yasadim canim uc gun onceden cok agrim oluyordu gidip geliyordu gun icinde bir cok kez hemde ondan anlamistim hepsinde gun gelmeden.

3 derken bi oglun var onu biliyorumda bide dusukmu vardi ????..hmmm benimde suan oyle yaa kac kere wc ye gidip baktim gelmismi diye ,,batta 3 gun var daha ,,,hatta 1 hafta felan onceden basladida bugun asiri artik

3 derken bi oglun var onu biliyorumda bide dusukmu vardi ????..hmmm benimde suan oyle yaa kac kere wc ye gidip baktim gelmismi diye ,,batta 3 gun var daha ,,,hatta 1 hafta felan onceden basladida bugun asiri artik

Canim benimhic cocugum yok ilkki ocakta dusuktu nisanda kimyasal gebelik oldu pesine bu iste. Senin icinde hayirlisi canim jnsallahkirmizilar gelmez.

Canim benimhic cocugum yok ilkki ocakta dusuktu nisanda kimyasal gebelik oldu pesine bu iste. Senin icinde hayirlisi canim jnsallahkirmizilar gelmez.

kiz oglu olan kimdiki:44: ben milletin hikayelerini birbirine karistiriyorum artik ,,buda hamislik belirtisimidirki ??:26:

benim de bi kizim var canim 6 bucuk yasinda kardes istiyoruz 1 seneyi askin bekliyoruz

kiz oglu olan kimdiki:44: ben milletin hikayelerini birbirine karistiriyorum artik ,,buda hamislik belirtisimidirki ??:26:

benim de bi kizim var canim 6 bucuk yasinda kardes istiyoruz 1 seneyi askin bekliyoruz

Bende karistiyorum ya oluyo boyle vakalar. Kaholimamiydi sanirim onun oglu vardi yanlis hatirlamiyorsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…