- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
Canim hosgeldinbenim normalde adet agrim basladimi kanamamda baslardi ama hamile oldugum ayda uc gun onceden baslamisti boyle anliyordum ben ama dokuzgun erken ama hayirlisi insallah benis haberi alirsin.
hortensiam yani sen adet agrin olmusmuydu batin gelene kadar ???:26:
amannn ne bileyim bazıları diyorki yumurtlamadan 3-4 gün sonra kasık ağrısı olur...vs
benim kaçıncı denemem :))) vajinismustum canım 5 ay oldu kurtulalı işte hangisinde yumurtlama zamanı tuttu onu bilmiyorum ama bu ay eminim çünkü yumurtlamam düzenli oldu :))))
aslında kendini dinlemiyorsan burada ne işin var diyeceksin de cidden dinlemiyorum kendimi ama kasık ağrılarım artınca ne çatlamaz yumurta varmış dedim ilk sonrada bitmedi kesilmedi sistit, iltihap falan da yok şükür yoksa dedim bebiş dölleniyormu kafam karıştı
yok canim ya benim her ay kasik agrim oluyo bat gelene kadar sonra bisi cikmiyo gerci 2 aydir klomen kullandim oda etki ediyo galibada kasikta,,ama senin cok erken canim yaa,,takilma simdiden ,,insallah cok beklemeden bebisin gelir canim ,,,bat in nezaman senin ????
benim adet dönemlerim titreşimli :))) 5 gün önceden başlar ağrır ağrır son gün göğüsüm acır o gün kırmızıyı görürüm ama 9 gün çok dimi birde hep akşamları oluyor gün içinde sürekli ayaktayım ya
Bn ucundede ayni seyleri yasadim canim uc gun onceden cok agrim oluyordu gidip geliyordu gun icinde bir cok kez hemde ondan anlamistim hepsinde gun gelmeden.
Dokuz gun var daha erken canim ya. İnsallah kirmizilari gormessin hayirlisi canim daha var takma kafaya zzorlama kendini
15 temmuz bat
Allah sağlıkla hayırlı zamanda verir inşaallah
3 derken bi oglun var onu biliyorumda bide dusukmu vardi ????..hmmm benimde suan oyle yaa kac kere wc ye gidip baktim gelmismi diye ,,batta 3 gun var daha ,,,hatta 1 hafta felan onceden basladida bugun asiri artik
öyle canım sağolun yardımcı olduğunuz için
bisi degil herzaman beklerizguzel haberlerle gelirsin insallah
Canim benimhic cocugum yok ilkki ocakta dusuktu nisanda kimyasal gebelik oldu pesine bu iste. Senin icinde hayirlisi canim jnsallahkirmizilar gelmez.
kiz oglu olan kimdiki:44: ben milletin hikayelerini birbirine karistiriyorum artik ,,buda hamislik belirtisimidirki ??:26:
benim de bi kizim var canim 6 bucuk yasinda kardes istiyoruz 1 seneyi askin bekliyoruz
Bende karistiyorum ya oluyo boyle vakalar. Kaholimamiydi sanirim onun oglu vardi yanlis hatirlamiyorsam
Benim kocis geldi gelir gelmez is atip duruyorSimdi sigara iciyor on bahcede birazdan saldiri baslar
evet evet kahorimaydi ooo kiki
tamam canim iyi geceler sana
Bi yanina gidip geleyim birazdan burdayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?