Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

o kadar cok ıstıyorum kı artık esımın yuzune bakmaya utanır oldum eksıkmıyım benkı bu durumdayım herkez evlat sahıbı olurken gozyası dokuyorum bu arada hosbulduk

3 sene cok olmus canim ya ,,bi anlat hele ne asamalardan gectin ,,neyin var ,,,pco varmi ?? tup bebek yapildimi ,,asilama felan vs,,,

yarismaya nerden katiliyorsun kac yasindasin ??? esin sperm testi yaptimi ???

nasıl hamıle kaldın canım benım ıntıhabım enfeksıyonum falan var ılacta kullnsam gecmek bılmıyor her ay tekrarlıyıor tek sorunum bu

esmın sorunu yok benım de tek sorun vajınal ıntıhaplar
ıc camasırım yarım saatte degıstrmem gerekıyor o kadar yanı

nereye be 15 kullanici okuyo 8 de uye var suan ortalik senlendi ,,karpus keserik simdi gitme

Son düzenleme:
o kadar cok ıstıyorum kı artık esımın yuzune bakmaya utanır oldum eksıkmıyım benkı bu durumdayım herkez evlat sahıbı olurken gozyası dokuyorum bu arada hosbulduk

Canim gercekten zor bir donem bak hepiimiz ayni durumdayiz onemli olan guclu olmak. Bu senin elinde olan bisey degilki neden utaniyorsun veren allah sonucta. Onun isine karisilmaz sen duani et ve sabret hayirli zamanda gelir insallah bebisin uzme canini sagligin sihhatin mutlulugun huzurun yerindeyse bunlar icin sukret. Allah baska dert ve keder vermesin. İnsallah tez vakitte gelir bebisin sevindirir sizleri

esıme kecı boynuzu pekmezı aldım yedırıyorum kendıme 15 gun sogan kurune baslıyorum sabhtan ıtıbaren sonra ıncır kuru ardından pre seed olcak ya

kasık ağrısının sebebini buldum 5-6 cm ve daha büyük ve özellikle rahmin dış duvarında olan myomlar kasık ağrısına neden olabiliyormuş demekki benimki 5cm olmuş ((

geldim kizlar

funda hosgeldin allah sabir versin canim hepimize

violem 1 alana 5 bedava 1 alana yaninda bolca bonus kartlarii allah sanada sabir versin canim,,,bunlar simdi carpismanizada engeldir ,,

bu akşamdan çarpışmayı yaptım canım yarın olmasa da olur zaten yatak odasında banyomuz var çarpışmaya engel deiller yorgunluk sadece işte olcak o kadar

nasıl hamıle kaldın canım benım ıntıhabım enfeksıyonum falan var ılacta kullnsam gecmek bılmıyor her ay tekrarlıyıor tek sorunum bu

Canim ben hamile kaldigim ay ne yumurtalama gununu hesaplasim
Nede adeti. İki gunde bir isimizi yapardik zaten. Dedim oluruna birakicam hesap kitap yok. Birde ilikiden once iki rekat namaz
Kilip fetih suresini okudum hep cokta dualar ettim ve burdanda cok dualar aldim. Allahta bos cevirmedi insallah bu pazartesi randovum var kalp atisini diymak icin gidicez

ya bız carpısan otoya donduk fır fırr ne olcak bole carpısa carpısa basımız dondu artıkkk adam benden ıllallah ettı artıkkk

kasık ağrısının sebebini buldum 5-6 cm ve daha büyük ve özellikle rahmin dış duvarında olan myomlar kasık ağrısına neden olabiliyormuş demekki benimki 5cm olmuş ((

yok artik bendede kasik agrisi her ay oluyo ,,,simdi bizde miyom u var

hele bugun adet oldum olacam bu klomen beni bi baska cesit yapti sanki :26:agrisi bacaklarimada indi hee

canlar ben yatıyorum malum yarın ağır misafirlerim var erken kalkıcam öptüm sizi şekerlerrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…