- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
Şimdide gözlerim kapanıyor Allah rahatlık versin
bende beklıyom 3 senedır bızım tembelıiii
alıştım ben artık canım o yüzden şok etkisi yaratmıyo bizim yatılı misafirimiz hiç eksik olmaz
o kadar cok ıstıyorum kı artık esımın yuzune bakmaya utanır oldum eksıkmıyım benkı bu durumdayım herkez evlat sahıbı olurken gozyası dokuyorum bu arada hosbulduk
o kadar cok ıstıyorum kı artık esımın yuzune bakmaya utanır oldum eksıkmıyım benkı bu durumdayım herkez evlat sahıbı olurken gozyası dokuyorum bu arada hosbulduk
geldim kizlar
funda hosgeldin allah sabir versin canim hepimize
violem 1 alana 5 bedava1 alana yaninda bolca bonus kartlarii allah sanada sabir versin canim,,,bunlar simdi carpismanizada engeldir ,,
nasıl hamıle kaldın canım benım ıntıhabım enfeksıyonum falan var ılacta kullnsam gecmek bılmıyor her ay tekrarlıyıor tek sorunum bu
esıme kecı boynuzu pekmezı aldım yedırıyorum kendıme 15 gun sogan kurune baslıyorum sabhtan ıtıbaren sonra ıncır kuru ardından pre seed olcak ya
kasık ağrısının sebebini buldum 5-6 cm ve daha büyük ve özellikle rahmin dış duvarında olan myomlar kasık ağrısına neden olabiliyormuş demekki benimki 5cm olmuş((
ya bız carpısan otoya donduk fır fırr ne olcak bole carpısa carpısa basımız dondu artıkkk adam benden ıllallah ettı artıkkk
canlar ben yatıyorum malum yarın ağır misafirlerim var erken kalkıcam öptüm sizi şekerlerrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?