Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

yaw kizlar olamaz boyle bisey ya ince belim kasilarim koptu resmen adet oluyorum saniyorum resmen yaww gecen ay klomen 3 gun geciktirdi bu ayda 3 gunu telafi edip erkenmi kirmizi kart vericek ne ufffffff

formundasın yine kıssss uyumuşum az önce uyandım 10buçukta dalmışımşimdi uyu uyuyabilirsen gözüm yarım kapalıydı senin lafına kahkahay bastım gece gece yatak kıran seniiiiiiiii

herzamanki deliligi,kikinin iste sen cok gec geldin ama yaa ,,bende cikicam yorulduk artik,,ama gecmisi tavsiye ederim gulunecek cok sey var daha kikiki

hortensimle derin mevzularda bulunduk

Son düzenleme:
ydbugeeee hem ben bugun yatak matak kirmadim o 3 hafta gibi olcak o mevzu gecmiste bi yerde vardi ee ben saf olunca,,perimde beni duduk etmistide biraz

Son düzenleme:
ydbugeeee hem ben bugun yatak matak kirmadim o 3 hafta gibi olcak o mevzu gecmiste bi yerde vardi ee ben saf olunca,,perimde beni duduk etmistide biraz

biliorum canım önceki mevzu oldunu :) ama yatak deyince aklıma sen gelion artıkın :) yatak kıran hayalim kıs o gece o ateşle nası tutmadı bebiş yatak kırılınca denge bozuldu tabi tam işlev sağlanamadı heralde

hay masallah herkez siraya vurdu bugun ne guzel ,,,sweet hosgeldin anam ,,,ben cikiyorum size iyi sohbetler ,,banada iyi geceler

ne biliyim yaa denemedigimiz islem kalmadi bide yatak kiralim dedik oda olmadi bugunde asilamaya taktim kafayi ,,neysem

yarin gorusuruz hadi ben kactim

kızlar günaydın şu testte 3 çizgimi var biz çözemedik . t nin tam altında değil az yanında biz çizgi diğer yanda bi çizgi daha görüyoruz ama...sizin yorumlarınız neler..yoksa testmi bozuk:)

kız ben dün gece on buçukta bi yattım iki buçukta kalktım.sabah 6 buçuk gibide bi 20 dk kestirme....cin gibiyimm şuan ..düzenim yoktu zaten hepten şaştı

valla ben dün 11 de bir yattım oh horul horul uyudum 7.30 da kalktım. hava da bir serindi. püfür püfür esti gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…