niye biz bir yaparken yarim yamalakmi yapiyoz sankim pehhyatak matak cope gitti sen ayakta uyuyon
Hayalim bende cikiyorum canim ayiptir soylemesi benim
Lahananin isi var. Optum seni iyi nobetler yavru kus
formundasın yine kıssss uyumuşum az önce uyandım 10buçukta dalmışımşimdi uyu uyuyabilirsen gözüm yarım kapalıydı senin lafına kahkahay bastım gece gece yatak kıran seniiiiiiiii
herzamanki deliligi,kikinin istesen cok gec geldin ama yaa ,,bende cikicam yorulduk artik,,ama gecmisi tavsiye ederim gulunecek cok sey var daha kikiki
hortensimle derin mevzularda bulunduk
ydbugeeee hem ben bugun yatak matak kirmadim o 3 hafta gibi olcak o mevzu gecmiste bi yerde vardi ee ben saf olunca,,perimde beni duduk etmistide biraz
biliorum canım önceki mevzu oldunu :) ama yatak deyince aklıma sen gelion artıkın :) yatak kıran hayalimkıs o gece o ateşle nası tutmadı bebiş yatak kırılınca denge bozuldu tabi tam işlev sağlanamadı heralde
ne biliyim yaa denemedigimiz islem kalmadi bide yatak kiralim dedik oda olmadibugunde asilamaya taktim kafayi ,,neysem
yarin gorusuruz hadi ben kactim
muhabbeti kacirmisim yawwwkimsecikler kalmamissss
günaydııın kızlaaar. hadi sabah vardiyası ekibi tek tek dökülün bakalım.
Eki Görüntüle 459545 Eki Görüntüle 459546
kızlar günaydın şu testte 3 çizgimi var biz çözemedik . t nin tam altında değil az yanında biz çizgi diğer yanda bi çizgi daha görüyoruz ama...sizin yorumlarınız neler..yoksa testmi bozuk:)
kız ben dün gece on buçukta bi yattım iki buçukta kalktım.sabah 6 buçuk gibide bi 20 dk kestirme....cin gibiyimm şuan ..düzenim yoktu zaten hepten şaştı
kız ydbuge hem gece vardiyasını kapatmışın hem de sabah vardiyasını beğeniyon. kuzum sen uyumuyon mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?