Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

adam hor hor uyuyor valla ya bısı sorcam benım yasım cok genc acaba bu yuzden mı hamıle kalamıyrm 18 yenı grdım ocakta ama doktor tek sorun ıntıhap dedı

adam hor hor uyuyor valla ya bısı sorcam benım yasım cok genc acaba bu yuzden mı hamıle kalamıyrm 18 yenı grdım ocakta ama doktor tek sorun ıntıhap dedı

kiz o yaslarda daha cok dogurgan olur insan zaten ,,o sorun degil ,,,ama o nasil iltihapmiski doktorun bi turlu sokup atiramamis ilac felan vermedimi sana ya ,,acaba vucudunun tekrar uretigi biseymiki :26:

2 snee her ay dr gttım oyle bıseykı artık tuplerıme ıslemıs ılk gece cok usutmusum kendımı ondan sanırım ılacta kullnsam fayda etmedı dahada dr gıtmıom vurusım gelıo bı dane agzına uyuz

Anaaaam kiz ne acele ediyon daha kuccukmussun ya sen uzulme bukadar tatlim zamani degil demekki sen oluruna birak o umursanmadigini anladigi an pes edip kendi geliyor zaten hemde tipis tipis

Dort yillik canim benim lahana baya is goruyor. İlk aylari hesaba katmiyorum yanimm

ne alaka canim porsmus lahanayi bana ovup duruyorsun pehh, ben neredeyse 9 yil olcak evleneli ve 2 gun arayla yani ,,,

hem ohooo biz 4 senelik evliyken bi sabah bi aksamdi canim kikikiii

Son düzenleme:
Anaaaam kiz ne acele ediyon daha kuccukmussun ya sen uzulme bukadar tatlim zamani degil demekki sen oluruna birak o umursanmadigini anladigi an pes edip kendi geliyor zaten hemde tipis tipis

ınsan neser kaynagı ıstıyor evde sımdı eltımın 1 ay once oglu oldu oda cok acıtıyr ıcımı nıspetten bırde oglummm demezmı onla bır derdım yok ama canımı actmak ıcın herseyı yapıyor ve bırde aynı evdeyız bu da sorun ama allha havale ettım

2 snee her ay dr gttım oyle bıseykı artık tuplerıme ıslemıs ılk gece cok usutmusum kendımı ondan sanırım ılacta kullnsam fayda etmedı dahada dr gıtmıom vurusım gelıo bı dane agzına uyuz

fundacim cevap yazarken(((( alinti ile cevaplaki )) kime yazdigini gorelim canim sag tarafta yaziyo

canim sen simdi 16 yasinda n beridirmi deniyosun bebisi ,,,kac yasindayken evlendin canim benim ,,bu ne acele hayatim

fundacim cevap yazarken(((( alinti ile cevaplaki )) kime yazdigini gorelim canim sag tarafta yaziyo

canim sen simdi 16 yasinda n beridirmi deniyosun bebisi ,,,kac yasindayken evlendin canim benim ,,bu ne acele hayatim

valla oyle hıc korunmdım ben 15 bıtıyrdu evlendıgımde ılk zamnlar ısteemedk gezelım tozalım dedık sonra baktık korunmadıgımız halde omuyr gııtk dr yıne olmadı ıkı sene her ay dr gıttım olmadı ama ya aıle gıbı olmuyr ınsan hep bır yerın eksık olluyrrr

ne alaka canim porsmus lahanayi bana ovup duruyorsun pehh, ben neredeyse 9 yil olcak evleneli ve 2 gun arayla yani ,,,

hem ohooo biz 4 senelik evliyken bi sabah bi aksamdi canim kikikiii

Kiz gelmiyim oraya biz bir yapiyoruz tam yapiyoruz yanim oyle ikiye uce gerek kalmiyi yanim

Tabi boyle durumlarda var allah kolaylik versin te zamanda kavusursun insallah

funda iyi geceler canimm

YDBUGE hayirdir uykumu kacti ,,masallah bugun biri gidiyo biri geliyo

Son düzenleme:
allahım bu mubarek gecede kımsede dert sıkıntı keder bırakmasın allhh hepımızın gunahlarını affetsın dunyalık nefıslerden bızı uazk eylesın sızı sevıyorum bu sewfer gıttımmm bbbb

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…