- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
Bizim normal duzenimizdir iki gunde bir. Buna ragmen baya ugrastik yani
wayyy hey gidi eski gunlerkikiki ,,,kiz sen kac yillik evlisin ???
adam hor hor uyuyor valla ya bısı sorcam benım yasım cok genc acaba bu yuzden mı hamıle kalamıyrm 18 yenı grdım ocakta ama doktor tek sorun ıntıhap dedı
adam hor hor uyuyor valla ya bısı sorcam benım yasım cok genc acaba bu yuzden mı hamıle kalamıyrm 18 yenı grdım ocakta ama doktor tek sorun ıntıhap dedı
Dort yillik canim benim lahana baya is goruyor. İlk aylari hesaba katmiyorum yanimm
Anaaaam kiz ne acele ediyon daha kuccukmussun ya sen uzulme bukadar tatlim zamani degil demekki sen oluruna birak o umursanmadigini anladigi an pes edip kendi geliyor zaten hemde tipis tipis
2 snee her ay dr gttım oyle bıseykı artık tuplerıme ıslemıs ılk gece cok usutmusum kendımı ondan sanırım ılacta kullnsam fayda etmedı dahada dr gıtmıom vurusım gelıo bı dane agzına uyuz
fundacim cevap yazarken(((( alinti ile cevaplaki )) kime yazdigini gorelim canim sag tarafta yaziyo
canim sen simdi 16 yasinda n beridirmi deniyosun bebisi ,,,kac yasindayken evlendin canim benim ,,bu ne acele hayatim
2 snee her ay dr gttım oyle bıseykı artık tuplerıme ıslemıs ılk gece cok usutmusum kendımı ondan sanırım ılacta kullnsam fayda etmedı dahada dr gıtmıom vurusım gelıo bı dane agzına uyuz
ne alaka canim porsmus lahanayi bana ovup duruyorsun pehh, ben neredeyse 9 yil olcak evleneli ve 2 gun arayla yani ,,,
hem ohooo biz 4 senelik evliyken bi sabah bi aksamdi canim kikikiii
ınsan neser kaynagı ıstıyor evde sımdı eltımın 1 ay once oglu oldu oda cok acıtıyr ıcımı nıspetten bırde oglummm demezmı onla bır derdım yok ama canımı actmak ıcın herseyı yapıyor ve bırde aynı evdeyız bu da sorun ama allha havale ettım
Tabi boyle durumlarda var allah kolaylik versin te zamanda kavusursun insallah
Kiz gelmiyim oraya biz bir yapiyoruz tam yapiyoruz yanim oyle ikiye uce gerek kalmiyi yanim
ınsallh canım tesekurler guzel dılkelerın ıcın alh kımsenın kucagını bos bırakmasınnn neyse ben yatıyım kocısımı uzledımmm hayrlı gceler gorusmek dılegıyle bbb
niye biz bir yaparken yarim yamalakmi yapiyoz sankim pehhyatak matak cope gitti sen ayakta uyuyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?