günaydıııııınn:) sabah vardiyası toplantısı başlıyoooooooooooooorrr:):)):)::))::):):):
ya kızlar ben geçen ay 12sinde adet olmuştum.hesaplarsak aşağı yukarı pazar pazartesi falan olamam gerek. dün dayanamdım(biliorum şimdi yolacaksınız beni):)
gittim migroslarda satılan 5 minutes adlı gebelik testini aldım ve uyguladım... sonuç negatif. bir moral bozukluğu bi moral bozukluğu k, anlatamam şu anada yaşadığımmm...
günaydınnnn canlarkahvaltımı yaptım evimi temizledim duşumu aldım anca oturdum kociş hala uyuyo haftasonu psikolojisi var adamda illaki uyucak haftaiçi erken kalkıyo ya onun acısını çıkarıyo haftasonları
Evet canım buradaki fiyatlar çok pahalı ama ben Tr de aşılama yaptırdım 6 000 tl ye yakın para gitti ben çok iğne vuruldum o donemde 12 gun boyunca her iğne 450 tl Dr 1 000 aldı esimin sperm testi benim testler derken gitti o kadar gecen bı arkadasta duydum o sadece 2 iğne yapmış sonrada aşılaması yapılmış anlamadım benim Dr mü yanlış işlem yaptı onun mü tedavisi farklıydı bu arada sen şimdi bebis Doğana dek yaticakmisin sürekli :26:
yaw bana gulmeyin ama bisi soracam ,,yani basima henuz gelmediginden bilmiyorum ,,,asilama ve tup arasindaki far ve islem nedir kizlar ????
yok artikbendede kasik agrisi her ay oluyo ,,,simdi bizde miyom u var
hele bugun adet oldum olacam bu klomen beni bi baska cesit yapti sanki :26:agrisi bacaklarimada indi hee
bana gunaydin sizlere tunaydin kizlar nihayet bugun uzun uyudum hatta rekor kirdim
kizlar benim bel kasik koptu resmen agridan ,,resmen adet sancisi cekiyorum yafff
kikicim arkadaslar da açıklamıslar bende özet geceyim.
asılamada spermleri yıkama işleminden geçirip ileri hareketlileri seçiyolar ve rahme enjekte ediyorlar.yaklasık 1 saat sırt üstü yatıyosun...
tüp bebek ise her gün iğne yaptırıyosun yumurta gelişiyor gelişen yumurtalar toplanıyor senden eşinden alınan spermlerle laboratuvar ortamında döllendiriliyor.embriyo gelişimine göre 3. 4. 5. günlerden birinde embriyo yerlestiriliyor..
çoğul gebelik ikisinde de gerçeklesebilir.tüp bebekte 2 embriyo koymak doktora bağlı çoğu doktor koymuyor.aşılamada ilaçla yumurta gelişiyorsa birden fazla olusup döllenebilir..
ne kadar bilimsel açıklama yaptım yawww
yaa canım her kasık ağrısı miyom olsaydı benim yıllardır her yerim miyom dolardı
ilaç kullandığın için yumurtalıklar fazla uyarılıyor o da kasık ağrısı yapıyor merak etme kikiimmm:13::13:
hmmm saol ya dun bu konulari biz konusurken zaten gozlerim seni aryiyodu :111:
peki asilamada simdi puskurtme degil igneyle enjekte ediliyo oylemi :44: :44: :44:
günaydıınnllaarr efennddiimmm dinlenmişsindir biraz tatlım..
bel ağrın her adet öncesinde oluyor mu peki canım??:26:
yok ya inanmamistim zaten ,,,oyle bi arkadas girip yazinca sasirdim biraz ,,,,
miyom demisken nedir bu ??? gecen bi arkadasim 5 saatlik uzakta oturuyoo myom cikmis ameliyat olmasi gerekiyormus ,beni aradi bana sordu bu ne diye ,,yardimci olamadim ya,, nedir bu deryaa ,,,sanirim rahim duvarinda cikan beze parcasi gibi bisey he ????
aslında iğne de değil tam olarak Aşılama - YouTube bu videodaki gibi aynen
yok kiz kolemini 2 aydir kullaniyorum bu ikinci ayim ve iki aydirda ince belim agriyor adet olmadan once ,,,zaten su kasik meseleside adetimden 1 gun once agrirdi yaa simdi 1 hafta 10 gun onceden basliyoo gunler yaklastikcada artiyoo,,ayy kendimi dinledikcemi basima bi suru is cikardim ne yaptim bende bilmiyorum
hmmm tamam canim saol kiz bilgilendirdigin icin izlerim bi ara ,,,bana 2 dk musade
anneme sordum simdi miyom rahimin büyümesiymiş...o zaman rahim alınıyormus..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?