Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

günaydıııııınn:) sabah vardiyası toplantısı başlıyoooooooooooooorrr:):)):)::))::):):):
ya kızlar ben geçen ay 12sinde adet olmuştum.hesaplarsak aşağı yukarı pazar pazartesi falan olamam gerek. dün dayanamdım(biliorum şimdi yolacaksınız beni):)
gittim migroslarda satılan 5 minutes adlı gebelik testini aldım ve uyguladım... sonuç negatif. bir moral bozukluğu bi moral bozukluğu k, anlatamam şu anada yaşadığımmm...

yok canım benim seni niye yolalım. hepimiz zaman zaman dayanamayıp aynı yaramazlığı yapıyoruz. söyleyeceğim şeyi ezberlemişsindir ama ben adettendir yine söyleyeyim. bazı kadınlarda adetten önce test negatif çıkıyor. o yüzden hemen üzülme. günü geldiğinde öğreneceğiz artık. olmazsa da senin canın sağolsun. ağustosta beraber yine deneriz.

günaydınnnn canlar kahvaltımı yaptım evimi temizledim duşumu aldım anca oturdum kociş hala uyuyo haftasonu psikolojisi var adamda illaki uyucak haftaiçi erken kalkıyo ya onun acısını çıkarıyo haftasonları

günaydın sekerim hosgeldin:))) aynı düşünce benim eşimde de var güzelce kahvaltısını yaptııı annemle halı yıkıyorlar simdi de bende yatışşş ooohhh

iğneler pahalı olabilir haklısın bizde devlet ödediği için ilaca çok para ödemedik ama yine de her doktorun kullandığı ilaç farklı oluyor.anestezili aşılama için 500 tl verdim sen 1000tl vermişsin tatlım.her doktor kendine göre fiyat belirliyor sonuçta....
canım transferden sonra 3 gün yatıp dinlenmek gerekiyor sonra günlük hayatına dönüyorsun.ben yatıyorum derken de kasmıyorum o kadar kendimi sağa sola dönüyorum bacakları kaldırıyorum havaya oturuyorum vs. sürekli sırt üstü yatmıyorum yanii....

yaw bana gulmeyin ama bisi soracam ,,yani basima henuz gelmediginden bilmiyorum ,,,asilama ve tup arasindaki far ve islem nedir kizlar ????

kikicim arkadaslar da açıklamıslar bende özet geceyim.
asılamada spermleri yıkama işleminden geçirip ileri hareketlileri seçiyolar ve rahme enjekte ediyorlar.yaklasık 1 saat sırt üstü yatıyosun...
tüp bebek ise her gün iğne yaptırıyosun yumurta gelişiyor gelişen yumurtalar toplanıyor senden eşinden alınan spermlerle laboratuvar ortamında döllendiriliyor.embriyo gelişimine göre 3. 4. 5. günlerden birinde embriyo yerlestiriliyor..
çoğul gebelik ikisinde de gerçeklesebilir.tüp bebekte 2 embriyo koymak doktora bağlı çoğu doktor koymuyor.aşılamada ilaçla yumurta gelişiyorsa birden fazla olusup döllenebilir..
ne kadar bilimsel açıklama yaptım yawww

bana gunaydin sizlere tunaydin kizlar nihayet bugun uzun uyudum hatta rekor kirdim

kizlar benim bel kasik koptu resmen agridan ,,resmen adet sancisi cekiyorum yafff

yok artik bendede kasik agrisi her ay oluyo ,,,simdi bizde miyom u var

hele bugun adet oldum olacam bu klomen beni bi baska cesit yapti sanki :26:agrisi bacaklarimada indi hee

yaa canım her kasık ağrısı miyom olsaydı benim yıllardır her yerim miyom dolardı
ilaç kullandığın için yumurtalıklar fazla uyarılıyor o da kasık ağrısı yapıyor merak etme kikiimmm:13::13:

bana gunaydin sizlere tunaydin kizlar nihayet bugun uzun uyudum hatta rekor kirdim

kizlar benim bel kasik koptu resmen agridan ,,resmen adet sancisi cekiyorum yafff

günaydıınnllaarr efennddiimmm dinlenmişsindir biraz tatlım..
bel ağrın her adet öncesinde oluyor mu peki canım??:26:

hmmm saol ya dun bu konulari biz konusurken zaten gozlerim seni aryiyodu :111:

peki asilamada simdi puskurtme degil igneyle enjekte ediliyo oylemi :44: :44: :44:

yok ya inanmamistim zaten ,,,oyle bi arkadas girip yazinca sasirdim biraz ,,,,

miyom demisken nedir bu ??? gecen bi arkadasim 5 saatlik uzakta oturuyoo myom cikmis ameliyat olmasi gerekiyormus ,beni aradi bana sordu bu ne diye ,,yardimci olamadim ya,, nedir bu deryaa ,,,sanirim rahim duvarinda cikan beze parcasi gibi bisey he ????

günaydıınnllaarr efennddiimmm dinlenmişsindir biraz tatlım..
bel ağrın her adet öncesinde oluyor mu peki canım??:26:

yok kiz kolemini 2 aydir kullaniyorum bu ikinci ayim ve iki aydirda ince belim agriyor adet olmadan once ,,,zaten su kasik meseleside adetimden 1 gun once agrirdi yaa simdi 1 hafta 10 gun onceden basliyoo gunler yaklastikcada artiyoo,,ayy kendimi dinledikcemi basima bi suru is cikardim ne yaptim bende bilmiyorum

anneme sordum simdi miyom rahimin büyümesiymiş...o zaman rahim alınıyormus..

dediğin gibi kendimizi dinledikçe daha çok seye dikkat ediyoruz..klomende ağrılarının daha önce baslamasına neden olabilir...

boyle sancidikca kasiklarimm ,,bian once adet olsamda onumdeki maclara baksam diyorum m

orkidem bu sabah 7.30 da bi ara uyandim ates olctum 36,7 cikti sanirim bugun adet yok agri olucak sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…