Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

perim yok siz sarmıyorsunuz demiyorda

ay aşkolsun yaa :84:
.(((

hiiiiiii iftira hemde kuru iftiraaa vallaha elim bi yandan baska islerde yeminlen ayyyy nurhayatin dedigi gibi piiiiiss piiiiiiss hem o yokken kafam rahat laf aramizda soylemeyin kendine kikiii firsat vermiyo liste dolup tasiyo

hadi be ordan deliii.... senin kikilerinden dolmasın o sayfalar kikiriksenii

ben mı aş kolsunn... :82:
kız senin yüzünden avatarımıda sildimm.. resim dedin resim koydum hatun baktım çıkmışşş...

orkidem sana yazdığım gelmemişş.. dadlumm nasılsın geçmedimi gribin yaaafffff....
şu kikirigin ne dedikodusunu yapacam pefffff :)))

Aslında hemen o cumleyı sıldım bıraz tuaf duruyordu sen yakalamıssın kızmadın dımı yanı sonucta hepımız aynı durumdayız yanlıs anlamadın dımı ayyy cacık olmadı dımı ???? Orkıdem

deli kııızzz ne kızacam çok güldüm hemi de:118:
orkidem sana yazdığım gelmemişş.. dadlumm nasılsın geçmedimi gribin yaaafffff....
şu kikirigin ne dedikodusunu yapacam pefffff :)))

yavru kuşum sağolasın. yok canım ya geçmedi. hala devam ediyor ama çok şükür az çok işimi görebiliyorum.

ıyı barı orkıdem ne bılıyım bı an korktum .....neysem perım dedıkodumu yapabılırsın bende cok yaptım allah taktırımı af eylesın...artık

canım iyiyim çok şükür ben zaten biliyordum sebeplerini
duvarım başa bela
çok teşekkür ederim

ya nebilim ben anlamıyom telaş oldum dün gece eşimede sordum... pek anlamıyo bu işlerden... sabah giriyosun erkenden merak etiim acıkçası... uzak olduğum için konulara.... acık paniğimdirr... :26:

topic formunda bugünn: 32: .66: .118:

kız nıye oyle yazdın ben bekledım bekledım bekkledım ve bekledım bısey gelmedı ,ısım vardı cıktım ,okula hazırlanmalıydım artık,,neysem zaten profıl resmın guzel degıldı o ne oyle ocu gıbı ,,sen bı daha koy resım

ya nebilim ben anlamıyom telaş oldum dün gece eşimede sordum... pek anlamıyo bu işlerden... sabah giriyosun erkenden merak etiim acıkçası... uzak olduğum için konulara.... acık paniğimdirr... :26:

ben bir senedir yaşıyorum zaten artık korkmuyorum
sende herşeye panik olma yeğnim var göbüşünde

hani sohbetimiz bol ya o yüzden öyle yazdı
sen bugün niye böyle pirpiriklisin
biz seni yanlış anlamıyoruz veeee çok seviyoruz rahat ol tamam mı aşkım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…