perim yok siz sarmıyorsunuz demiyorda
hiiiiiii iftira hemde kuru iftiraaa vallaha elim bi yandan baska islerde yeminlen ayyyy nurhayatin dedigi gibi piiiiiss piiiiiisshem o yokken kafam rahat laf aramizda soylemeyin kendine kikiii firsat vermiyo liste dolup tasiyo
ayyyy kotu ınsan lafın ustune gelırmııısssss hehe,yaw kızlar sız yazın ben acık kalıyım arada bakarım su sosu pısırmem lazım hade
vuha ha haaa haa
perıııımmm sakın dedıkodumu yapma sakınnnn bastan soylıyım HEPSI SAKAYDI KIKKIKIIIII
sus kadııınağlama hadi git sos yap biz de perimle seni çekiştirelim
naber orkidemmmm.... nasılsın.... iyleşmedin mi sen yafff.....
şu kikirin neresini çekiştircezz.. peffff :76:
periiiiiiiim hayalimsin var yaaadedi kiiiiii
ummadık taş baş yararmış de miiiiiiiii... Hani o küçükken saf çocuk vardı yaa işte o benim. Muhahhaaaa. Eveeeeet o yüzden döl de tutmaz olduuumm..
nasıl anlamadım????
şaka yahuuu. Hani o çocuk vardı ya ile başlayan türk filmi repliği
deli kııızzz ne kızacam çok güldüm hemi de:118:Aslında hemen o cumleyı sıldım bıraz tuaf duruyordu sen yakalamıssın kızmadın dımı yanı sonucta hepımız aynı durumdayız yanlıs anlamadın dımı ayyy cacık olmadı dımı ???? Orkıdem
orkidem sana yazdığım gelmemişş.. dadlumm nasılsın geçmedimi gribin yaaafffff....
şu kikirigin ne dedikodusunu yapacam pefffff :)))
haaa allah ıyılıgını versın ben ne bılıyım o ccouk kım bende bu bana bısey ıma edıyo galıba dedım korktum yaw odum gum dedı senı kırdım dıye uyuz
bercestem iyi oldugunu okudum... rahatladım ya...
haaa allah ıyılıgını versın ben ne bılıyım o ccouk kım bende bu bana bısey ıma edıyo galıba dedım korktum yaw odum gum dedı senı kırdım dıye uyuz
canım iyiyim çok şükür ben zaten biliyordum sebeplerini
duvarım başa bela
çok teşekkür ederim
topic formunda bugünn: 32: .66: .118:
ıyı barı orkıdem ne bılıyım bı an korktum .....neysem perım dedıkodumu yapabılırsın bende cok yaptım allah taktırımı af eylesın...artık
ya nebilim ben anlamıyom telaş oldum dün gece eşimede sordum... pek anlamıyo bu işlerden... sabah giriyosun erkenden merak etiim acıkçası... uzak olduğum için konulara.... acık paniğimdirr... :26:
ben bir senedir yaşıyorum zaten artık korkmuyorum
sende herşeye panik olma yeğnim var göbüşünde
ben bir senedir yaşıyorum zaten artık korkmuyorum
sende herşeye panik olma yeğnim var göbüşünde
kız nıye oyle yazdın ben bekledım bekledım bekkledım ve bekledım bısey gelmedı ,ısım vardı cıktım ,okula hazırlanmalıydım artık,,neysem zaten profıl resmın guzel degıldı o ne oyle ocu gıbı ,,sen bı daha koy resım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?