ne oruyonuz bakiyim
gecevardiyasi baslamistir ,,,bismilahirahmanirahim
okudum canım. hepimiz adına dua ettim allah kabul etsin inşallah
ben bişey örmüyomda kesin sen bana çorap örecenhadi bismillahhhhh başlayak bakalım....
ayy kiz keske orgu ormesini bilsemmmcok isterdim bilmeyi,,senin nohuta biseyler orer postalardim valla
ben sadece danteli biliyorum,,,,neysem nohut kiz olursa artikin ceyizine biseyler orerikkikiki
ör tabi deyzesiiii :))))))))))))))
zaten yabancıya gitmicek... deryoşun kilerden birine vericemmm kızı heheh
yaw bu arada benim adam şişeyi benim attımı anlamadı sanırım . hala bişi demedine göre...atıp geri çekildim zaten hem bi halt yiyom hem tırsıp kaçıom:):) olsun yinede rahatlatıo
hani benim oglana verecektin
iyi yırtmışsın ha görseydiii
hayır oğlum olursa senem e dediydik yaaunuttun mu kikiiii para göz kaynanaydım ya ben
bişey yapmazdı ama sonraki zamanlarda bunu çok pis kullanırdı:) aman napim sinir etti gabık aaaaaa..neyse konuşuos barıştık karpuz almaya gittik falan
hamiş duamı kabul et ALLAHIMMMMMMMMMMMMM :)))))))))))))))
ne bilimmm.... merak ettim bilmiyom ya... ondan çekindim... bide sonuşta bilirler diye düşündüm.... aklıma geldi birden
neyse hayırlısı olsundaaaönemli dillll gerisiiii
dogru dogru ben unuttum bi an sen deryaya gagala artik kizini kikiki
kıızz ne çekinecen aaaa çok ayıppp...mantıklı ama biliyolardır kesin hayırlısı olsun yeterki tutsun da mercimeklerim cinsiyetleri hiiiçç önemli değill
ne var beni gibi güzel hoşşş ... mütevazı ... sevimli anlayışlı bi kaynana buldunda
sane negagalarımda kakalarımda hıhhhhhhhhhhhh :82:
once kavga sise felan ,,simdide karpus kesiciniz hee kikikicingan seniii
dogru dogru ben unuttum bi an sen deryaya gagala artik kizini kikiki
kestikkkkk yidik bilenemmm:) şimdide adamı tahrik ediom ilerki çarpışmalar adına
ay kıs bu ovu testini kullancam ya. adet uzunluna göre başlıcam ama son adt kaç gün onumu saycam yoksa 3 aylık ortalamaya öremi hesaplayıcılar var ya.. çok fark oluo da kaçında başlıcam çözemedim elimde takvim adet günlerime bakıp bakıp hesap yapıom kafamşiştiiiiiii
bayılaa bayıllaaa alırımmm nohutcuğumuzu benn henüz mercimek tanesi olan oğluşumaaaa
bananebanane banane vermezsen verme cingan dunur istemem zatii,,bende ya orkidenin yada bercestenin kizini alirim ogluma pehhh kikik
kestikkkkk yidik bilenemmm:) şimdide adamı tahrik ediom ilerki çarpışmalar adına
ay kıs bu ovu testini kullancam ya. adet uzunluna göre başlıcam ama son adt kaç gün onumu saycam yoksa 3 aylık ortalamaya öremi hesaplayıcılar var ya.. çok fark oluo da kaçında başlıcam çözemedim elimde takvim adet günlerime bakıp bakıp hesap yapıom kafamşiştiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?