Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

ben bişey örmüyomda kesin sen bana çorap örecen hadi bismillahhhhh başlayak bakalım....

ayy kiz keske orgu ormesini bilsemmm cok isterdim bilmeyi,,senin nohuta biseyler orer postalardim valla
ben sadece danteli biliyorum,,,,neysem nohut kiz olursa artikin ceyizine biseyler orerik kikiki

ayy kiz keske orgu ormesini bilsemmm cok isterdim bilmeyi,,senin nohuta biseyler orer postalardim valla
ben sadece danteli biliyorum,,,,neysem nohut kiz olursa artikin ceyizine biseyler orerik kikiki

ör tabi deyzesiiii :))))))))))))))
zaten yabancıya gitmicek... deryoşun kilerden birine vericemmm kızı heheh

kıızz ne çekinecen aaaa çok ayıppp...mantıklı ama biliyolardır kesin hayırlısı olsun yeterki tutsun da mercimeklerim cinsiyetleri hiiiçç önemli değill

ne var beni gibi güzel hoşşş ... mütevazı ... sevimli anlayışlı bi kaynana buldunda
sane ne gagalarımda kakalarımda hıhhhhhhhhhhhh :82:

banane banane banane vermezsen verme cingan dunur istemem zatii,,bende ya orkidenin yada bercestenin kizini alirim ogluma pehhh kikik

once kavga sise felan ,,simdide karpus kesiciniz hee kikiki cingan seniii

kestikkkkk yidik bilenemmm:) şimdide adamı tahrik ediom ilerki çarpışmalar adına

ay kıs bu ovu testini kullancam ya. adet uzunluna göre başlıcam ama son adt kaç gün onumu saycam yoksa 3 aylık ortalamaya öremi hesaplayıcılar var ya.. çok fark oluo da kaçında başlıcam çözemedim elimde takvim adet günlerime bakıp bakıp hesap yapıom kafamşiştiiiiiii

senin adet uzunlugu nekadar di unuttum ,,31 di galiba ve perimle ikimiz hesap edip 13 gun basla demistik galiba :26:adetin geldigi ilk gunude hesaba katarak sayiyorsun canim...

bayılaa bayıllaaa alırımmm nohutcuğumuzu benn henüz mercimek tanesi olan oğluşumaaaa

ayy bende baylı bayla veririmm yeşil mercimege... kırmızı merrcimegide görümceyaparız artık

banane banane banane vermezsen verme cingan dunur istemem zatii,,bende ya orkidenin yada bercestenin kizini alirim ogluma pehhh kikik

çatlaaaaa kikiiii deryoş aldı kızımııı... senin gibi o cingann.... bercesteyleee orkidenin tosuncukları olursa o zaman gezerler üçüüü .....sap gibbi kaldınmı oğluşunla turşusunu kurr

üç aylık artalaman ne ona bakk.. bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…