vallla çok önemlii çatlasam yeridir... :84:
vallla buyük şansssss yaaaaa :)))))))))
aynen benim kociş banada dokunamıyor
kanamam var yainşallah yarına biterde oda rahat eder
ee o zaman napıyoruz birsürüüü doğuruyoruzzz
hepinizin şöyle dediğini duyabiliyorum ilkini becerdikde
iyi çalışın kızlarrr
canimm gecer insallh kanaman peki sen doktora gittin mi yumurtana baktirdin mi?ne olmuss?
ahanda geldim anlatin bakalim ,,,kalede bekliyorum
Hayalimsin nin sonu yine bos hayalle biticek,,,kocis aradi sehir disinda isleri uzayacak gibi 2 gun surer diyor...kizlar kasiklarim yavas yavas agriyo ya erken yumurtlarsam ilactan dolayi ?? kocis yok ne yapicam simdi ya ben offfffffffffff ulan ne sansiz kariyim bea:84:,,, hep bu donemlerde bisey cikiyo ya.dua ediyimde ya yumurta erken gelmesin yada kocis erken gelsin bari ufffff
kızlllaarrr sellaammm kimsecikler yookk herkes yemek telasında galiba:))) aşılamadan sonra 4.günüm de bitti sayılır zaman hiç geçmiyor sanki.düşünmemeye çalısıyorum ama ne fayda mümkün mü böyle bir sey...
abooo herkez gitmis( ben bi gecmise gidiyim geliyorum sweeeettt balim
cnm emin olmak icin yumurtlama testi kullansana bu bi kac gun. ins erken gelir esin de tutturursunuz:)
ahhhhh bilmezmiyim o zamanlari. say say gecmiodu. bnm kotu sonuclandi ama ins snn gobustedir:)
ayyy cnm bnde gecmisten yeni ciktim. bizim topigin cenesi acik dusuk mu ne :)) oku oku bitmio:)) bugun is yoktu bnm de:))boru patlamis eve gonderiler bende yattim gelince hemen.
yumurtalarım büyüdü geçen p.tesi çatlatma iğnemi oldum
zzaten iki aydır yumurtladıktan sonra kanamam oluyodu dr um
progestan verdi inşallah bir sorun olmayacak ben iyiyim yaniii
evet canim biraz dusuk cenesi topigin ,perim saolsunboru patlayinca seni evemi gonderiyorlar ne borusuymus o ????
cnm emin olmak icin yumurtlama testi kullansana bu bi kac gun. ins erken gelir esin de tutturursunuz:)
ahhhhh bilmezmiyim o zamanlari. say say gecmiodu. bnm kotu sonuclandi ama ins snn gobustedir:)
ayyy cnm bnde gecmisten yeni ciktim. bizim topigin cenesi acik dusuk mu ne :)) oku oku bitmio:)) bugun is yoktu bnm de:))boru patlamis eve gonderiler bende yattim gelince hemen.
evet canim biraz dusuk cenesi topigin ,perim saolsunboru patlayinca seni evemi gonderiyorlar ne borusuymus o ????
çeenesi düşük demeyelimde muhabbeti bol konusu bolldiyelim
himmm anlaadim canimm ben igneden sonra cagirdi beni doktor catlamis falan dedi yumurtan eger bir daha adet olursan gel dedi 3.gunu yine hapa devam dedi
insallh olmam adet hic birimiz olmayiz insallh topluca nufusu patlatiriz ne de guzel olurr
su borusu:) okul tatil die anons ettiler pek bi sevindirik oldum :))) uyudum bende bi guzel. yemek yapmadim ama daha. esim gelir bi bucuk saate
kizlar ben yine cikiyorum kocisim uyandi ona cay servisi falan yapayim hos tutayim adamin gonlunu gelirim yine
bak cok yazmayin heee okurken gozlerime agri giriyor hepppp:)))
başladık gene yavvv.....
inşallahhh zaten yurdumun üstüne nasıl rahmet yağıyorsa Allahım sizlerede rahmet eylesin inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?