Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

vallla çok önemlii çatlasam yeridir... :84:
vallla buyük şansssss yaaaaa :)))))))))

ee o zaman napıyoruz birsürüüü doğuruyoruzzz

hepinizin şöyle dediğini duyabiliyorum ilkini becerdikde
iyi çalışın kızlarrr

canimm gecer insallh kanaman peki sen doktora gittin mi yumurtana baktirdin mi?ne olmuss?

yumurtalarım büyüdü geçen p.tesi çatlatma iğnemi oldum

zzaten iki aydır yumurtladıktan sonra kanamam oluyodu dr um
progestan verdi inşallah bir sorun olmayacak ben iyiyim yaniii

cnm emin olmak icin yumurtlama testi kullansana bu bi kac gun. ins erken gelir esin de tutturursunuz:)

ahhhhh bilmezmiyim o zamanlari. say say gecmiodu. bnm kotu sonuclandi ama ins snn gobustedir:)

abooo herkez gitmis ( ben bi gecmise gidiyim geliyorum sweeeettt balim

ayyy cnm bnde gecmisten yeni ciktim. bizim topigin cenesi acik dusuk mu ne :)) oku oku bitmio:)) bugun is yoktu bnm de:))boru patlamis eve gonderiler bende yattim gelince hemen.

evet canim biraz dusuk cenesi topigin ,perim saolsunboru patlayinca seni evemi gonderiyorlar ne borusuymus o ????

yumurtalarım büyüdü geçen p.tesi çatlatma iğnemi oldum

zzaten iki aydır yumurtladıktan sonra kanamam oluyodu dr um
progestan verdi inşallah bir sorun olmayacak ben iyiyim yaniii

himmm anlaadim canimm ben igneden sonra cagirdi beni doktor catlamis falan dedi yumurtan eger bir daha adet olursan gel dedi 3.gunu yine hapa devam dedi
insallh olmam adet hic birimiz olmayiz insallh topluca nufusu patlatiriz ne de guzel olurr

çeenesi düşük demeyelimde muhabbeti bol konusu boll diyelim

kizlar ben yine cikiyorum kocisim uyandi ona cay servisi falan yapayim hos tutayim adamin gonlunu gelirim yine
bak cok yazmayin heee okurken gozlerime agri giriyor hepppp:)))

himmm anlaadim canimm ben igneden sonra cagirdi beni doktor catlamis falan dedi yumurtan eger bir daha adet olursan gel dedi 3.gunu yine hapa devam dedi
insallh olmam adet hic birimiz olmayiz insallh topluca nufusu patlatiriz ne de guzel olurr

inşallahhh zaten yurdumun üstüne nasıl rahmet yağıyorsa Allahım sizlerede rahmet eylesin inşallahhhh

kizlar ben yine cikiyorum kocisim uyandi ona cay servisi falan yapayim hos tutayim adamin gonlunu gelirim yine
bak cok yazmayin heee okurken gozlerime agri giriyor hepppp:)))

bakın kocişlerinize gönüllerini hoş edin
onlarsız olmuyo

başladık gene yavvv.....

ne yaw boru dedide arkadas ,,,yaw valla ben bazen bu turkcede zorlaniyorum eminim bazi seyleri yanlista yaziyorum anlamakta zorluk cekiyorsunuz dimi bazen,,zaten klavyedede noktalar yok ,,,anlasiyoruz dimi ????

e perim yani dogruya dogru ,cok konusmuyonmu ,,benide zorla konusturtuyon,,,,bak isimiz gucumuz var el birligiylen cocuk yapacaz oyalama sende

oo bu topikte pek neşeliymiş :) bende hazirana kaldım aranıza benide alın.. bugün doktora gittim geçen ay kürtaj olmuştum bugün doktor birsürü ilaç verdi ayrıca polikstik var bende bir kere adet olcakmışım bu ilaçlarla birde yumurta oluşumu ilaç ilaçlar sayesinde yumurta büyücek sonrada çatlatma iğnesi vurulcam bakalım bat nolur bilmiyorum ama tahmini haziran 25 falan herhalde.. karmakarışık benim durum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…