günaydın günaydın kızlar
dün akşam doktorumu aradım sordum iğneden sonra ilk vurundugun gün basla say 10.günden sonra iğne etkisini kaybeder dedi
benim bugün 12.günüm :)
sonra dedim kendi kendime zeynep sen bekle pazartesi sabah test yap
ama bu sabah yani az önce test yaptım dayanamadım
6 gün önce yaptığım testteki 2 çizgiyi 4 gün önce yaptığımda ilk cıkan cizgiden daha da silikti hatta belli belirsiz gibi bişey
ama bu sabah ki gayet güzel cıktı hala inanamıyorum gercek olabilir mi adetime 4 gün kaldı.....................
sırasıyla ilk yaptıgım testten itibaren ekliyorum
eğer iğnenin etkisi olsa bugun hiç çıkmamaması gerekmez miydi
sizlere resimlerini ekliyorum :
2 TEMMUZ PAZARTEİ
Eki Görüntüle 459852
4 TEMMUZ ÇARŞAMBA
Eki Görüntüle 459853
8 TEMMUZ PAZAR
Eki Görüntüle 459854
ilk resimler beklediği için biraz tuhaflaşmış
DUALARIMIZI BİRBİRİMİZDEN EKSİK ETMEYELİM....
benimkide 12 13 temmuz...bat yaklaştıkca insan bi gergin olyur ama sen bendende fazla kafana takıyorsun ben burdaki belirtileri okudukca hamiş olanlarınkini yaşamaya başladım sonra dedim topikten uzak durayım ama yok uzak duramadım zaten değişen bişey olmadı .seni oylayacak başka şeyler bulmaya calış derim..sen en azından calışyorsun ben sürekli evdeym boş zamanım cok o yüzden kendimi hep hamiş belirtileri gebelik konusunda bulyurum....benimkilerde laf yani kelin ilacı olsa kendi başına sürermişyani kısacası kendini oyalaycak bişeylerrr bulll
haklısın canım bu akşam yola çıkıyoruz tatile gidicez artık aklımdan çıkarırım herhalde
berceste hoşgeldinnn..zeyneppin o güzel haberi kacıncı sayfada hatırlıyormusn
hayırlısı olsun hemsom yaa nasibimizde ne zamansa o zaman olacak inşallah...
ünyeye gidecektiniz vaz mı geçtiniz ordan???bu aralar bana da kocişin her hareketi batıyo resmen ne kadar umursamaz bi adam yaa sinir oluyorum bende....
canımmmmmmmmmm hayırlı olsunnnnnnnnnn dikkat et kendine yorma dinlen bol bollgünaydın günaydın kızlar
dün akşam doktorumu aradım sordum iğneden sonra ilk vurundugun gün basla say 10.günden sonra iğne etkisini kaybeder dedi
6 gün önce yaptığım testteki 2 çizgiyi 4 gün önce yaptığımda ilk cıkan cizgiden daha da silikti hatta belli belirsiz gibi bişey
ama bu sabah ki gayet güzel cıktı hala inanamıyorum gercek olabilir mi adetime 4 gün kaldı.....................
2 TEMMUZ PAZARTEİ
Eki Görüntüle 459852
4 TEMMUZ ÇARŞAMBA
Eki Görüntüle 459853
8 TEMMUZ PAZAR
Eki Görüntüle 459854
günaydın günaydın kızlar
8 TEMMUZ PAZAR
Eki Görüntüle 459854
yani ateşin gayet iyi bence. benim son 3 gün düşüyor ateşim. ama yüksek ateş ile adet olanı hiç duymadım. mantıken düşmesi lazım. çünkü adet olmak için progesteronun düşüşe geçmesi lazım. ataşi yüksek tutan da progesteron hormonu olduğuna göre bence ateş düşmeden olunmaz gibi geliyor mantığımasabahki atesim 36,8 bugunde agri var adet olmicak galiba ,,,,,kiz gecen ay a dayanarak soruyorum bu soruyu ,,bazi insanlar yuksek atesle adet gorurlermis dogrumu ????
benim gecen ay hic inise gecmemisti sankim
kız aynen ben de evde tek iken olur öyle korkarım.ama yine de kalırımgecmiş okumakla bitmyir kız ben vazcaydım iki sayfa okudum zeynepp hamiş mi onu okudum bu kadar iyi haber yeter dedim geldimm,,
ben sana yine bişey sorcamm ben evde tek iken bazen beni biri takip ediyrmş gibi hisseiyrm korkuya kapılıyorum...size de oluyr mu hicböyle şeyler
canım ne olsun iyi diyelim iyi olalım. siz ne yaptınız rahim filmi, spermiyogram yaptırdınız mı?bitmiyorrrrrrrrrrrrrrrokuyamıyorum artık
ama güzel haberi aldık çok şükür bu arada nabersiniz tatlişkolarım
haklısın canım bu akşam yola çıkıyoruz tatile gidicez artık aklımdan çıkarırım herhalde
neereye gidynuz tatile
yine ünyeye gidicez de ilk kez kamp yapcaz ya biraz tırsıyrouz gece nasıl uyuycaz diye benimde aklıma şey geldi trabzona gidek bisikletle ordan uzungöle dolmuşlar kalkıyor oraya gideiz diyrum bilmiyrum kararsız gine evdeyiz şimdilik havada biraz bulutlu gine yağmur mu yağcak ne...benim koca gündüz 4 te işe gidiyr 7 de gleyr 3 saatlik işi var sürekli evde anam gına geldi yavanam bütün herifler umursamaz gözüküyrlar bunu nasıl başarıyorlar bilmiyrum bende öyle olmayyııııııı cok isterdimmmmmm
deniz kenarında herkes kamp yapıyor zaten sorun olmaz diye düşünüyorum.uzungöl de güzel fikir ama deniz kenarının tadını vermez yaaa
ben hafta sonu katlanamıyorum Allah sabır versin sana
sunu böyle yap öyle yapma diyorum yine kendi bildiğini yapıyo sinir oluyorum sonra da bana takıyosun diyiip duruyor
neereye gidynuz tatile
marmarise gidicez tatlım bütün kocalar rahat ve ilgisiz galiba benimkide öldürüyor beni ne yapsak bu kocalara bir biz bukadar rahat olamadık
canım ne olsun iyi diyelim iyi olalım. siz ne yaptınız rahim filmi, spermiyogram yaptırdınız mı?
marmarise gidicez tatlım bütün kocalar rahat ve ilgisiz galiba benimkide öldürüyor beni ne yapsak bu kocalara bir biz bukadar rahat olamadık
onlar gibi davranmaya calışsak tabi yapabilirsek belki biz de rahatlarz..
yaptırdım orkidem ama hala aklıma gelince ağlıyorum
çok kötü bir deneyimdi çok şükür herşey normal çıktı ama eşim şuan yaptırmaya gerek yok dedi
bende üstüne gitmek istemiyorum nasıl olsa yakında yaptıracak
biz evin işleri varya ankaraya gidip gelmek hemde evi taşımak zor olacağından taşındıktan sonra gidecez tüpe inşallah
ama hala psiko gitti doktor çok kötü davrandı
atlatamadımm
öyle herkesin kamp kurdugu yerde yapmak istemyurm ordakiler bikinili mayolu olcak ben kapalıyım,,herifimin o kızların icinde olmasını istemyurmsen halen dinlenyrsn dimi bırak istedği gibi yapsın sen prenses edasıyla dolaş ortada kendi yapar kendi ceker diyrum ama bende senin gibi takmadan laf söylemeden duramıyroum biz kadınlar cok takıyoruz kafaya ya
ahbubenkendimi hoş geldin canıım. nasılsın? nasıl gidiyor hamilelik?
saol orkidem hosbulduk.ya benim bulantilar cok fena 6. hafta basladi hastanelik etti resmen serum falan taktilar oyle kendime geldim. 1 2 haftadir iyiyim bulanti ilaci iciyorum. merak ettim sizleri neler yaptiniz diye kimler hamile kaldi? perim hamile mi liste de oyle gordum sanki
günaydın günaydın kızlar
2 TEMMUZ PAZARTEİ
Eki Görüntüle 459852
4 TEMMUZ ÇARŞAMBA
Eki Görüntüle 459853
8 TEMMUZ PAZAR
Eki Görüntüle 459854
Telde nette var iyi oluyor.
Ozamanlarda biraz beklemek gerekiyor varsa bisey etkileniyormus bana teyzemler yanastirma kocani biraz bekleyin demislerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?