Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

ZEYNEPCIMMMMM

canim ALLAH saglikla sihhatla dogurub kucagina almayi nasib etsin insallah

Son düzenleme:

benimde kanamam oldu sonrasnda hiç bişey hissetmedim
ama o beş dakika çok zordu neyse çok şükür bitti :26:
herşey bebiş için

Adetim 2 gün gecti hiç geçmedi neden böyle oldu anlamadım sizce test yapsam çıkar mı yoksa biraz daha bekleyeyimmi

hadi inşallah çıkar canım bencede yarını bekle derim
inşallah bebişin vardır haber vermeyi unutma olur mu

Adetim 2 gün gecti hiç geçmedi neden böyle oldu anlamadım sizce test yapsam çıkar mı yoksa biraz daha bekleyeyimmi

hadi bismillahirrahmanirrahim diyelimm senin icin.inşallah hamişsindir..sabrederim diyorsan bi iki gün daha bekle derim ama ben olsam coktan yaptıydımm..inşallah hamilesindir inşallah

1,5 senedir hiç gecikmedi adet gunum acayip kasık ve bel ağrım oldu sonrasında hiç ağrım yok kizlar normalmidirki bu

selam canlarr

ebrulii ben 30 yasimdayim ve bu yasima kadar hic gecikmezdi fakat gecen ay klomen kullaninca 3 gun gecikme yasadim ,,sen herhangi bir hormon ilaci kullandinmi ??
kllanmadiysan eger hemen test yap sana kiz ,,nasil dayaniyorsun ,,ben olsam catlarim meraktann

Allah tamamını erdirsinnnnnnnnnnnnnn............ALLAH bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…