Adetim 2 gün gecti hiç geçmedi neden böyle oldu anlamadım sizce test yapsam çıkar mı yoksa biraz daha bekleyeyimmi
Adetim 2 gün gecti hiç geçmedi neden böyle oldu anlamadım sizce test yapsam çıkar mı yoksa biraz daha bekleyeyimmi
ah canım benim yaa. zaten ağrılı bir işlem bi de doktor kötü davranıncaçok canın yanmıştır. valla ben öleceğim sandım o an. sonrasında da kanamam oldu, neredeyse bayılıyordum. umarım sonucu güzel çıkar, bebişimiz olur da çektiklerimize değer.
Selam kizlaaar . Nasılsiniz. Yeni hamisler var mı bakalım.
hadi bismillahirrahmanirrahim diyelimm senin icin.inşallah hamişsindir..sabrederim diyorsan bi iki gün daha bekle derim ama ben olsam coktan yaptıydımm..inşallah hamilesindir inşallah
1,5 senedir hiç gecikmedi adet gunum acayip kasık ve bel ağrım oldu sonrasında hiç ağrım yok kizlar normalmidirki bu
1,5 senedir hiç gecikmedi adet gunum acayip kasık ve bel ağrım oldu sonrasında hiç ağrım yok kizlar normalmidirki bu
test yappppppppppp:
günaydın günaydın kızlar
dün akşam doktorumu aradım sordum iğneden sonra ilk vurundugun gün basla say 10.günden sonra iğne etkisini kaybeder dedi
benim bugün 12.günüm :)
sonra dedim kendi kendime zeynep sen bekle pazartesi sabah test yap
ama bu sabah yani az önce test yaptım dayanamadım
6 gün önce yaptığım testteki 2 çizgiyi 4 gün önce yaptığımda ilk cıkan cizgiden daha da silikti hatta belli belirsiz gibi bişey
ama bu sabah ki gayet güzel cıktı hala inanamıyorum gercek olabilir mi adetime 4 gün kaldı.....................
sırasıyla ilk yaptıgım testten itibaren ekliyorum
eğer iğnenin etkisi olsa bugun hiç çıkmamaması gerekmez miydi
sizlere resimlerini ekliyorum :
2 TEMMUZ PAZARTEİ
Eki Görüntüle 459852
4 TEMMUZ ÇARŞAMBA
Eki Görüntüle 459853
8 TEMMUZ PAZAR
Eki Görüntüle 459854
ilk resimler beklediği için biraz tuhaflaşmış
DUALARIMIZI BİRBİRİMİZDEN EKSİK ETMEYELİM....
periii bak ben olgunlasmaya karar verdim resmimi sectim kikiki:122:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?