- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
belirtidir inşallahkikiki kokoko .....
üzmesinler kikimiii dişuvvvvvv.. dişuvv.... fururum valllaa
kız okumak isteyen okuyooo.. anlaşılıyo zatenn....
okumak istemiyen direk giriyooo zatenn....... boş ver kikimmmm
canim SIKILIYO biraz kuseyim dedim
evet 5 ğün var ama ağrım var adet ağrımmmmmmmmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bananeeee bananeeeeeeeeeeee
dur hele daha 5 gün var dı dimi seninn...
evet 5 ğün var ama ağrım var adet ağrımmmmmmmmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bananeeee bananeeeeeeeeeeee
gebelik belirtileride bu aynı zamanda ama sen kendini daha iyi bilirsin tabi ama sakin olmaya çalış ccanım benim
disuuuvvv fur kiz fur
savulun üülennn .. dişüvvvvv dişüvvvvv..... bazukaaa....... vuuuuuu pufffffffffffff
taramalııı tüfek..... tıtıtıtıtıtıtıı
osmanlı tokatı.... pataküte pataküta pataküte
rahatladınmı kikiçimmm hepsini temizledimkikikiki kokoko
süperisin kikimm cok güzel teselli verdinrumusssss kiz sen hiiicc merak etme icimden bi ses diyoki ben gecikme yasicam 2 gun sonra vee 13 temuzda beraber kirmizi kart yicezyanliz olmicaksin merak etmee kikii
bidenesin senbenimde birhafta önceden başladı rümüş merak etme.... sen gezzz kaleri felan üşüt sonra agrım varr
neyse bebiş oluncada aynı merek etme sennn:9999999999
süperisin kikimm cok güzel teselli verdin
bidenesin sen
savulun üülennn .. dişüvvvvv dişüvvvvv..... bazukaaa....... vuuuuuu pufffffffffffff
taramalııı tüfek..... tıtıtıtıtıtıtıı
osmanlı tokatı.... pataküte pataküta pataküte
rahatladınmı kikiçimmm hepsini temizledimkikikiki kokoko
sen kimi temizlyon kiz öyle
şuan iki taneyim ama kikik kokoko
inşallah seninde güzel bebişin olur 5 gün sonra sevinirzzz...
kiz hemsiree:94::94::94: sana cevap yazdimmi bilmiyorum bence calismalarin dogru olmus canim ,,sperm 3 gun yasiyo o yapmadigin 2 gune yetismitirmerak etme bence,,,ayaklari hava dikmismiydin kiz ?????
kiz bis nohut saniyoduktaa kikikigene neysedee susam tanesinide hemen adam ettin iki kisi oldun hee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?