yok beeaa benim nevarsa dilimde var beaa sizlere kiyarmiyim hic,,,eger gecmis sizi sikiyorsaben ozetlerim en kisasindan yaww ,,zaten onemli haber olursada son sayfaya kopyalarim merak etmeyinn ,,basiniz donemsin sizin :111: kiyamam
begenmedigimi ta basindan soylemistim cin gan sensinone oyle ocu gibi yaaa dehsett :120: kiki
kiz varya ben topikteki herkeze kusum haa,,sen ydbuge -barek -swett--hotensia--funda--saskinanne ve gece vardiyasindaki olan herkez haric,,
gunduz ve oglencilere kusum
ben simdi bat i bekliyorum 10 temuz canim,,adet uzunlugum 28 -29 bazen,,,ve 13 gunu yada 14 yumurtlamam oluyo
kız kikkiii ben sana çok dua ediyorum sanki hamişsin yaaa inşallahhhhhh oğluşun yoldadırrr:26:
nasılsın kuzum kaç gündür denk gelemedik. özledim valla.
nedennnnnnnnnnnnnnnnnn biz ne yaptık aşkım yaaa
şaka deeeeeeeeeeeee:26::26:
valla üzülürümmm zaten sulu zırtlak (limon demek) durumlarındayım
andy morry e ağlıyorum teniste yenildi de federere
begenmedigimi ta basindan soylemistim cin gan sensinone oyle ocu gibi yaaa dehsett :120: kiki
kiz varya ben topikteki herkeze kusum haa,,sen ydbuge -barek -swett--hotensia--funda--saskinanne ve gece vardiyasindaki olan herkez haric,,
gunduz ve oglencilere kusum
canım gece konuşmanıza bişey demiyoruz ki hatta kıskanıyoruz dageçmiş değil bizi sıkan. geçmişi okurken vaktin geçmesi, aşağıda dura kişilerle sohbet edemeden günümüze gelinmesi ve sohbet edecek kimsenin kalmaması. ben zaten ne gece ne gündüz vardiyası olabiliyom. anca akşam üstü vardiyası olur benden
kıııızzz kikiiii tavuğunaa kıışşttt mıı dedik biz seniinnn aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
küüssmmeeee bende geçmişi güüzeeell güüüzeeelll okuyanlardanımmm:126::126::126::126:
bana da af çıksın istiyorummmm
kız kikkiii ben sana çok dua ediyorum sanki hamişsin yaaa inşallahhhhhh oğluşun yoldadırrr:26:
nedennnnnnnnnnnnnnnnnn biz ne yaptık aşkım yaaa
şaka deeeeeeeeeeeee:26::26:
valla üzülürümmm zaten sulu zırtlak (limon demek) durumlarındayım
andy morry e ağlıyorum teniste yenildi de federere
bu arada ben 500 tefriciyemi okudum sweet e dersin komşim....
canım ne olsun yaa. bu aralar depresifim ailevi meseleler yüzünden. başladım valla antidepresana. hem bu çocuk olayını da çok düşünmemiş olurum. evet marketten de cephanelikleri kaptım geldim bugün.bende özledim orkidemmm...iyiyimm yawww nasıl oliyımmm....
takıp ediyom seni hep merak etmeee.... sen nasılsın ?????????
almışın alışverişte cepaneleriii ohhhhhh...
kesiinlikle çok kıskanıyorummmmmmmmmmmmmmm
işlerim o kadar çok ki sanki tatil değil okul olsa bu kadar yorulmam
bugün ilk evde kaldım bugünüde temizlik yemek ve evi topluyorum artık dinlenirken size yazıyorum onada eşim kızıyo
böylemi dinleniyorsun yat uzan diyo aşkım benim yaaa
zaten hala anlamış değil bizim topikteki bağlılığımızı
ama artık alıştııı çok şükür
afettt kızz bakkk onun mercimekleride var kikiiii
ağlamaktan konuşamadı garibim dünkü çocuk daha ne üzüüyon gııboşver federerin ikizleri çok tatlı sevgilisyle evlensin yasın bebe o zaman olur oda birinci
kız bercestem bana da öyle geliyor haa. inşallah güzel haberi verir bize 2 gün sonra
canım ne olsun yaa. bu aralar depresifim ailevi meseleler yüzünden. başladım valla antidepresana. hem bu çocuk olayını da çok düşünmemiş olurum. evet marketten de cephanelikleri kaptım geldim bugün.
kardeşin demii üzülme ya orkidecikkk... olur aillerde öle durumlar kimde olmuyo kii......
benimde ele avuca gelmez bi abim varrr..... antidepresan mı:26: üzme kendinii yaaaa
ben nedense coookk umitsizimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?