Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

yok beeaa benim nevarsa dilimde var beaa sizlere kiyarmiyim hic,,,eger gecmis sizi sikiyorsa ben ozetlerim en kisasindan yaww ,,zaten onemli haber olursada son sayfaya kopyalarim merak etmeyinn ,,basiniz donemsin sizin :111: kiyamam

canım gece konuşmanıza bişey demiyoruz ki hatta kıskanıyoruz da geçmiş değil bizi sıkan. geçmişi okurken vaktin geçmesi, aşağıda dura kişilerle sohbet edemeden günümüze gelinmesi ve sohbet edecek kimsenin kalmaması. ben zaten ne gece ne gündüz vardiyası olabiliyom. anca akşam üstü vardiyası olur benden

nedennnnnnnnnnnnnnnnnn biz ne yaptık aşkım yaaa
şaka deeeeeeeeeeeee:26::26:
valla üzülürümmm zaten sulu zırtlak (limon demek) durumlarındayım
andy morry e ağlıyorum teniste yenildi de federere

kikikiki kiz deluuu olurmu oyle sey size guluyorum kikiyi ciddiye aldiniz diyee

kıııızzz kikiiii tavuğunaa kıışşttt mıı dedik biz seniinnn aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
küüssmmeeee bende geçmişi güüzeeell güüüzeeelll okuyanlardanımmm:126::126::126::126:
bana da af çıksın istiyorummmm

kesiinlikle çok kıskanıyorummmmmmmmmmmmmmm
işlerim o kadar çok ki sanki tatil değil okul olsa bu kadar yorulmam
bugün ilk evde kaldım bugünüde temizlik yemek ve evi topluyorum artık dinlenirken size yazıyorum onada eşim kızıyo
böylemi dinleniyorsun yat uzan diyo aşkım benim yaaa
zaten hala anlamış değil bizim topikteki bağlılığımızı
ama artık alıştııı çok şükür

afettt kızz bakkk onun mercimekleride var kikiiii

kız kikkiii ben sana çok dua ediyorum sanki hamişsin yaaa inşallahhhhhh oğluşun yoldadırrr:26:

ayyyy kurban oliyim o dularanina seninnn kiz insallah canim yaa allah sesini dualari ni kabul etsin insallah,,,ama ben adet olucam diye dusunuyorum canim,bugun wc den cikmiyorum geldimi diyee o derece agrim var ,,

hem tuttu farzedelim kizim olcak,, oglan 22 hazirana kadar tutanlardaymis ,,benim yumurtlamam 25 de oldu ,,perimle yer deistirseydik kikiki

aman olsunda kizi erkegi farketmez hayirli evlat saglikli olsundaa

ağlamaktan konuşamadı garibim dünkü çocuk daha ne üzüüyon gıı boşver federerin ikizleri çok tatlı sevgilisyle evlensin yasın bebe o zaman olur oda birinci

bu arada ben 500 tefriciyemi okudum sweet e dersin komşim....

kızlar ben daha okuyamadım
biliyorsunuz geçen haftadan beri kendime yeni geldim
120 tane okudum daha haftaya perşembe olsa olmaz mıı gerçi yarın okuyup bitiririm 500 taneyide
bitmezse uzatsak olmaz mııııı

bende özledim orkidemmm... iyiyimm yawww nasıl oliyımmm....
takıp ediyom seni hep merak etmeee.... sen nasılsın ?????????
almışın alışverişte cepaneleriii ohhhhhh ...
canım ne olsun yaa. bu aralar depresifim ailevi meseleler yüzünden. başladım valla antidepresana. hem bu çocuk olayını da çok düşünmemiş olurum. evet marketten de cephanelikleri kaptım geldim bugün.

kız bu kocalar hep mi aynı. benimki de vah kafayı yedi bizimki diyo her kk açtığımda.ama o da biraz biraz alıştı.

ağlamaktan konuşamadı garibim dünkü çocuk daha ne üzüüyon gıı boşver federerin ikizleri çok tatlı sevgilisyle evlensin yasın bebe o zaman olur oda birinci

ayy ne biliyim ben federeri tutuyordum malum nadal yok
ama ağlayınca içim parçalandı
ben ağlayan görünce dayanamıyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…