Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

iyiyim hemsirem yaa:94: ,,,,ben batti gectim bian once sat ta gelsin istiyorum calismalara baslim diyorum,,

tablonu bende beğendimmm superrr çalışmaaa... postmodern bir çalışma olmuş
vallla şaka maka güzell umarım yakalamışsındır susamıııı

Son düzenleme:
tablonu bende beğendimmm superrr çalışmaaa... postmodern bir çalışma olmuş
vallla şaka maka güzell umarım yakalamışsındır susamıııı

inşallah canım benim çok uğraştım postmodernlikte bir o aradaki günlerden en azından birinde kocam uyuyakalmasaydı ve beni delirtmeseydi harika olucaktıda kısmet işte

inşallah canım benim çok uğraştım postmodernlikte bir o aradaki günlerden en azından birinde kocam uyuyakalmasaydı ve beni delirtmeseydi harika olucaktıda kısmet işte

merak etme olucagı varsa olucak inşallahhhh biliyom o günü olsun yeterli olmuştur... sen kaygılanma...

demek küstün haaaa

demek küstün haaaa

yok beeaa benim nevarsa dilimde var beaa sizlere kiyarmiyim hic,,,eger gecmis sizi sikiyorsa ben ozetlerim en kisasindan yaww ,,zaten onemli haber olursada son sayfaya kopyalarim merak etmeyinn ,,basiniz donemsin sizin :111: kiyamam

Son düzenleme:
kaçıncı gündesin şimdi güngün rapor ver dicem ama ben bu akşam tatile çıkıyorum arada cepten bağlınıcam bakarım ben sana

ben simdi bat i bekliyorum 10 temuz canim ,,adet uzunlugum 28 -29 bazen,,,ve 13 gunu yada 14 yumurtlamam oluyo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…