- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
yavrum benim yaa
inşallah işe yaramıştır diktim diktim tek sorun o gün 3. gündü kalite azalmış olması aman dediğin gibi usta bir yüzücü vardır eğer olucaksaaaaaaa ama güzel gördüysen güzelllllllll başka yorumu olan varmı kızlarrrrrrrrrrrrrr
sen neyapıyrsun bakiim
ben az yemek yapıcam arada uğrarım
yavrum benim yaa
inşallah işe yaramıştır diktim diktim tek sorun o gün 3. gündü kalite azalmış olması aman dediğin gibi usta bir yüzücü vardır eğer olucaksaaaaaaa ama güzel gördüysen güzelllllllll başka yorumu olan varmı kızlarrrrrrrrrrrrrr
sen neyapıyrsun bakiim
bende kizima yemek yedirmeliyim ,,arada bakarim ,3...5.10..15.dk ya burda olurum kiki
iyi akşamlar kızlarrr herkesciklere slm nassınız bakem.....
iyiyim hemsirem yaa:94: ,,,,ben batti gectim bian once sat ta gelsin istiyorumcalismalara baslim diyorum,,
tablonu bende beğendimmm superrr çalışmaaa... postmodern bir çalışma olmuş
vallla şaka maka güzell umarım yakalamışsındır susamıııı
inşallah canım benim çok uğraştım postmodernlikte bir o aradaki günlerden en azından birinde kocam uyuyakalmasaydı ve beni delirtmeseydi harika olucaktıda kısmet işte
iyi akşamlar kızlarrr herkesciklere slm nassınız bakem.....
begenmedigimi ta basindan soylemistim cin gan sensinone oyle ocu gibi yaaa dehsett :120: kiki
kiz varya ben topikteki herkeze kusum haa,,sen ydbuge -barek -swett--hotensia--funda--saskinanne ve gece vardiyasindaki olan herkez haric,,
gunduz ve oglencilere kusum
evet canım benim test yapıcakmısın ovulasyon testi
selammm iremmmm naber..........
evet canim herzamanki gibi
demek küstün haaaa
kaçıncı gündesin şimdi güngün rapor ver dicem ama ben bu akşam tatile çıkıyorum arada cepten bağlınıcam bakarım ben sana
komşiiiiiiim hoşğgeldinnnnnnnn bizler iyyiz seni sormalı
iyidir canım ne olsun klasik pazarı doldurduk işte sen nasılsın güzel anne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?