ayyyy kurban oliyim o dularanina seninnn kiz insallah canim yaaallah sesini dualari ni kabul etsin insallah,,,ama ben adet olucam diye dusunuyorum canim,bugun wc den cikmiyorum geldimi diyee o derece agrim var ,,
hem tuttu farzedelim kizim olcak,, oglan 22 hazirana kadar tutanlardaymis ,,benim yumurtlamam 25 de oldu ,,perimle yer deistirseydik kikiki
aman olsunda kizi erkegi farketmez hayirli evlat saglikli olsundaa
ayy ne biliyim ben federeri tutuyordum malum nadal yok
ama ağlayınca içim parçalandı
ben ağlayan görünce dayanamıyorummm
ben simdi bat i bekliyorum 10 temuz canim,,adet uzunlugum 28 -29 bazen,,,ve 13 gunu yada 14 yumurtlamam oluyo
kardeşin demii üzülme ya orkidecikkk... olur aillerde öle durumlar kimde olmuyo kii......
benimde ele avuca gelmez bi abim varrr..... antidepresan mı:26: üzme kendinii yaaaa
ayyyyne komiksiniz yaww
kiz deryaa nasilsin iyimisin mercimekler nasil iyimi`???
evet kuzum ya. daha çok anne ve babamın haline üzülüyorum.antidepresan başladım ama gebeliğe engel değil. gebe olduğumu anladığım anda kesebiliyorum ve bebeğe de zarar vermiyor. kronik tüp bebek deneyenlere öneriyorlar mesela.
serena aldı bayanlarda bıraktım gençlerin alma ihtimalini ben , başta gençleri yoruyolar bi kaç set verip sonra analarını bile ağlatıyolar sarı gacı ne fenaydı morry nin anasıyaşlı kurt bunlar alır üzülme yaşlansın oda kurt olacak benim adamda nadalı tutuyodu ama venüs le nadal baştan dikti nalları
evet yaa gece yazdıklarınızı okudum
ama anlamadımsen takılma öyle şeylere senin yumurtalıkların belirliyor cinsiyeti
bilim teknik dergisinde okudumhani spermlerin geldiği an sende spermleri vakum gibi çekiyorsun
ve o anda x i veya y yi çeiyormuşsun
ve en kolay olanıda erkek olanı belirlemekmiş kız zormuş
anlatabildimmi acep:44::44:
heyecanlı bekleyiş dın dın dın
iyiyim valla annişimle balkon sefası yapıyoruz bir yandan sütümü yudumluyorumm(ııııyyyyy hiç sevmem aslında) bir yandan sizleri takip ediyorum bir yandan da annemi dinliyorum annem konusmayı çok sever de hiç anama çekmemişimmm
mercimekler de umarım iyidir ve benimledir :26::26::26:
onların var olduğunu bilmeyi çoookk isterdim inşallah benimle birlikte teyzoslarının sohbetine katılıyolardır:13::13::13:
iyiyim valla annişimle balkon sefası yapıyoruz bir yandan sütümü yudumluyorumm(ııııyyyyy hiç sevmem aslında) bir yandan sizleri takip ediyorum bir yandan da annemi dinliyorum annem konusmayı çok sever de hiç anama çekmemişimmm
mercimekler de umarım iyidir ve benimledir :26::26::26:
onların var olduğunu bilmeyi çoookk isterdim inşallah benimle birlikte teyzoslarının sohbetine katılıyolardır:13::13::13:
bebişe zarar vermezz umarım senden iyi bilemem sen öle diyosan... ama kuzum ne gereği varya yıpratma kendini...yaaa((( anne babaa işin içine girince zor tabiii...
kim üzülmezzzz... umarım geçiçi sorunlardır..... ve hallolurrrrrrr.... bi dönemdi geç ti bitti dersiniz inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?