Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

evet yaa gece yazdıklarınızı okudum
ama anlamadım sen takılma öyle şeylere senin yumurtalıkların belirliyor cinsiyeti
bilim teknik dergisinde okudum hani spermlerin geldiği an sende spermleri vakum gibi çekiyorsun
ve o anda x i veya y yi çeiyormuşsun
ve en kolay olanıda erkek olanı belirlemekmiş kız zormuş
anlatabildimmi acep:44::44:

ayy ne biliyim ben federeri tutuyordum malum nadal yok
ama ağlayınca içim parçalandı
ben ağlayan görünce dayanamıyorummm

serena aldı bayanlarda bıraktım gençlerin alma ihtimalini ben , başta gençleri yoruyolar bi kaç set verip sonra analarını bile ağlatıyolar sarı gacı ne fenaydı morry nin anası yaşlı kurt bunlar alır üzülme yaşlansın oda kurt olacak benim adamda nadalı tutuyodu ama venüs le nadal baştan dikti nalları

kardeşin demii üzülme ya orkidecikkk... olur aillerde öle durumlar kimde olmuyo kii......
benimde ele avuca gelmez bi abim varrr..... antidepresan mı:26: üzme kendinii yaaaa

evet kuzum ya. daha çok anne ve babamın haline üzülüyorum. antidepresan başladım ama gebeliğe engel değil. gebe olduğumu anladığım anda kesebiliyorum ve bebeğe de zarar vermiyor. kronik tüp bebek deneyenlere öneriyorlar mesela.

............................................

sayfa acilmiyooo ,,:22. hay sizin bu aksam ustu vardiyaniza hep takiliyoo kikiki

ayyyy ne komiksiniz yaww

kiz deryaa nasilsin iyimisin mercimekler nasil iyimi`???

iyiyim valla annişimle balkon sefası yapıyoruz bir yandan sütümü yudumluyorumm(ııııyyyyy hiç sevmem aslında) bir yandan sizleri takip ediyorum bir yandan da annemi dinliyorum annem konusmayı çok sever de hiç anama çekmemişimmm
mercimekler de umarım iyidir ve benimledir :26::26::26:
onların var olduğunu bilmeyi çoookk isterdim inşallah benimle birlikte teyzoslarının sohbetine katılıyolardır:13::13::13:

kızlar bensiz ne yazıyorsunuz göremiyorum bennnnnnnnnnnnnnnnnn

bebişe zarar vermezz umarım senden iyi bilemem sen öle diyosan... ama kuzum ne gereği varya yıpratma kendini...yaaa ((( anne babaa işin içine girince zor tabiii...
kim üzülmezzzz... umarım geçiçi sorunlardır..... ve hallolurrrrrrr.... bi dönemdi geç ti bitti dersiniz inşallahhhh

gerçekten nasıldı anası o kadar gergindiki botoksa ihtiyacı kalmadı
ama nadalla federerin karşılaşmasıda güzel oluyodu
bu maçta güzeldi ama

hmmm :44:demek benim vakum iyi calismiyoo,, ceksinde kizi ceksin farketmez artik ,

heyecanlı bekleyiş dın dın dın

ivettt :18: :18: :18: :18:

ohhh gel keyfim gell balkon sefasi haa,,,niye kiz ben sut tu cok severimmmm her aksam icerim lakir lakir ohhh

canim seninle oldugunu hissedecegin gunlerde gelicektir insallah insallah,,,icerde top oynadiklarini bile hissedip uyutmicaklar seni gor bak ;;;,,,,,,benim kizim coook oynardi ,,halada aynanin karsisinda dansozluk yapar kikiki

Son düzenleme:

ohh ne güzel balkon sefası haa
bol süt yoğurt yeee aferin sana sevmiyorum diye bişey yok
inşallah mercimekler bizimleler derya :26::26::26:

kizlaarrr ben cikiyorum kocisi postalicam alamanyaya ayyy bi gitseydiii gozume batiyo bu aralar nedense

kesinlikle katılıyorum canım
ama ne varki atsan atılmıyor satsan satılmıyor
inşallah oda düzelir ALLAH ISLAH ETSİN...... AMİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…