Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

A adet tarihimi bile takip ediyorlar yaw bende pek yalan soylemeyi beceremem zaten bu gidislede yakinda duyulu verir ya

ailemiz biz demedik ne olur ne olaz çok erken bişey olursa ailelerde yıkım daha fazla laff anlat bide... kalp atışını duyalın 2 ay geçsinnn

Onlardan sakliyamadik ya bizimkiler biraz tiripci hemen kusuverirlerdi ama esimin ailesi oyle degilde bizimkilere soyledim onlarda bilsinler istedim annemler kapi komsuzu cunku kaynanam da demez kimseye bisey. Kucuk gorumcem sekizinci ayinda soylemis ablasina esim dogduktan sonra ogrenmis supriz yapmayi pek severler

Son düzenleme:
kizlar ben gidiyorum :111: tuzlu ayran yapmaya :111: benim bas hafiften donuyo sankim gene :111:

len ben psikolojiyi alt ust ettim galiba bu ay:111: :18:

kizlar ben gidiyorum :111: tuzlu ayran yapmaya :111: benim bas hafiften donuyo sankim gene :111:

len ben psikolojiyi alt ust ettim galiba bu ay:111: :18:

Taamam sen ayrani ic bi on bes dakka azicik ayaklarini yuksege koy cok yuksek olmasin kendine gelirsin. Gecmis olsun tatlim strestendir bas donmesi Bebisler yoruyor kafayi cok

Taamam sen ayrani ic bi on bes dakka azicik ayaklarini yuksege koy cok yuksek olmasin kendine gelirsin. Gecmis olsun tatlim strestendir bas donmesi Bebisler yoruyor kafayi cok

evet yaa birazda fazla dusunuyoruz sonra stres oluyo galibaa:26: bende demir eksikligide cok ilac aliyorum ,sanirim havalar sicak tansionda oynama oluyoo

ayranimi aldim geldim ,,gecer birazdan

Son düzenleme:
Perim senin nasil gidiyor istahsizlik bulantin falan varmi

yok gayet iyii ama dün gece kikiyle felan sohbet ettikkk sonra yatıydım gece valla wc yee koştumm.. sindiremedim mi neee....
bi o olduuu başkada bide ateşlenmeler var o kadarrr.. tiksinme felan hiç yok erken galibaaa... sen nasılsınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…