iyi yapmışın söleme boşverrrrr..... bende kimseye sölemedimm koçiş arkadaşlarına hemen yaydı o ayrı tabi
iyi yapmışın söleme boşverrrrr..... bende kimseye sölemedimm koçiş arkadaşlarına hemen yaydı o ayrı tabi
Bizde bi kac arkadasa ve ailemize dedik diger kimseler bilmiyor iste
geldik geldikk wc den cikamadik dermisim ,,,,bendee kocaman opuyorummm ayyy butun gun herkez takildi he benim kusmeme ,,saka etmistik yaww
bence en iyisini etmisin kiz ,,soyleme bosver biraz daha zaman gecsin ;,,,,, dedikoducular hemenn ayyy hortensia hamilemiymismisdiye dagitirlar simdiden
kiz PERIII senin susam buyumusmu neeyoksam bana mi oyle geliyoo simdi nohut olmus galibaa
kiz PERIII senin susam buyumusmu neeyoksam bana mi oyle geliyoo simdi nohut olmus galibaa
ailemiz biz demedik ne olur ne olaz çok erken bişey olursa ailelerde yıkım daha fazla laff anlat bide... kalp atışını duyalın 2 ay geçsinnn
kizlar ben gidiyorum:111: tuzlu ayran yapmaya :111: benim bas hafiften donuyo sankim gene :111:
len ben psikolojiyi alt ust ettim galiba bu ay:111: :18:
kizlar ben gidiyorum:111: tuzlu ayran yapmaya :111: benim bas hafiften donuyo sankim gene :111:
len ben psikolojiyi alt ust ettim galiba bu ay:111: :18:
hortensia sen doktora gittin mii kalp atışları içinnn........ :)))))
Yarin saat 15.15te randovumuz var allahinn izniyle duyariz insallah.
Taamam sen ayrani ic bi on bes dakka azicik ayaklarini yuksege koy cok yuksek olmasin kendine gelirsin. Gecmis olsun tatlim strestendir bas donmesi Bebisler yoruyor kafayi cok
ayyyyyyy ne güzellllllllyarın haber et ben bakarım neten bütün satfalara meraklıyımda acıkkk
Perim senin nasil gidiyor istahsizlik bulantin falan varmi
evet yaa birazda fazla dusunuyoruz sonra stres oluyo galibaa:26: bende demir eksikligide cok ilac aliyorum ,sanirim havalar sicak tansionda oynama oluyoo
ayranimi aldim geldim ,,gecer birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?