Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

vercek tabiii o benim vardiyadan ,,,ne o kiskandinmi kikiki

Son düzenleme:
kiz deryaamm ikiz anasi senii ,, bende sana cevap yazdim gibi ama senden alinti yapmadandi galibaa:26: canim oyle istedi bian yaa simdi kus degilim artik hem o sen degilsin baska kisi dedikoduyu yapan pisss aklima geldi simdi ayy

ohhhh iyi mi kabak başııma patladı... beni işaret ediyon dimi caduuuu bu arada istenmeyen kaynana olmuşun gözün aydın.

kikiiiiiiiiiiiii tam kikikisin heeeeeeee,,,,konserve alcaz marketten mangalımızda olcakk öyle işte karnımızı doyurcaz..aslında dedğin de iyi olur iyi bi yahni olur bizimkinden hele de göbüş kısmındannn,,,kız bende tırsıyorum bakalım nasıl olcakk ya hüngür hüngür ağlayarak tatil gecircem yada cok manyak deli bişey olcak hadi hayrılısı

kız bilmem mi 2 gunü kaldı bata benimde yaklaştıkca herşey batar oldu

kiz bi laf soyluyon ,,kendini ucundan gosterip kaciyon heee,,,anam biz burda catladik meraktan cevap yaz yahuu

Son düzenleme:
ben adete 2 gün kala öğrendim hamile olduğumu gayette belliydi.diğeri kadar net değildi çizgi ama loş ışıkta bile bariz belliydi.hamile olanlar 2 gün önceden öğrenebilir bence

ben adete 2 gün kala öğrendim hamile olduğumu gayette belliydi.diğeri kadar net değildi çizgi ama loş ışıkta bile bariz belliydi.hamile olanlar 2 gün önceden öğrenebilir bence

kizzz benimde 2 gunum kaldi ,,,hani nerdeeehangisi amaann hangi testi yaptin marka neydii ??? sabah idrarimi oglenmi aksam idrarimi hangisini yaptinn???

al bi gebelik testi yazıyordu üstünde sabah idrarı değildi öğleden sonraydı ben bu ay hamile kaldım ilk bebeğim olacak inşallah bende bebek diye yananlardandım.2 gün önceden yaptım çıktı

bünyeden bünyeye farkedebilir bence burdaki arkdaşlardn biri de idrar testi yaptı negatifti sonra öğrendi hamileyyyyyyyydii,,hatta kan testi 0 sıfır cıkan sonra hamile oldugnu öğrenen bile var herbirey farklı yaşıyor bence hamileliği hastalığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…