Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

kızlar su çamaşır suyu testi varya gidip yapacam şimdi bakayım doğrumu ben hamileyim deniyim haber vereyim size:))

kizzz sweetimm avatarimdaki oglusum tanistirayim ,,,,nekadar tali dimi sende yap bi totem

Son düzenleme:
kızlar su çamaşır suyu testi varya gidip yapacam şimdi bakayım doğrumu ben hamileyim deniyim haber vereyim size:))

kiz yok inanma yaa ,,ben dede kizimdada kocisimde de kopurdu oooo hepimiz hamis ciktiydikk,,,,benle kizimda cikmasaydi tek kociste ciksaydi bari, ne guzel olurdu ben bu dertten kurtulurdum o dogururduu aayyyy ne guzel olurduu

masallaaaaahhhh cok tatli. saglikli sihatli olsun da ben kiz veya erkek demiyorum

bizim kizimiz oldugu icin erkek hayal edip istiyoruz ama ,,once saglik tabiki kiz olsada hosgelmiss sefa getirmiss,,benim kizim kiz kardes istiyo zaten en cokta o sevinir ozaman ,,,

çamaşır suyunu yaptım ama köpürmedi:)ben nasıl hamile kaldım anlatayım.ben her ay sonunu zor getirenlerdendim.ay hamileyim ay karnım şişti ay göbeğim şişti yok göğüsüm şişti yok göğsüm acıdı hele 2 ay önce tamam hamileyim herşey mevcuttu sabah bulantısı göğüs acısı su bu sonra kırmızı kartı görüyordum.bu ayda yani haziran ayında dedimki aman takmıcam olursa olur dedim ve kendimi oyalayacak seyler yaptım taki adete 2 gün kala hatta 3 sanırım.dedim bi test yapayım ateşim çıkmazdı benim dedim.sanki ateşim varmış gibiydi.ama aradada üşüyordumçöyle uyku muyku farketmedim oldumu.testte bir baktım çift cizgi.yok ya olamaz dedim.tekrar akşam üstü yaptım bu sefer silik çıktı.sabaha sağlık ocağına gittim doktora gösterdim yok bişey değilsinj dedi.siz bi yapın ben hamileyim dedim ve beta hcg 108 cıkmıstı hemşireler doktordan önce haber verdiler bana:)2 gün sonra 363 3 gün sonra 700 küsür falan.su andada 7 bin küsür.adet günüm 28 hazirandı.kızlar kafanıza takmayın gerçekten oluyor.bence kendinizi baska seylerle oyalayın ve hayırlısını isteyin allahtan.

evet bencede unuttugumuz ay tutacak gibime geliyor,,,ben eylulde tasinacam baska eve ozaman cok yogun olurum bisi dusunemem sanirim ozaman tutar belkim :26:

ben 7 yaşıma kadar gece sütü içmişim
günde bir kilo süt içermişim
ve bugünde sütlaç yaptım gelinde yiyelim

cnmm nasılsn :)) özelnden hakkım yokmus msjına cvp yzamadım :)) aradım buralardan buldm bende seni:d cnm pek forum kültürüm yok sanırım girip çok okuorum da sonra bana ne yazılmıss bulamıorm inşş çözücemsen nasılsn bu arada

Merhaba seker fareler nasilsiniz bakim hayalimde kusmus bize bi opucuk versem affeder misi acep.
Bebis gormeye gitmistim bende aman cok tatliydi cadi basta gorunce agladi sonra kucagima aldim bakip bakip durdu hissetti beral beende biseyler oldugunu. Kadinlarda sordu bana yok dedim ya uff pek ici
Rahat degil ama allah gunah yazmasin soylesem hemen aninda yayilir burda.
Kotumu yapmisim kizlar.

iyi yapmışın söleme boşverrrrr..... bende kimseye sölemedimm koçiş arkadaşlarına hemen yaydı o ayrı tabi

geldik geldikk wc den cikamadik dermisim ,,,, bendee kocaman opuyorummm ayyy butun gun herkez takildi he benim kusmeme ,,saka etmistik yaww

bence en iyisini etmisin kiz ,,soyleme bosver biraz daha zaman gecsin ;,,,,, dedikoducular hemenn ayyy hortensia hamilemiymismis diye dagitirlar simdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…