- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
ben yatsı yı kılcam büyük ihtimal gelcem gelmessem kendinize iyi abakın
afferimmm sana ne güzel bişe yapmşısınn inşallahh test yanlştr
ben geri geldimmm. hayalim test yapmaya mi gittin kiz
yok kiz ben adet olurum bu sansla ,,ne testi ,,, bak sende 5 gun erken gosterdi ,,nerde bende o sans
nasilsin sweetim iyimisin ???
masallaaaaahhhh cok tatli.kizzz sweetimm avatarimdaki oglusum tanistirayim ,,,,nekadar tali dimisende yap bi totem
kızlar su çamaşır suyu testi varya gidip yapacam şimdi bakayım doğrumu ben hamileyim deniyim haber vereyim size:))
masallaaaaahhhh cok tatli.saglikli sihatli olsun da ben kiz veya erkek demiyorum
çamaşır suyunu yaptım ama köpürmedi:)ben nasıl hamile kaldım anlatayım.ben her ay sonunu zor getirenlerdendim.ay hamileyim ay karnım şişti ay göbeğim şişti yok göğüsüm şişti yok göğsüm acıdı hele 2 ay önce tamam hamileyim herşey mevcuttu sabah bulantısı göğüs acısı su bu sonra kırmızı kartı görüyordum.bu ayda yani haziran ayında dedimki aman takmıcam olursa olur dedim ve kendimi oyalayacak seyler yaptım taki adete 2 gün kala hatta 3 sanırım.dedim bi test yapayım ateşim çıkmazdı benim dedim.sanki ateşim varmış gibiydi.ama aradada üşüyordumçöyle uyku muyku farketmedim oldumu.testte bir baktım çift cizgi.yok ya olamaz dedim.tekrar akşam üstü yaptım bu sefer silik çıktı.sabaha sağlık ocağına gittim doktora gösterdim yok bişey değilsinj dedi.siz bi yapın ben hamileyim dedim ve beta hcg 108 cıkmıstı hemşireler doktordan önce haber verdiler bana:)2 gün sonra 363 3 gün sonra 700 küsür falan.su andada 7 bin küsür.adet günüm 28 hazirandı.kızlar kafanıza takmayın gerçekten oluyor.bence kendinizi baska seylerle oyalayın ve hayırlısını isteyin allahtan.
ben 7 yaşıma kadar gece sütü içmişim
günde bir kilo süt içermişim
ve bugünde sütlaç yaptım gelinde yiyelim
.............................................................
Merhaba seker farelernasilsiniz bakim hayalimde kusmus bize bi opucuk versem affeder misi acep.
Bebis gormeye gitmistim bende aman cok tatliydi cadi basta gorunce agladi sonra kucagima aldim bakip bakip durdu hissetti beral beende biseyler oldugunu. Kadinlarda sordu bana yok dedim ya uff pek ici
Rahat degil ama allah gunah yazmasin soylesem hemen aninda yayilir burda.
Kotumu yapmisim kizlar.
Merhaba seker farelernasilsiniz bakim hayalimde kusmus bize bi opucuk versem affeder misi acep.
Bebis gormeye gitmistim bende aman cok tatliydi cadi basta gorunce agladi sonra kucagima aldim bakip bakip durdu hissetti beral beende biseyler oldugunu. Kadinlarda sordu bana yok dedim ya uff pek ici
Rahat degil ama allah gunah yazmasin soylesem hemen aninda yayilir burda.
Kotumu yapmisim kizlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?