Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

perii artik memislerin biraz sizlanmasi gerek bisey yokmu sende ??? gerci bazilarinda olmayabilir ama

Bende de ates var ust katin butun camlarini acip anca uyuyaniliyorum yoksa nefes alamiyorum. Kokular cok fenayapiyor basdonmesi bulanti hastalikli gibi hissediyorum hep kendimi yatmaktan sanirim. Yarindan sonra yuruyuse baslamak istiyorum. İstahsizlikta oldu gecen iki gun bisey yiyemedim gecti ama genede eski istahim yok.

kikiii yolladın mı koçişiiii... heheh rahat etmişsindir yolladıysan sakata gelecektin yoksa

yolladimm ,,,kikiki 2 gun gectimi 3 gunu nezaman almanyaya gidiyorsun diye soruyorum ,,alistim arada rahat takilmaya evde ohhh,,spor yorumlarini aciyo sesi sona veriyoo kafam sisiyo
hee bide dun sinir etti ben surami burami ov diyorum agriyo diyorum o baska yerlere goz dikti sapikk
kiz benimki 1 gun ama 2ci gunu gelmezsede hemen ozlerim cok seviyorum kocisimiii

Son düzenleme:

Benimkide oyle kiz hic rahat vermez bana simcik bebis var diye pek hareket yapamiyor ama dogsun vallahi biz kitliktan cikmis gibi oluruz. Hahahaa

estetiği varrr onun hehehe... doğunla bilikte gerdir

hee sen estetikle gerdir lahanayii bence
bende minosaa bi kupe taktirmayi dusunuyorum soyle zil seklinde tiling tiling ses cikarandan,,gobusun ustunude minosu isaret eden bi ok isareti dogmesi dusunuyorum ,,,deymeyin kocisin keyfinee

Son düzenleme:
hee sen estetikle gerdir lahanayii bence
bende minosaa bi kupe taktirmayi dusunuyorum soyle zil seklinde tiling tiling ses cikarandan,,gobusun ustunude minosu isaret eden bi ok isareti dogmesi dusunuyorum ,,,deymeyin kocisin keyfinee

küpemi takcan minoşa delüüüü
kız takılıp biyere senin minoşşşş ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…