sen amerikadasın dimiii sen orda master mı yapıyorsun canım
ne yaw boru dedide arkadas ,,,yaw valla ben bazen bu turkcede zorlaniyorum eminim bazi seyleri yanlista yaziyorum anlamakta zorluk cekiyorsunuz dimi bazen,,zaten klavyedede noktalar yok ,,,anlasiyoruz dimi ????
e perim yani dogruya dogru ,cok konusmuyonmu ,,benide zorla konusturtuyon,,,,bak isimiz gucumuz var el birligiylen cocuk yapacaz oyalama sende
oo bu topikte pek neşeliymiş :) bende hazirana kaldım aranıza benide alın.. bugün doktora gittim geçen ay kürtaj olmuştum bugün doktor birsürü ilaç verdi ayrıca polikstik var bende bir kere adet olcakmışım bu ilaçlarla birde yumurta oluşumu ilaç ilaçlar sayesinde yumurta büyücek sonrada çatlatma iğnesi vurulcam bakalım bat nolur bilmiyorum ama tahmini haziran 25 falan herhalde.. karmakarışık benim durum yaa
herkese merhaba
adetimin 17. günü ve hala ovulasyon testinde 1 silik, 1 koyu çizgi çıkıyor ne yapacağımı şaşırdım valla
turkçe de zorlanıyomuşş yeme beniimaşşallah öle güzel yazıyoon kii
benmi konuşuyom susunca suztu diyonuzzz.....(((
hoşgeldin canım
evet topiğimiz çok neşelidir adı üstünde güle oynaya
inşallah yumoşların büyür çifter çifter çatlar ve döllenir canım
herkese merhaba
adetimin 17. günü ve hala ovulasyon testinde 1 silik, 1 koyu çizgi çıkıyor ne yapacağımı şaşırdım valla
tamam yavrum ,,susma sustukca sira sana gelecek kikikiii
adetin döngüsü ne kii???
herkese merhaba
ayyy inşallah canım hepimiz hepimizin.. çoğul olma olasıllığı çok fazla diyorlar umarım olur yaa ikiz çok istiyorum :) Allah hepimizin göbüşlerini bebişlerle doldursun ..
tabiiiki test yapmaya devam tatlım. geç yumurtluyor olabilirsin.
herkese merhaba
inşallah dediğin gibidir tatlım ya hiç yumurtlamıyorsam :18:
basladim cnm da cok agirdan gidiyorum. bakalim kac seneye bitcek :)))
canim bir silik bir koyu positif degil,,silik olan renk koyuya yakinsa positiflik baslar ve ayni koyuluktaki gun ise o gundur ,,yumurtlama donemim gectikten sonraki 2 3 gun bendede oyle cikiyo sonra hepten kayib oluyo canim
inşallah dediğin gibidir tatlım ya hiç yumurtlamıyorsam :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?