Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

turkçe de zorlanıyomuşş yeme benii maşşallah öle güzel yazıyoon kii
benmi konuşuyom susunca suztu diyonuzzz..... (((

hoşgeldin canım
evet topiğimiz çok neşelidir adı üstünde güle oynaya
inşallah yumoşların büyür çifter çifter çatlar ve döllenir canım

herkese merhaba

adetimin 17. günü ve hala ovulasyon testinde 1 silik, 1 koyu çizgi çıkıyor ne yapacağımı şaşırdım valla

kızlar 1 saate dönerim dedim ama olmadı. bu akşam kalamayacağım. hastayım. yatacağım. çocuk yapalım derken hasta olduk yahuuu. :2::2::2:

hoşgeldin canım
evet topiğimiz çok neşelidir adı üstünde güle oynaya
inşallah yumoşların büyür çifter çifter çatlar ve döllenir canım

ayyy inşallah canım hepimiz hepimizin.. çoğul olma olasıllığı çok fazla diyorlar umarım olur yaa ikiz çok istiyorum :) Allah hepimizin göbüşlerini bebişlerle doldursun ..

herkese merhaba

adetimin 17. günü ve hala ovulasyon testinde 1 silik, 1 koyu çizgi çıkıyor ne yapacağımı şaşırdım valla

canim bir silik bir koyu positif degil,,silik olan renk koyuya yakinsa positiflik baslar ve ayni koyuluktaki gun ise o gundur ,,yumurtlama donemim gectikten sonraki 2 3 gun bendede oyle cikiyo sonra hepten kayib oluyo canim

ayyy inşallah canım hepimiz hepimizin.. çoğul olma olasıllığı çok fazla diyorlar umarım olur yaa ikiz çok istiyorum :) Allah hepimizin göbüşlerini bebişlerle doldursun ..

hoşgeldinn
aramıza :)))))) bu topikte ikiz isteyen çokk inşallah Allah gönlüne göre verirrrr........... :))))))))

herkese merhaba

canım yumurtlama dönemin bitmiş diye biliyorum ben yavaş yavaş azaldığını gösteriyor bir silik bir koyu olması
yanlış da olabilirim canım ben ikisininde koyu olması gerektiğini biliyorum artık rahatlama dönemindesin inşallah bebişin BİZIMLADİR
ivana sertten alıntıdır

inşallah dediğin gibidir tatlım ya hiç yumurtlamıyorsam :18:

dünyanın sonu değil ya tatlım. pek çoğumuz bazı sikluslarda yumurtlamadan adet oluruz. bu normal bir durum. ama bu durum yılın çoğu zamanında oluyorsa o zaman sorun oluyor. ama o zaman da yumurtlamayı artırıcı ilaçlar oluyor. stres yapma gelişecek o yumoş bu ay. ben 22. günde yumurtladığımı bilirim. bu arada sen bu ay kadın doğum doktoruna gidebilirim diyordun. ne yaptın gittin mi?

canim bir silik bir koyu positif degil,,silik olan renk koyuya yakinsa positiflik baslar ve ayni koyuluktaki gun ise o gundur ,,yumurtlama donemim gectikten sonraki 2 3 gun bendede oyle cikiyo sonra hepten kayib oluyo canim

daha hiç tek çizgi görmedim demek ki daha yakalayamadım bekleyelim bakalım sağ ol canım rahatlattın beni biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…