dünyanın sonu değil ya tatlım. pek çoğumuz bazı sikluslarda yumurtlamadan adet oluruz. bu normal bir durum. ama bu durum yılın çoğu zamanında oluyorsa o zaman sorun oluyor. ama o zaman da yumurtlamayı artırıcı ilaçlar oluyor. stres yapma gelişecek o yumoş bu ay. ben 22. günde yumurtladığımı bilirim. bu arada sen bu ay kadın doğum doktoruna gidebilirim diyordun. ne yaptın gittin mi?
hoşgeldinn
aramıza :)))))) bu topikte ikiz isteyen çokk inşallah Allah gönlüne göre verirrrr........... :))))))))
daha hiç tek çizgi görmedim demek ki daha yakalayamadım bekleyelim bakalım sağ ol canım rahatlattın beni biraz
nasil yani sen daha iki koyu yakalayamadinmi ??? bende 28 gunde bir adet olurum ve 12 ci gunu positif baslar 13 yada 14 cu gunu koyuyu yakalarim namussuzu sonra 15ci gun ikinci cizgi azicik acik aolur rengi 16 17 giderek renk acilir ve kayib olur ...boyle
canım olayı şimdi anladım
sakin ol bence geç yumurtluyorsundur incir ye havuç yeee
benim ovulasyon testim de 12. gündü..
iki çeşitt vardı biri birgün yakaladı 12. günü diğer test 3 gün koyuluk vardı 12. 13 14
bence kişiden kişiye değişiyorrr... yumurtlamamamış ola bilir... 28 günde olsaa....
öptüm sizi ben kaçar.
adaçayı da iç:))
canım ne kadar zamandır istiyorsun canım uyguladığın kür falan var mı bir deee
yarışmaya nereden katılıyorsun
bende seni öptümm dinlen sen adaçayıını sende iç
yarına iyi olursun inşallah
ha bende doktorumuz nerde kaldi diyordum, duruma el atti sonunda kikikiii...
görevi sen mi devraldın berceste
ilk bebek mii ??? :))))))))))) bende araya sıkıştırımmm soru bari
gerçekten perimin dediği kadar varsın kız kikirik
kiz hani bu ada cayi rahim duvarini inceltiyordu ben hayalmi gorup okudum acaba biyerden
valla alabebegi korkutacaklar yaw ne miletsiniz arkadas bi nefes verin nefes yuhhh
evet olsun işte benim için daha iyi benim duvar kalınlaşıyor yaa
vayyy bee ne konuştunn kiki :)))) çok korktum:83:
elabebek diyorum sorularinizdan kacacak simdi diyorum yavas yavas nefes verin diyorum ,,,ayy bende yazilara yetisemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?