evet cnm saat 19 a gelior yeni
Gecmis olsun canim ya igneyi dezenfete ettinmi mikrop kapmadaydi faxlada ugrasmayin
hayyy nereni isirdiiihay benim soma agzim nasilsin peki iyimisin
cakmakla yaktık ucunu sonra kolonya ile temizledik bilmim kız bizim evde akrep var o mu ısırdı acap diye tırsıyorum gerci şu an bi sıkıntı yok inşallah olmaz..ama nereyi ısırdı var ya doktora gitsem nasıl göstercem bilmim :)
cakmakla yaktık ucunu sonra kolonya ile temizledik bilmim kız bizim evde akrep var o mu ısırdı acap diye tırsıyorum gerci şu an bi sıkıntı yok inşallah olmaz..ama nereyi ısırdı var ya doktora gitsem nasıl göstercem bilmim :)
Kusurabakma ama cok guldum yaww
hayyy nereni isirdiiihay benim soma agzim nasilsin peki iyimisin
geçmiş olsun akrep çok yakar acıtır öl mi olduu :26:
niyeki..........................................
bi refleks ile elim kalcama gitti sonra elime bişey geldi sıktım ve nasıl yandım anlatamam hemen cıkardım üstümdekini ama bulamadık hic bişey bayağı yandı ama şu an yanma yok kız şaka yapmyrum benim evde 9 10 tane akrep cıktı
bi refleks ile elim kalcama gitti sonra elime bişey geldi sıktım ve nasıl yandım anlatamam hemen cıkardım üstümdekini ama bulamadık hic bişey bayağı yandı ama şu an yanma yok kız şaka yapmyrum benim evde 9 10 tane akrep cıktı
Hay benim som agzima dedinya. Onceki yorumunda aklima geldi. Bi an gozumde canlandirdim seni bastim kahkahayi tutamadim.
kiz akrep olsa yerinde hoplarsin boyle bize yazamasin bildigim ,,o baska bisi isirmistir senii korkma
Nerden geliyo ki onlar oyle ay ben bile korktum suan. İlac falan kullanmiyor musunuz?
hayalim şoma ağzını bebiş için de acsın benim içinde ne isterse istesin benden
rumeysacim dedik ya sana karsi agustos hissediyorum diyee,,
insallah bu ay da olur ozaman
ilacladık evi ama bi faydası yok sanırsam bizim ev kayalğın önünde yeşilllik icinde dışardan geliyr sanırsam yada eve yuva yaptı bilmyrm ki ama hic bişey bulamadık nereye kayboldu beni ısıran şey merak ediyrmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?