Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

Gecmis olsun canim ya igneyi dezenfete ettinmi mikrop kapmadaydi faxlada ugrasmayin

cakmakla yaktık ucunu sonra kolonya ile temizledik bilmim kız bizim evde akrep var o mu ısırdı acap diye tırsıyorum gerci şu an bi sıkıntı yok inşallah olmaz..ama nereyi ısırdı var ya doktora gitsem nasıl göstercem bilmim :)

geçmiş olsun akrep çok yakar acıtır öl mi olduu :26:

geçmiş olsun akrep çok yakar acıtır öl mi olduu :26:

bi refleks ile elim kalcama gitti sonra elime bişey geldi sıktım ve nasıl yandım anlatamam hemen cıkardım üstümdekini ama bulamadık hic bişey bayağı yandı ama şu an yanma yok kız şaka yapmyrum benim evde 9 10 tane akrep cıktı

akrep ısırınca ölürr hemen orada biyerdedir soktuysaaa bak biii

Nerden geliyo ki onlar oyle ay ben bile korktum suan. İlac falan kullanmiyor musunuz?

kiz akrep olsa yerinde hoplarsin boyle bize yazamasin bildigim ,,o baska bisi isirmistir senii korkma

Nerden geliyo ki onlar oyle ay ben bile korktum suan. İlac falan kullanmiyor musunuz?

ilacladık evi ama bi faydası yok sanırsam bizim ev kayalğın önünde yeşilllik icinde dışardan geliyr sanırsam yada eve yuva yaptı bilmyrm ki ama hic bişey bulamadık nereye kayboldu beni ısıran şey merak ediyrmm

Bocekte isirmis olabilir kapilar bacalar aciksa onlarda girmistir oyle isigi gorunce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…