Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

kizim onemli olanda bu degilmi burda cok fazla kisinin tecrubenin cevaplamasi yoksa ne saglkcym zayen bana trcrube lazim bilimsel herseyi biliyrm

kizim onemli olanda bu degilmi burda cok fazla kisinin tecrubenin cevaplamasi yoksa ne saglkcym zayen bana trcrube lazim bilimsel herseyi biliyrm

tabi canim bakma senn ,,herkezin belirtileri birbirine uymiyacagindan cogunlugun cevap vermesi daha iyi tabi ,,,,hem kimi az tecrubeli kimi cok ,,kimi ovu testten anlamaz bilgi ister kimi klomen i bilmez benim gibi bi zamanlar ,,orkidem ogretti sagolsun ,,

doğru bakmasın benim dediklerime dimiiiiiiiii bööö

olsun anam ,,,kiz hemsireeee sen bu saatlere kadarmi caliyorsun ??? ayy garibim ,,kociisn ne isle meskul ????

bide herkez kac yasinda merak ediyorum rumeysaa ??+ chalk ???

yok cnm calismyrm tatile gidiyrz otobustyz kocismde herzamnki gibi uyuyor 28 yasindym cnm ben esim kalite kontlcu tufek sektorunde

canim kiyamam ne zamam geliceksnz aslen nerelsn

aslen konyaliyim galiba:26: gelicektik bu sene 25 haziranda yolla cikicaktik arabayla ,,benim dingill tuttu is yerine reklam bastirip dagitti is aldi basini yurudu simdide isi birakip cikamiyoruz hoduk heriff is manyagii

eylul yada ekime kaldik ,,bir haftacik oda

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…