olsun anam ,,,kiz hemsireeee sen bu saatlere kadarmi caliyorsun ??? ayy garibim ,,kociisn ne isle meskul ????
bide herkez kac yasinda merak ediyorum rumeysaa ??+ chalk ???
kizim onemli olanda bu degilmi burda cok fazla kisinin tecrubenin cevaplamasi yoksa ne saglkcym zayen bana trcrube lazim bilimsel herseyi biliyrm
bak sende doğru tespit yapmışsınn direk muhabbbete girmiyr soru soruyrsun yanlış anlama soru sorcaz ama sen direk girişin soru bi kişi cevaplıyor yetmiyr sana biri daha cevaplasın istysn..ama sakın beni yanlış anlama bu kadar kafaya takman sadece ve sadece seni yıpratır ben ondan diyrum
26 olmuşum gecen ay doktora gitğimde farkettim ben kendimi halen 23 falan diye düşünürdum
kizim onemli olanda bu degilmi burda cok fazla kisinin tecrubenin cevaplamasi yoksa ne saglkcym zayen bana trcrube lazim bilimsel herseyi biliyrm
26 olmuşum gecen ay doktora gitğimde farkettim ben kendimi halen 23 falan diye düşünürdum
yaşıtım naeberrkocamşıız haberim yok
kiz valla rumeysa ne yalan soyliyim seni ben 35 felan saniyodum
tabi canim bakma senn ,,herkezin belirtileri birbirine uymiyacagindan cogunlugun cevap vermesi daha iyi tabi ,,,,hem kimi az tecrubeli kimi cok ,,kimi ovu testten anlamaz bilgi ister kimi klomen i bilmez benim gibi bi zamanlar ,,orkidem ogretti sagolsun ,,
yaşıtım naeberrkocamşıız haberim yok
niye kız cok mu bilmiş bilmiş konuşyurdum
bende 22 yaşındayım
olsun anam ,,,kiz hemsireeee sen bu saatlere kadarmi caliyorsun ??? ayy garibim ,,kociisn ne isle meskul ????
bide herkez kac yasinda merak ediyorum rumeysaa ??+ chalk ???
yok cnm calismyrm tatile gidiyrz otobustyz kocismde herzamnki gibi uyuyor 28 yasindym cnm ben esim kalite kontlcu tufek sektorunde
ufalda cebime gir civciv herkes senin 30 oldugunu biliyoo,,,bizde senle yasittiz
doğru bakmasın benim dediklerime dimiiiiiiiii bööö
yas aldi basini gidio yaaaaa .22 ydim evlendigimde.2 bucuk yil ne die beklediysem
heee dogru ya siz bugun marmarise gidicektiniz dimi ne guzel yaa,,tr burnumda tutuyo valla
canim kiyamam ne zamam geliceksnz aslen nerelsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?