rumeysacim dedik ya sana karsi agustos hissediyorum diyee,,
insallah bu ay da olur ozaman
Kizlar bana musade benim herifte geldi gorusuruz sizleri kocaman opuyorum. Allah rahatlik versin
rumeysacim dedik ya sana karsi agustos hissediyorum diyee,,
insallah bu ay da olur ozaman
kiz bana karsi ne hissedyrsn bakiimm buarada otobuste yoldaym sizi ozldm bakim dedim yazilar karisrsa kusura bakmayn buarada rumeysacm cok gecmis olsun iyimsn sh.mdi
hadi hayrılısı diyeyim ozman....benim hafıza balık hafıza kankimmm cok görme lütfen bana
kiz bana karsi ne hissedyrsn bakiimm buarada otobuste yoldaym sizi ozldm bakim dedim yazilar karisrsa kusura bakmayn buarada rumeysacm cok gecmis olsun iyimsn sh.mdi
bartek nerde yaaaaaa( bide ydbuge hiç gördün mü kikiii bugün:26:
bartek sabah erken girip bi kac bisey begenip cikmis gordum ,,ve zeynebii tebrik etmisti yanlis hatirlamiyorsam,,,
:26:hmm ydbugede cok kisa oglen girmisti galiba ama denk gelmedik
kiz neyapaym bir size paylasoyorum kimsryle herseyi konusamyr insan ama haklisn takintlk var galiba
kapuz kestiydi ensonnnartıkınn bilmiyom aldı ovicanı çoşmısturrr sabaha kadarr mokokooooo
yok ya niye cossun simdi mokooo diyee ovicanla,,,,yumurtlamasina daha cok var onun
kiz neyapaym bir size paylasoyorum kimsryle herseyi konusamyr insan ama haklisn takintlk var galiba
rumeysa gecmis olsun cnm. gecen de bnm ole olmustu bi anda bisey isirdi bacagimdan hemen cikardim ariymis meger. balyona cikmistim ondan once nasil girdiyse pantolonun icine
kiz bakma sen ,,hepimizin senden bi farki yok hepimiz takintili olduk dusune dusune tek sen degilsin ,,,paylasicaz tabi birbirimize onun icin buradayiz zatii
takintilik yapabildigmz tek yer baskalari siklllyr bi muhabetlrrden rumeysanin tespitide dogru birsz hal hatirdan oncr direk soru soruyrm takintili topik olsun adi
takintilik yapabildigmz tek yer baskalari siklllyr bi muhabetlrrden rumeysanin tespitide dogru birsz hal hatirdan oncr direk soru soruyrm takintili topik olsun adi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?