Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

kiz bana karsi ne hissedyrsn bakiimm buarada otobuste yoldaym sizi ozldm bakim dedim yazilar karisrsa kusura bakmayn buarada rumeysacm cok gecmis olsun iyimsn sh.mdi

canım iyyim şimdi ısırdğı yerden sarı su akıttık iğneyle .yoğurtta yedim..ama beni ısıranı bulamdık akrep olsa başka belirtilerde verirdi 1 saat oldu nerdeyse korkmama gerek yok daha diye düşünüyrum sen bebek işini bukadar kafaya takmayı bıraktğın ay olcak bence seninki sen hepimizden de fazla takıyorsun gibi gelyr bana

kiz bana karsi ne hissedyrsn bakiimm buarada otobuste yoldaym sizi ozldm bakim dedim yazilar karisrsa kusura bakmayn buarada rumeysacm cok gecmis olsun iyimsn sh.mdi

kiz benim hissler bana islemiyoki size islesin ,,kendi kendime konusuyorum istee,,,insallah rumeysada sende bu ay hamis olursunuz

kiz neyapaym bir size paylasoyorum kimsryle herseyi konusamyr insan ama haklisn takintlk var galiba

bartek nerde yaaaaaa( bide ydbuge hiç gördün mü kikiii bugün:26:

bartek sabah erken girip bi kac bisey begenip cikmis gordum ,,ve zeynebii tebrik etmisti yanlis hatirlamiyorsam,,,

:26:hmm ydbugede cok kisa oglen girmisti galiba ama denk gelmedik

kiz neyapaym bir size paylasoyorum kimsryle herseyi konusamyr insan ama haklisn takintlk var galiba

kiz bakma sen ,,hepimizin senden bi farki yok hepimiz takintili olduk dusune dusune tek sen degilsin ,,,paylasicaz tabi birbirimize onun icin buradayiz zatii

rumeysa gecmis olsun cnm. gecen de bnm ole olmustu bi anda bisey isirdi bacagimdan hemen cikardim ariymis meger. balyona cikmistim ondan once nasil girdiyse pantolonun icine

var var biraz takıntı var sende..paylaşmak güzeldir paylşatıkca acılar azalır mutlulaklar coğalır ama senin yazılarından takıntılı hale glediği anlaşıylyr dostlar acı sylermiş ben hissetiğm şeyi söylyrm kızma bana oldumu

rumeysa gecmis olsun cnm. gecen de bnm ole olmustu bi anda bisey isirdi bacagimdan hemen cikardim ariymis meger. balyona cikmistim ondan once nasil girdiyse pantolonun icine

sağol canım.ya ne ısırdğını bulsaydım rahat etcemde yok bi anda kayboldu ısırdğı yeri görmese herif hayallendin diycek yani bana sanada gecmiş olsunn bende balkona cıktım camaşırları aldıydım sonra oldu

kiz bakma sen ,,hepimizin senden bi farki yok hepimiz takintili olduk dusune dusune tek sen degilsin ,,,paylasicaz tabi birbirimize onun icin buradayiz zatii

takintilik yapabildigmz tek yer baskalari siklllyr bi muhabetlrrden rumeysanin tespitide dogru birsz hal hatirdan oncr direk soru soruyrm takintili topik olsun adi

takintilik yapabildigmz tek yer baskalari siklllyr bi muhabetlrrden rumeysanin tespitide dogru birsz hal hatirdan oncr direk soru soruyrm takintili topik olsun adi

bak sende doğru tespit yapmışsınn direk muhabbbete girmiyr soru soruyrsun yanlış anlama soru sorcaz ama sen direk girişin soru bi kişi cevaplıyor yetmiyr sana biri daha cevaplasın istysn..ama sakın beni yanlış anlama bu kadar kafaya takman sadece ve sadece seni yıpratır ben ondan diyrum

olsun anam ,,,kiz hemsireeee sen bu saatlere kadarmi caliyorsun ??? ayy garibim ,,kociisn ne isle meskul ????

bide herkez kac yasinda merak ediyorum rumeysaa ??+ chalk ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…