niye fişiliyon hemen acık tadını çıkaraydımmmm..
kikikiayy herseyide ustune almasan olmaz hee booo
konyalidan baskasinadabastirmamam amann konyalim yuruuu kikiki
bende sana yazcaktım ayy en kücüğümüz senmisinn nekadarda gençsin falan diye ama kaybettin
aslen konyaliyim galiba:26: gelicektik bu sene 25 haziranda yolla cikicaktik arabayla ,,benim dingill tuttu is yerine reklam bastirip dagitti is aldi basini yurudu simdide isi birakip cikamiyoruz hoduk heriffis manyagii
eylul yada ekime kaldik ,,bir haftacik oda
kiki fişlemeseyditadını çıkara çıkaraaa cevap verirdimm...22 yaşında ki hatunlar gibbiii kikiki
konyalidan baskasinadabastirmamam amann konyalim yuruuu kikiki
erkeklerin hayati is ve uyku zaten olsun gecte olsa gelicen guzel haberlerle gidersin insallah
nerde bi yaramazlık hep kikiknerde bi sarmalar hep kikki nerde bi boşboğazlık hep kikik nedir bu kikiden cektiklerimiz yav
koçişinde konyalımı
evet canim aynen oylee piss erkeklerinsallah canim ins
ne istiyon kiz sen benden simcik acicam agzimi hee sonra sakayida dayanamiyon kuser musersin al basina belayii tovbe tovbee
de get
ufff periii dedik ya konyalidan baskasina bastirmam minosa diyeee ,,aaaaa
evet dayi oglu benim ki
bana müsaede uykum geldi kendinize iyi bakın belki daha yazamam gelince gröşürükkk sizileri özleyicemmmmmmmmmmmmmmmmm
tabi tabii tansiyonumu yuklestigini anladin:122: ,,alttan kalkamazsin diyede kaciyoon dimiiii,,gel burayaa
yooo ben alttan cok pis kalkarımmcok denedim ve yaptımm
gel kasiyim senii gellll:122::122::122: soyle ne istiyon sen simdi he topigi terketmemimi he sonradan geldin benimi istemiyorsun he asil benim senden cektigim nedirr hee dingiiilllll kabzoooo seniii
gel kasiyim senii gellll:122::122::122: soyle ne istiyon sen simdi he topigi terketmemimi he sonradan geldin benimi istemiyorsun he asil benim senden cektigim nedirr hee dingiiilllll kabzoooo seniii
yooo ben alttan cok pis kalkarımmcok denedim ve yaptımm
bayıra karşı yatır beni tırmala kaşı beniiiiiiiiihe seni istemyrum bu topik ikimize darr ya sen gitecen yan bennnnnnn yoksa virurum seni
üste kalmayıda tavsiye edrim
kikiki kokokoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?