Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

erkeklerin hayati is ve uyku zaten olsun gecte olsa gelicen guzel haberlerle gidersin insallah

erkeklerin hayati is ve uyku zaten olsun gecte olsa gelicen guzel haberlerle gidersin insallah

evet canim aynen oylee piss erkekler insallah canim ins

nerde bi yaramazlık hep kikik nerde bi sarmalar hep kikki nerde bi boşboğazlık hep kikik nedir bu kikiden cektiklerimiz yav

ne istiyon kiz sen benden simcik acicam agzimi hee sonra sakayida dayanamiyon kuser musersin al basina belayii tovbe tovbee
de get

gel kasiyim senii gellll :122::122::122: soyle ne istiyon sen simdi he topigi terketmemimi he sonradan geldin benimi istemiyorsun he asil benim senden cektigim nedirr hee dingiiilllll kabzoooo seniii

bayıra karşı yatır beni tırmala kaşı beniiiiiiiii he seni istemyrum bu topik ikimize darr ya sen gitecen yan bennnnnnn yoksa virurum seni

bayıra karşı yatır beni tırmala kaşı beniiiiiiiii he seni istemyrum bu topik ikimize darr ya sen gitecen yan bennnnnnn yoksa virurum seni

kiz valla ben es cinsel degilim seni bayira cayira yatiramam sen beni yanlis anladin galibaa gel gel derken

hani elimden gelseydi seni soyle bi guzel yatirirdim sirf topikte bana yer gorursun diye ama ,,ikimize yer olsun acisindan ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…