deryacım cevap verdiğin için ayrıca teşekkür ederim
merhaba arkadaşlar,
konu açıp bahsettim ama kimse cevap vermedi. sizden yardımcı olacak biri var mı acaba
benm sat 18 hazirandı. doktor yumurta takibinden sonra adetimin 13- 14-15-16. günleri ilişki önerdi. biz doktorun tavsiyesine uyarak iki aydır bu günlerde ilişkiye daha çok yoğunluk veriyoruz. yalnız bu ay adetimin 18. günü çok şiddetli kasık ağrısı çektim. hem sağ hem sol kasığım sanki yumurtalıklarım kocaman olmuş da yerine sığmıyormuş gibi ağrı yaptı. özellikle yürürken, oturup kalkarken hissettim bu ağrıyı. ırt zırt için doktoru aramak istemiyorum. geçen ayda çok erken lekelenmeye başladım. bakalım bu ay ne olacak. sizin bir fikriniz var mı? adetim geçtikten sonra hemen gidicem doktora. o bana bu yaz bitene kadar gelmene gerek yok demişti ama ihmal etmek istemiyorum. şuan da çok iyiyimbi ağrım sızım yok. hatta geçtiğimiz aylara göre çok daha iyiyim. bir sürü belirti olurdu bende her ay farklı farklı. bende her seferinde hamileyim sanardım ama şu anda bi şeyim yok. yalnız akıntım artmaya başladı. krem kıvamında. hamile değilsem yakında anlarım zaten. akıntımın rengi koyulaşmaya başlarher ay olduğu gibi... ve sonra adet olurum. acaba benm yumurtanın çatlaması o 18. günde mi oldu. inşallah öle bişey değildir.
canım yumurtlama günleri kayabilir.öne gelebilir geri gidebilir ve buna etken stres, hava değişimi vs.vs. dir.
eğer bana soracak olursan bir eczaneye git ve ovulasyon testi al. zaten aşağı yukarı günleri biliyorsun. 13.gün demiş ya doktorun, 11.günden itibaren yapmaya başla. 7 tane test çıkar zaten, 7 günü de garantilemiş olursun. başka da bu kadar net bir sonucu tahmin doğrultusunda bulamazsın.
aman canm ya onu da yaptım ateş de ölçtüm doktor takibi de yaptım. olmadı olmadı. kısmetten öte bişey yok. bu yaz böle geçecek işte. boşuna vay o gün müydü acaba diorum. olcak olduktan sonra olur zaten
1hafta kaldı canımmm
haftaya pazartesi test günümminşallah pozitif haberlerle dönerim tatlım yaa...
sen nasılsın????
iyyim canım ya haftasonu yatılı misafirlerim vardı anca çarşafları yıka tuvaletleri yıka dip bucak temizlik yap derken saat üç buçuk olmuş bile benim de batım 17 temmuz ama geçen ay 4 gün erken gelmişti bakalım bu ay nasıl olucak pek umudum yok ama hayırlısı
evet cnm anlıyorum seni. ben de 2 aydır ovu.testi yapıyorum ama sonuç başarısız. herkes kafaya takmadığında olacak diyor ama nasıl kafaya takılmaz onu hiç bilemiyorum işte!
bende az önce oldum kızlar kısmet değilmiş
yaaa üfff kızlar yaaaa dün regl oldum ben.... mutsuzum...
kolay gelsin canımmm yatılı misafir de çok yorucu olur yaa..umutsuz olmakk yoookkkkkhiç ummadığın bi anda konuverir göbüşüneeee
massallah bugun adet olan olana kim tutar bizi
gecmis olsun kizlarrrr sabahta ben olmustumm ogustosun basini cekerekhosgeldiniz agustosa ,,,insallah bu sefer ogustos boceklerimiz olur
merhaba arkadaşlar,
konu açıp bahsettim ama kimse cevap vermedi. sizden yardımcı olacak biri var mı acaba
benm sat 18 hazirandı. doktor yumurta takibinden sonra adetimin 13- 14-15-16. günleri ilişki önerdi. biz doktorun tavsiyesine uyarak iki aydır bu günlerde ilişkiye daha çok yoğunluk veriyoruz. yalnız bu ay adetimin 18. günü çok şiddetli kasık ağrısı çektim. hem sağ hem sol kasığım sanki yumurtalıklarım kocaman olmuş da yerine sığmıyormuş gibi ağrı yaptı. özellikle yürürken, oturup kalkarken hissettim bu ağrıyı. ırt zırt için doktoru aramak istemiyorum. geçen ayda çok erken lekelenmeye başladım. bakalım bu ay ne olacak. sizin bir fikriniz var mı? adetim geçtikten sonra hemen gidicem doktora. o bana bu yaz bitene kadar gelmene gerek yok demişti ama ihmal etmek istemiyorum. şuan da çok iyiyimbi ağrım sızım yok. hatta geçtiğimiz aylara göre çok daha iyiyim. bir sürü belirti olurdu bende her ay farklı farklı. bende her seferinde hamileyim sanardım ama şu anda bi şeyim yok. yalnız akıntım artmaya başladı. krem kıvamında. hamile değilsem yakında anlarım zaten. akıntımın rengi koyulaşmaya başlarher ay olduğu gibi... ve sonra adet olurum. acaba benm yumurtanın çatlaması o 18. günde mi oldu. inşallah öle bişey değildir.
sorma ya valla çok yorucu oluyo
canım bende bu ay hiç akıntı olmadı garip bi şekilde kupkuruyum meniler bile çıkmıyo fazla neden ki bilmiyorum işte bu yüzden ümitsizim belki de hiç yumurtlamamış bile olabilirim bu ay çünkü hiç akıntı gelmedi:105:
Kizlar simdi ciktim doktordan kalp atislarini gorduk ama dinletmedi doktor iyi deegilmis nohut icin cok sukur ama hersey yolundaymis insallah sizlerd tez zamanda yasarsiniz bu duygulari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?