Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

canım yumurtlama günleri kayabilir.öne gelebilir geri gidebilir ve buna etken stres, hava değişimi vs.vs. dir.
eğer bana soracak olursan bir eczaneye git ve ovulasyon testi al. zaten aşağı yukarı günleri biliyorsun. 13.gün demiş ya doktorun, 11.günden itibaren yapmaya başla. 7 tane test çıkar zaten, 7 günü de garantilemiş olursun. başka da bu kadar net bir sonucu tahmin doğrultusunda bulamazsın.

aman canm ya onu da yaptım ateş de ölçtüm doktor takibi de yaptım. olmadı olmadı. kısmetten öte bişey yok. bu yaz böle geçecek işte. boşuna vay o gün müydü acaba diorum. olcak olduktan sonra olur zaten

evet cnm anlıyorum seni. ben de 2 aydır ovu.testi yapıyorum ama sonuç başarısız. herkes kafaya takmadığında olacak diyor ama nasıl kafaya takılmaz onu hiç bilemiyorum işte!

1hafta kaldı canımmm
haftaya pazartesi test günümm inşallah pozitif haberlerle dönerim tatlım yaa...
sen nasılsın????

iyyim canım ya haftasonu yatılı misafirlerim vardı anca çarşafları yıka tuvaletleri yıka dip bucak temizlik yap derken saat üç buçuk olmuş bile benim de batım 17 temmuz ama geçen ay 4 gün erken gelmişti bakalım bu ay nasıl olucak pek umudum yok ama hayırlısı

kolay gelsin canımmm yatılı misafir de çok yorucu olur yaa..umutsuz olmakk yoookkkkk hiç ummadığın bi anda konuverir göbüşüneeee

evet cnm anlıyorum seni. ben de 2 aydır ovu.testi yapıyorum ama sonuç başarısız. herkes kafaya takmadığında olacak diyor ama nasıl kafaya takılmaz onu hiç bilemiyorum işte!

al bende de o kadar . allah hayırlısını versin hepimize

bende bugün ovulasyon testinde ilk kez pozitifi gördüm hem de 2. çizgi ilk çizgiden daha koyu..akşama kadar yumurtlama olup bitmez di mi kızlar???
ama tuhaf bişey var ateşim hep 35,5 civarıdır 2 gün önce 36,3 oldu ve erketi gün 35,7 ye düştü bende yumurtlama olup bitti sanmıştım..?

kolay gelsin canımmm yatılı misafir de çok yorucu olur yaa..umutsuz olmakk yoookkkkk hiç ummadığın bi anda konuverir göbüşüneeee

sorma ya valla çok yorucu oluyo

canım bende bu ay hiç akıntı olmadı garip bi şekilde kupkuruyum meniler bile çıkmıyo fazla neden ki bilmiyorum işte bu yüzden ümitsizim belki de hiç yumurtlamamış bile olabilirim bu ay çünkü hiç akıntı gelmedi :105:

massallah bugun adet olan olana kim tutar bizi
gecmis olsun kizlarrrr sabahta ben olmustumm ogustosun basini cekerek hosgeldiniz agustosa ,,,insallah bu sefer ogustos boceklerimiz olur

ağustos böceğini yisinler senin eheh çok hoşuma gitti hayalim inşallah gelicek bebişlerimiz hayırlısıyla

canim yumurtlamanin bazen nadir olaraktan gec catlamasi olabilir ,,benimde adet uzunlugum 28-29 ,,ve 12-13 --bazen 14 gunde yumurtlamam gerceklesiyor..

yanliz sunu belirtmek istedim benimde son 1 senedir tam yumurtlama doneminde inanilmaz agrilarim oluyoo heleki yumurta catladigi gun resmen kivraniyorum,,
merdiven bile cikamiyorum ,,,ki calisma gunlerim oldugundan carpismam da cok zor geciyor ,,

bunun sebebi ni doktorum soyle aciklik getirmistiii,,,,,,,,,yumurta catlarken o an da rahim e dokulen follukulun icindeki sivi dokuluyomus ve bu bazi kisilerde agriya neden oluyormus ,,,,

peki sen klomen gibiherhangi bir horman ilaci kullanmismiydin ????

Kizlar simdi ciktim doktordan kalp atislarini gorduk ama dinletmedi doktor iyi deegilmis nohut icin cok sukur ama hersey yolundaymis insallah sizlerd tez zamanda yasarsiniz bu duygulari

bende senin gibi saskindim bu ayy bende cook kuruydum ve akintim olmadi hicc(( ilk defa )) ama ovu testim positifti 2 gun ,,,,koyu bir sekilde,,,,, ustelik klomende kullanmistim

hortensia çok sevindim canım Allah bize de tez vakitte bu duyguları tattırır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…