Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

KIZLARRRRR sabah sabah 1 GUN ERKEN OLMAK UZRE KIRMIZILAR TESRIF ETMISTIR :84: OKADAR COK DERSIMI CALISMISTIIIIMMM:84:
PIISSS BEBEK pissssss

canım benim hayırlısı olsun üzülme bu ay bana da gelicekler hissediyorum zati bu bebişler bi gelsin poposuna poposuna vrurucaz bekletiyolar bizi

iyiym canım aynı devam ediyoruz
bende bilmezdim forum falan kk sağolsunöğreniyorsun ne yaptın peki hamişlik nasıl gidiyor diye sorayım dedim

canım benim hayırlısı olsun üzülme bu ay bana da gelicekler hissediyorum zati bu bebişler bi gelsin poposuna poposuna vrurucaz bekletiyolar bizi

yok yaa negatife alismisim artik ne uzulcem ,,,cani ceheneme zaten basindan olcagimi hissediyordum kendimi alistirmistim,,o yuzden pek etki etmedi,,

kızlar merhaba;

Size bişey sorucam bilen cevaplarsa sevinirim..Biz 2 sene önce evlendik ve 1 senedir bebek istiyoruz fakat henüz tutturamadık..Doktor 1 sene sonra gelin demişti...şimdi önümüzdeki hafta doktora gidicem ..Sorum şu sizce doktor ilk olarak ne önericek bana başıma neler gelicek bilen varsa bilgi verebilir mi??Çok korkuyorum çünkü..

KIZLARRRRR sabah sabah 1 GUN ERKEN OLMAK UZRE KIRMIZILAR TESRIF ETMISTIR :84: OKADAR COK DERSIMI CALISMISTIIIIMMM:84:
PIISSS BEBEK pissssss

yapma yaa sinir oldum şimdi
neyse üzülme ben yaptım sen yapma
birlikte kalacaz inşallahhhh
bak sana şarkı söylüyorum

kizlar hepinize gunaydinlar fazla kalamiyacagim bugun baya yogunum simdi kahvaltimi yapiyorum .sizleri kocaman opuyorum.avatari degistirmek icin girdim bakalim bugun neler gorucez ikiz olur insallah .allaha emanetsiniz gorusuruz sekerler...

tekrar fırsat bulup geldim şimdiden çok çok özürdiliyorum gecmişi okuyamıyorum bilinki bu topıkte bulunan ve anne olmak için gün sayan kader arkadaşlarım dualarımdasınız sabah namazındada duamda topıkte ki tüm arkadaşlarıma diye dua etmek benimutlu ediyor..
benımde catlama iğnesinden sonrakı 12 günüm test falan yapayacağım alıştım negatiflere belirtilerede alıştım bu ay da sivilcelerim benim ümitlerimi yok etti göğsümdeki mavı kabarmış damarlar yenıkı bişe değil özellikle sağ göğsümdeki okadar belirginki ama öncedende oluyo bende buda umut olmuyo bana ve artı kaşıntım var bu ay buda piskolojık tir malum yoğundum kızkardeşimin eşi orya git burya git bu havada kaşınmak b-normal gerci hergün duş alıyo olsamda :) yanı diyeceğim umudum yok bu benım 2. klomen ve catlama iğnesi nu ay daha fazla umudum un olması progestan fitil kullanıyodum ama dediğim gibi sivilcelerim ve adet öncesi göğüz sızılarım başladı içten içe çok üzülsemde elden bişe gelmiyo Rabbim ol diyecek olacak ((

ben vakit geçiremiyorum ya kızlar kendimi üzmek istemiyorum ama aklımdan cıkmıyor

bida yapmıcam adetim gecene kadar test....................

yapma yaa sinir oldum şimdi
neyse üzülme ben yaptım sen yapma
birlikte kalacaz inşallahhhh
bak sana şarkı söylüyorum

yaziklar olsunnn yaziklar olsunn kaderin boylesineeeee yaziklarin olsunnn batsin bu dunyaaa tititi bitsin bu ruyaaaa tititi

ben ne yaptim kaderrr sanaaahasret etin beni nohutaaaa her carpismadaaa bin umit vardii ,, sikayetimmm yaradanaaaa sikayetim yaradaaanaaa

sasiran senmi yoksa bercestem benmiyim bileeemedim ,,cikmaz bir sokaktayim kendime gelemeedimm kikikiii oyyyyy cok efkarliyimmmmmmm

bence adetin iknci günü git canım yumurtalık rezervini ölçerler
zamanı önemli korkacak bişey yok ama doktorunu iyi seç
sonra alışırsın kasma ben haftada üç kere doktoru görmeden yapamıyorum
şaka şaka ama çocuk değiliz ve herşey çocuk için

Adetin ikinci günü mü??? off bazen kadın olmak çok zor..yumurta çatlatma iğnesi tavsiye eder mi yoksa rahim ultrasonu mu ister ..

ben vakit geçiremiyorum ya kızlar kendimi üzmek istemiyorum ama aklımdan cıkmıyor

bida yapmıcam adetim gecene kadar test....................

canım benim sen hemen kan testine gitsene
bu şekilde kocanda sende üzülmeyin kesin sonucu öğrenin acabadan kurtulun canım
senin yaşadığın çok zorrrrr çünkü

Doktorum çok güvenilir..Doktorumdan değilde başıma geliceklerden korkuyorum açıkçası ve utanıyorum..

.60:
ayy sen benden daha iyiymişsin
çok güldüm Allahta seni güldürsün

bu arada biz dünür oluruz kızzz yeterki ikizlerimiz gelsin

Son düzenleme:
canım gidicemde doğuda ilçedeyim tek dışarı cıkmıyorum burda ben
eşimde sabah 7 den akşam 7 ye kadar çalışıyor
ama izinli oldugu ilk gün gidicem kan testine
evi temizleyim diyorum sonra koltuk çekip süpürmeye korkuyorum
yapmasan olmuyor eşim birlikte yapalım diyor ama benimde boş canım sıkılıyor
su acaba beni deli etti
eğer yoksa dün sabah ki neydi
eğer varsa bu sabah niye cıkmadıııııııııı?

canım benim sen hemen kan testine gitsene
bu şekilde kocanda sende üzülmeyin kesin sonucu öğrenin acabadan kurtulun canım
senin yaşadığın çok zorrrrr çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…