KIZLARRRRR sabah sabah 1 GUN ERKEN OLMAK UZRE KIRMIZILAR TESRIF ETMISTIR :84: OKADAR COK DERSIMI CALISMISTIIIIMMM:84:
PIISSS BEBEKpissssss
cnmm nasılsn :)) özelnden hakkım yokmus msjına cvp yzamadım :)) aradım buralardan buldm bende seni:d cnm pek forum kültürüm yok sanırım girip çok okuorum da sonra bana ne yazılmıss bulamıorm inşş çözücem sen nasılsn bu arada
canım benim hayırlısı olsun üzülme bu ay bana da gelicekler hissediyorum zati bu bebişler bi gelsin poposuna poposuna vrurucaz bekletiyolar bizi
KIZLARRRRR sabah sabah 1 GUN ERKEN OLMAK UZRE KIRMIZILAR TESRIF ETMISTIR :84: OKADAR COK DERSIMI CALISMISTIIIIMMM:84:
PIISSS BEBEKpissssss
PIISSS BEBEKpissssss
PIISSS BEBEKpissssss
yapma yaasinir oldum şimdi
neyse üzülme ben yaptım sen yapma
birlikte kalacaz inşallahhhh
bak sana şarkı söylüyorum
kızlar merhaba;
Size bişey sorucam bilen cevaplarsa sevinirim..Biz 2 sene önce evlendik ve 1 senedir bebek istiyoruz fakat henüz tutturamadık..Doktor 1 sene sonra gelin demişti...şimdi önümüzdeki hafta doktora gidicem ..Sorum şu sizce doktor ilk olarak ne önericek bana başıma neler gelicek bilen varsa bilgi verebilir mi??Çok korkuyorum çünkü..
bence adetin iknci günü git canım yumurtalık rezervini ölçerler
zamanı önemli korkacak bişey yok ama doktorunu iyi seç
sonra alışırsın kasma ben haftada üç kere doktoru görmeden yapamıyorum
şaka şaka ama çocuk değiliz ve herşey çocuk için
ben vakit geçiremiyorum ya kızlar kendimi üzmek istemiyorum ama aklımdan cıkmıyor
bida yapmıcam adetim gecene kadar test....................[/QUOTE
bencede test yapma canım bende önceden yapıyodum negatif cıktığı halde bile acabalar benı delirtiyodu bende test yapmayı bıraktım beklemek zor olsada yapmıyorum test kafana takma üzülme kafanı başka şeyletle meşkul et desemde bu elimizde değil bu yuzden Allahım en kısa zamanda bi<zleri Anne yapsın anca bu şekilde atabılır kafadan :)
ben vakit geçiremiyorum ya kızlar kendimi üzmek istemiyorum ama aklımdan cıkmıyor
bida yapmıcam adetim gecene kadar test....................
bence adetin iknci günü git canım yumurtalık rezervini ölçerler
zamanı önemli korkacak bişey yok ama doktorunu iyi seç
sonra alışırsın kasma ben haftada üç kere doktoru görmeden yapamıyorum
şaka şaka ama çocuk değiliz ve herşey çocuk için
bida yapmıcam adetim gecene kadar test....................[/QUOTE
bencede test yapma canım bende önceden yapıyodum negatif cıktığı halde bile acabalar benı delirtiyodu bende test yapmayı bıraktım beklemek zor olsada yapmıyorum test kafana takma üzülme kafanı başka şeyletle meşkul et desemde bu elimizde değil bu yuzden Allahım en kısa zamanda bi<zleri Anne yapsın anca bu şekilde atabılır kafadan :)
yaziklar olsunnnyaziklar olsunn kaderin boylesineeeee yaziklarin olsunnn batsin bu dunyaaa tititi bitsin bu ruyaaaa tititi
ben ne yaptim kaderrr sanaaahasret etin beni nohutaaaa her carpismadaaa bin umit vardii ,, sikayetimmm yaradanaaaa sikayetim yaradaaanaaa
sasiran senmi yoksa bercestem benmiyim bileeemedim ,,cikmaz bir sokaktayim kendime gelemeedimm kikikiii oyyyyy cok efkarliyimmmmmmm
canım benim sen hemen kan testine gitsene
bu şekilde kocanda sende üzülmeyin kesin sonucu öğrenin acabadan kurtulun canım
senin yaşadığın çok zorrrrr çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?