Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

bende pirinç pilavı + köri soslu tavuk ama tavuk kociş yemiyo ona köfte yapıcam bi de şehriye çorbası sana da kolay gelsin tatlım

Bende bugun yemege davetliyim mangala gidiyoruz. Burda sicak havalara az rastladigimiz icin gunesi goren kuiyor bahcesinde mangali

hayalimsin, ebebebruli ins onumuzdeki aya gelecek bebisler. dualara devam ins

Kizlar simdi ciktim doktordan kalp atislarini gorduk ama dinletmedi doktor iyi deegilmis nohut icin cok sukur ama hersey yolundaymis insallah sizlerd tez zamanda yasarsiniz bu duygulari

ay cnm yaaa Rabbim dogumunu paylasmayida nasip etsin. kizlar saglikli sihatli dogdu bebegim her sey yolunda die yaz bize ins

kızlar birşey sorabilirmiyim bu ay doktora gidersem ramazana denk geliyor diyorumki bu ay soğan suyu uygulayayım diger ay gideyim dr.a

canım ne denir bilmiyorum ki. belki elindeki test ile ilgili olabilir. en iyisi dediğin gibi eşinin izin günü gidip test yaptırmak.
KIZLARRRRR sabah sabah 1 GUN ERKEN OLMAK UZRE KIRMIZILAR TESRIF ETMISTIR :84: OKADAR COK DERSIMI CALISMISTIIIIMMM:84:
PIISSS BEBEK pissssss
kıııız hayalim üzüldüm ama hoş geldin. cırcır böceklerimiz bu ay gelir belkim. benim geçen sene de bu zamanlar olmuştu

gecmisten ozett === kizlar pek dalmayin gecmise cunki bi b.. yok orda ,,,,yeni gelismede yok
kız niye öyle diyon. gülmek için baya malzeme varmış. senin minnoş, hortensianın lahana kız öldüm gülmekten

yaaa üfff kızlar yaaaa dün regl oldum ben.... mutsuzum...

bende az önce oldum kızlar kısmet değilmiş
kızlar kısmet değilmiş. ağustosa birlikte hamile kalırız inşallah.
haydeee gazan mübarek olsun
Kizlar simdi ciktim doktordan kalp atislarini gorduk ama dinletmedi doktor iyi deegilmis nohut icin cok sukur ama hersey yolundaymis insallah sizlerd tez zamanda yasarsiniz bu duygulari
aaay canım benim yaaaa. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin kızını diyesim geldikız içimden kız olacakmış gibi geldi

Son düzenleme:
ben de öyle anladım valla

periiiim nasılsın? ben de bugün cephaneliklerin kalanını aldım geldim çarşıdan. incir ceviz.. oooh misss. kız bu ay içime doğuyo inşallah hamiş olurum

Ohhhhhh iyi yapmıştım valla benim hep sende icime doğuyor...oldu olacak diyorummmm :122:
Bende balkondayim yine balkon kuşu oldum..

Ohhhhhh iyi yapmıştım valla benim hep sende icime doğuyor...oldu olacak diyorummmm :122:
Bende balkondayim yine balkon kuşu oldum..

ay ben de balkon kuşu olmuştum da bugün geçtim içeri film izlicem tv de. inşallah perim içine doğduğu gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…