hadi gozun aydin canim cok sevindimm,,yerim ben o nohutun kalbinii
hayalimm ne yemek yapıcaksın ben de yapıcam şimdi kociş gelir :18:
hortensia çok sevindim canım Allah bize de tez vakitte bu duyguları tattırır inşallah
Kizlar simdi ciktim doktordan kalp atislarini gorduk ama dinletmedi doktor iyi deegilmis nohut icin cok sukur ama hersey yolundaymis insallah sizlerd tez zamanda yasarsiniz bu duygulari
Cok sagolasin canim nohutcuklar beraber teyzlerine dua edicez sizinn duanizla geldiugur bocuklerim benim
KIZLARRRRR sabah sabah 1 GUN ERKEN OLMAK UZRE KIRMIZILAR TESRIF ETMISTIR :84: OKADAR COK DERSIMI CALISMISTIIIIMMM:84:
PIISSS BEBEKpissssss
canım ne denir bilmiyorum ki. belki elindeki test ile ilgili olabilir. en iyisi dediğin gibi eşinin izin günü gidip test yaptırmak.Günaydın kızlar hepinize teşekkür ediyorum ama
Bugun olanlar kafamı çok karıştırdı kafayı yicem resmen
Şimdi iğneden olsa biz çizgi daha da soluklaşır dedik ama benim dünki testimde daha da belirgindi
Bizde umutlandık dolayısıyla
Dedik adet 13 temmuz var bir kaç gün daha pazartesi sabahı bir test daha yapıp çıkarsa kan testine gideriz daha garanti olur dedim
Ama tabi dün cıktıya ben kesin cıkıcak sanıyordum
Sabah 6 bucukta eşim işe gitmeden yaptık testi kocaman bir tek çizgi cıktı
Aynı marka testi
Hiç bir şey anlamış değilim kafam çok karışık
Hiç adet olucakmısım gibi ağrım yok kasıklarım,bacaklarım ve belim çok ağrıyor o kadar
Bir akıl verin lütfen testleri sizlerde gördünüz,eşimi ilk kez böyle gördüm yüzü gözü sarardı ağladı
SU BEKLEMEK VARYA EN COK O KOYUYOR ZAMAN GEÇMEK BİLMİYOR
İYİ Kİ BURASI VAR DA SİZLERLE DERTLEŞEBİLİYORUM
NEDEN BÖYLE OLSUN AKLIM ALMIYOR
DUALARIMIZI BİRBİRİMİZDEN EKSİK ETMEYELİMMMMM.....
kıııız hayalim üzüldüm ama hoş geldin. cırcır böceklerimiz bu ay gelir belkim. benim geçen sene de bu zamanlar olmuştuKIZLARRRRR sabah sabah 1 GUN ERKEN OLMAK UZRE KIRMIZILAR TESRIF ETMISTIR :84: OKADAR COK DERSIMI CALISMISTIIIIMMM:84:
PIISSS BEBEKpissssss
gecmisten ozett === kizlar pek dalmayin gecmise cunki bi b.. yok orda ,,,,yeni gelismede yok
yaziklar olsunnnyaziklar olsunn kaderin boylesineeeee yaziklarin olsunnn batsin bu dunyaaa tititi bitsin bu ruyaaaa tititi
ben ne yaptim kaderrr sanaaahasret etin beni nohutaaaa her carpismadaaa bin umit vardii ,, sikayetimmm yaradanaaaa sikayetim yaradaaanaaa
sasiran senmi yoksa bercestem benmiyim bileeemedim ,,cikmaz bir sokaktayim kendime gelemeedimm kikikiii oyyyyy cok efkarliyimmmmmmm
yaaa üfff kızlar yaaaa dün regl oldum ben.... mutsuzum...
kızlar kısmet değilmiş. ağustosa birlikte hamile kalırız inşallah.bende az önce oldum kızlar kısmet değilmiş
haydeee gazan mübarek olsunbende bugün ovulasyon testinde ilk kez pozitifi gördüm hem de 2. çizgi ilk çizgiden daha koyu..akşama kadar yumurtlama olup bitmez di mi kızlar???
ama tuhaf bişey var ateşim hep 35,5 civarıdır 2 gün önce 36,3 oldu ve erketi gün 35,7 ye düştü bende yumurtlama olup bitti sanmıştım..?
Kizlar simdi ciktim doktordan kalp atislarini gorduk ama dinletmedi doktor iyi deegilmis nohut icin cok sukur ama hersey yolundaymis insallah sizlerd tez zamanda yasarsiniz bu duygulari
Valla bende Ole anladimmmm:121:hortensia ben de ikiz anladım ikiz mi bebişler
Valla bende Ole anladimmmm:121:
ben de öyle anladım valla
periiiim nasılsın? ben de bugün cephaneliklerin kalanını aldım geldim çarşıdan. incir ceviz.. oooh misss. kız bu ay içime doğuyo inşallah hamiş olurum
Ohhhhhh iyi yapmıştım valla benim hep sende icime doğuyor...oldu olacak diyorummmm :122:
Bende balkondayim yine balkon kuşu oldum..
300 okurum ben...........
300 okurum ben...........kizlar son 800 tefriciye kaldi. okuyabilecek var miiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?