- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
.60:
ayy sen benden daha iyiymişsin
çok güldüm Allahta seni güldürsün
bu arada biz dünür oluruz kızzzyeterki ikizlerimiz gelsin
Doktorum çok güvenilir..Doktorumdan değilde başıma geliceklerden korkuyorum açıkçası ve utanıyorum..
ne gelebilir sen onu söyle
valla iki ameliyat geçirdim geçende rahim filmi çektirdim inşallah bebişler gelecek ama bazı sefalar çekilmesi gerekiyor
bir arkadaşım ilk denediğinde hamile kaldı
ama ben 16 aydır bekliyorum ve doktor herşey bitti artık tüp bebek yaptır dedi
canım çekilmesi gerekn neyse çekiliyor kaçış yok inşallah benim yaşadıklarımı çekmeden hamiş kalırsın
sen sadece kontrole gidiyorsun çok kasma kendini:26:
bizde çıkıyoruz dışarı banyo malzemeri seçcem eve
bercestem agustos 6 yeni bat ovulasyon gunumz 18 ile23 arasi bana kolay gelsin
agustosun basini cekmis bulunmaktayim
ben cikiyorum eltim gelicek yinee evi toplamaliyim
karından iğneden oldum olası korkmuşumdur onu duydum..Rahim filmi çok sancılıymış onu duydum bunlardan tırsıyorum tabi...ama ne zaman olur hangi şartta olur bilmiyorum..
karından iğne sinek ısırması gibi hiiiiççççççççç korkmaaaa
ama rahim filmi zor ne yalan söyleyim
ama anestezili olursan hiç birşey hissetmezsin
canım ben çektirdikten sonra pikniğe gittim ama ama o anda çok kötü hissediyorsun
şimdilik bişey yok kasma bakalım doktorun isteyecek mi ben 16 . ayda yaptırdım
canım gidicemde doğuda ilçedeyim tek dışarı cıkmıyorum burda ben
eşimde sabah 7 den akşam 7 ye kadar çalışıyor
ama izinli oldugu ilk gün gidicem kan testine
evi temizleyim diyorum sonra koltuk çekip süpürmeye korkuyorum
yapmasan olmuyor eşim birlikte yapalım diyor ama benimde boş canım sıkılıyor
su acaba beni deli etti
eğer yoksa dün sabah ki neydi
eğer varsa bu sabah niye cıkmadıııııııııı?
karından iğneden oldum olası korkmuşumdur onu duydum..Rahim filmi çok sancılıymış onu duydum bunlardan tırsıyorum tabi...ama ne zaman olur hangi şartta olur bilmiyorum..
kesinlikle korkma cnm rahim filimide çok basit artık hiç birşey hissetmiyorsun herşey son teknolojiye göre yapılıyor
hadi ben çıktım hazırlanıp çarşıya gidecemm
akşam görüşürüz
ebruuuuu sen ne yaptın test yaptın mı ki :26:
şimdi kaç gün geçmiş oluyor inşallah hiç gelmez:26:
yaaa üfff kızlar yaaaa dün regl oldum ben.... mutsuzum...
merhaba arkadaşlar,
konu açıp bahsettim ama kimse cevap vermedi. sizden yardımcı olacak biri var mı acaba
benm sat 18 hazirandı. doktor yumurta takibinden sonra adetimin 13- 14-15-16. günleri ilişki önerdi. biz doktorun tavsiyesine uyarak iki aydır bu günlerde ilişkiye daha çok yoğunluk veriyoruz. yalnız bu ay adetimin 18. günü çok şiddetli kasık ağrısı çektim. hem sağ hem sol kasığım sanki yumurtalıklarım kocaman olmuş da yerine sığmıyormuş gibi ağrı yaptı. özellikle yürürken, oturup kalkarken hissettim bu ağrıyı. ırt zırt için doktoru aramak istemiyorum. geçen ayda çok erken lekelenmeye başladım. bakalım bu ay ne olacak. sizin bir fikriniz var mı? adetim geçtikten sonra hemen gidicem doktora. o bana bu yaz bitene kadar gelmene gerek yok demişti ama ihmal etmek istemiyorum. şuan da çok iyiyimbi ağrım sızım yok. hatta geçtiğimiz aylara göre çok daha iyiyim. bir sürü belirti olurdu bende her ay farklı farklı. bende her seferinde hamileyim sanardım ama şu anda bi şeyim yok. yalnız akıntım artmaya başladı. krem kıvamında. hamile değilsem yakında anlarım zaten. akıntımın rengi koyulaşmaya başlarher ay olduğu gibi... ve sonra adet olurum. acaba benm yumurtanın çatlaması o 18. günde mi oldu. inşallah öle bişey değildir.
deryamm ikizleri öğrenmemize kaç gün kaldı canım?
yumurta çatlayacağı dönemde bahsettiğin kasık ağrılarını yapabiliyor canım..sat 18 haz.demişsin peki bat ne zaman kaç günde oluyorsun yani canım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?