Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

.60:
ayy sen benden daha iyiymişsin
çok güldüm Allahta seni güldürsün

bu arada biz dünür oluruz kızzz yeterki ikizlerimiz gelsin

bercestem agustos 6 yeni bat ovulasyon gunumz 18 ile23 arasi bana kolay gelsin
agustosun basini cekmis bulunmaktayim

ben cikiyorum eltim gelicek yinee evi toplamaliyim

Doktorum çok güvenilir..Doktorumdan değilde başıma geliceklerden korkuyorum açıkçası ve utanıyorum..

ne gelebilir sen onu söyle
valla iki ameliyat geçirdim geçende rahim filmi çektirdim inşallah bebişler gelecek ama bazı cefalar çekilmesi gerekiyor
bir arkadaşım ilk denediğinde hamile kaldı
ama ben 16 aydır bekliyorum ve doktor herşey bitti artık tüp bebek yaptır dedi
canım çekilmesi gerekn neyse çekiliyor kaçış yok inşallah benim yaşadıklarımı çekmeden hamiş kalırsın
sen sadece kontrole gidiyorsun çok kasma kendini:26:

Son düzenleme:

karından iğneden oldum olası korkmuşumdur onu duydum..Rahim filmi çok sancılıymış onu duydum bunlardan tırsıyorum tabi...ama ne zaman olur hangi şartta olur bilmiyorum..

karından iğneden oldum olası korkmuşumdur onu duydum..Rahim filmi çok sancılıymış onu duydum bunlardan tırsıyorum tabi...ama ne zaman olur hangi şartta olur bilmiyorum..

karından iğne sinek ısırması gibi hiiiiççççççççç korkmaaaa
ama rahim filmi zor ne yalan söyleyim
ama anestezili olursan hiç birşey hissetmezsin
canım ben çektirdikten sonra pikniğe gittim ama ama o anda çok kötü hissediyorsun
şimdilik bişey yok kasma bakalım doktorun isteyecek mi ben 16 . ayda yaptırdım

kesinlikle korkma cnm rahim filimide çok basit artık hiç birşey hissetmiyorsun herşey son teknolojiye göre yapılıyor

hayırlısı olsun inşallah bekle yarın bir daha tekrarla o zaman
şimdilik yapılabilecek bu belki bugünki test yanlıştı:44:
ama en iyisi kana gidebilmen eğer adet olmazsan yarın eşin sevk alsın yada izin alsın

canım hosgeldin bende 2 yıllık evliyim.8 aydır tedavilerle uğrasıyorum..hayatında benim kadar korkak birini görmemişsindir emiinn ollll...ben simdi tüp bebek yaptırdım ve sonuç bekliyorumm..rahim filmini anestezili çektirdim rahat oluyor berceste arkadasımız da bahsetti.rahim filmini asılama öncesinde istemişti benden doktor.hap tedavisinde gerek duyulmadı yani.
basta zaten hap verilir 3 ay onu kullanıyorsun yumurta takibi yapılıyor.çatlatma iğnesi olarak kalçadan olan da göbekten olan da var.göbekten deyince beni ates basmıstı ama inanki kalça iğnesinden çok çok kolay kii ben yıllardır korkudan iğne yaptırmayan insan ne iğneler yaptırdım ama korkumu yendim biliyomusun...

tüp bebek tedavisinde de full göbekten iğne...kendin yapacaksın dediler elim ayağım bosaldı yapamam dedim eşimle birlikte bi güzel yaptık iğneleri hala da devam ediyorum kan sulandırıcı iğneyle...
insanın basına neler gelebiliyor ama amacımız belli evlat sahibi olmak istiyoruz Allah ın izniyle kavusacağız meleklerimize..hiiçç sıkma canınıııı....

kesinlikle korkma cnm rahim filimide çok basit artık hiç birşey hissetmiyorsun herşey son teknolojiye göre yapılıyor

ebruuuuu sen ne yaptın test yaptın mı ki :26:
şimdi kaç gün geçmiş oluyor inşallah hiç gelmez:26:

hadi ben çıktım hazırlanıp çarşıya gidecemm
akşam görüşürüz

merhaba arkadaşlar,
konu açıp bahsettim ama kimse cevap vermedi. sizden yardımcı olacak biri var mı acaba

benm sat 18 hazirandı. doktor yumurta takibinden sonra adetimin 13- 14-15-16. günleri ilişki önerdi. biz doktorun tavsiyesine uyarak iki aydır bu günlerde ilişkiye daha çok yoğunluk veriyoruz. yalnız bu ay adetimin 18. günü çok şiddetli kasık ağrısı çektim. hem sağ hem sol kasığım sanki yumurtalıklarım kocaman olmuş da yerine sığmıyormuş gibi ağrı yaptı. özellikle yürürken, oturup kalkarken hissettim bu ağrıyı. ırt zırt için doktoru aramak istemiyorum. geçen ayda çok erken lekelenmeye başladım. bakalım bu ay ne olacak. sizin bir fikriniz var mı? adetim geçtikten sonra hemen gidicem doktora. o bana bu yaz bitene kadar gelmene gerek yok demişti ama ihmal etmek istemiyorum. şuan da çok iyiyimbi ağrım sızım yok. hatta geçtiğimiz aylara göre çok daha iyiyim. bir sürü belirti olurdu bende her ay farklı farklı. bende her seferinde hamileyim sanardım ama şu anda bi şeyim yok. yalnız akıntım artmaya başladı. krem kıvamında. hamile değilsem yakında anlarım zaten. akıntımın rengi koyulaşmaya başlar her ay olduğu gibi... ve sonra adet olurum. acaba benm yumurtanın çatlaması o 18. günde mi oldu. inşallah öle bişey değildir.

yumurta çatlayacağı dönemde bahsettiğin kasık ağrılarını yapabiliyor canım..sat 18 haz.demişsin peki bat ne zaman kaç günde oluyorsun yani canım??

yumurta çatlayacağı dönemde bahsettiğin kasık ağrılarını yapabiliyor canım..sat 18 haz.demişsin peki bat ne zaman kaç günde oluyorsun yani canım??

bat 16 temmuz canm. 28 günde bir oluyorum. dediğim gibi doktor 13 14 15 ve 16 da ilişki dedi. benm bu ağrım 18. gün oldu. inşallah o gün çatlamamıştır o kadar uğraş boşa gidecek. bi de adetim gecikecek sonra da ben kendimi hamile sanıcam aman yaaa. ama ağrııı çok şiddetli oldu arkadaşım her zaman olan ağrılar gibi değildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…