- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
gerçekten perimin dediği kadar varsın kız kikirik
ne diyor o he ...´bana kikirik diyor cunki ben oyle guluyorum ,,cunki bende o sirin semboller yok aklimda sifreleride tutamiyorum ,,sizde niye o liste var bende yok ya
sonunda adimi kikirik takti o sahis
hayalim senin bir çocuğun var dimi kız mı erkek mi adı ne kreşe gittiğine göre 4-5 yaşındadır
evet canim 1 tane kizim var 6 bucuk yasinda krese gidiyor suan agustosta okula baslicak hayirlisiyla ,,adi SENEM canim 24 yasimda dogurdum 1 gunun kazasi sonucunda geldi ,,,hosgelmis sefa getirmis benim dunyam o dunyam
canım ne kadar zamandır istiyorsun canım uyguladığın kür falan var mı bir deee
yarışmaya nereden katılıyorsun
o şahısss :95:
tam uydu amaaa hadi itiraff etttt:89: :90:
evet canim 1 tane kizim var 6 bucuk yasinda krese gidiyor suan agustosta okula baslicak hayirlisiyla ,,adi SENEM canim 24 yasimda dogurdum 1 gunun kazasi sonucunda geldi ,,,hosgelmis sefa getirmis benim dunyam o dunyam
Allah sana vee eşine bağışlasınnn güzel dünyanıııı :)))
eetmiyorum cik ......bana o listeyi bi sekilde almami saglayin ozaman ederim itiraf
4 aydır istiyoruz . mart ayında doktorumu değiştirmiştim yumoşlar istenilen boyuttaymış dr gittiğimde tesadüfen hemen bir iğne çatladı yumuşlar hamile kadım ama 6 hafta sürdü gelişme olmadı ve sonuç hüsran 40 gün geçti bakalım.. kür falan uygulamadım ama adet olunca kru incirebaşlamayı üşünüyorm izmirden katılıyorum yarışmacı arkadaşla başarılar diliyorum..
yerim ben onu yaa Allah sana bağışlasın hayırlı güzel günlerini gör inşallahhh
ne güzel bir kaza evet hatırlıyorum kazayı eşin sana oyun oynamıştı dimi
ne güzel
berceste ne istesek yapacakkkliste elimizde yuhahahaha.....:))))))))
berceste ne istesek yapacakkkliste elimizde yuhahahaha.....:))))))))
:118::124: bunlardan seninde mi olsun hayalim
hadi ordan bea listene kaldim senin benim kikikiiiiiii var sonucta bana yetiyooo muhahahha
yuhahahaha haaa kötüyüz biz kötüyüzzz :)))) kikikkiiii
hadi ordan piissss pissss firsatcilar sizi kenarin dilberleri sizi deniz motorlariiiiii:22 kikikikikikikikikikikikikikikikkikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?