Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

bercestem gelir ve okursan batımı ekler misin canım? 6 Ağustos..hayalim battaş olduk kız dünür de olcez inşallah.

aaaaa battasmi olduk bizzzne guzeell insallah dunurde oluruz senin adet uzunlugun nekadardiki canim ??

bide banada senin o yaptigin alisveris listesini yazip yollasan ,,,yarin alisverise cikayim diyorum bu ay bitkisel calisayim diyorum ,,,

kizlar ben cikiyorum yine bi goz atayim demistim sonra gorusuruz ,,benim misafir daha gitmedi

evet PERII kirmizi karti yedim sonunda

canm daha önceden kullandım ama çok oldu şuan bişey kullanmıyorum. ben en iyisi adetten sonra doktora gideyim

kizlar son 800 tefriciye kaldi. okuyabilecek var miiiiiiiii

canm bende okuyabilirim ne kadar istersen bu akşam

kizlar bir arkadasimla konustum simdi. gunune az kalmisti tets yapti ve pozitifi gordu. bir yildan fazla oldu dusuk yapali. aylarca klomen kullnadi ama olmadi bu ay hic hap kullanmadi sadece ari sutu kullandi ve hamile sukur

ne güzellll tebrik ederim arkadaşını canım bu arı sütü bayaişe yarıyo galiba daha önce biri daha söylemişti sanki :26:

kizlar bir arkadasimla konustum simdi. gunune az kalmisti tets yapti ve pozitifi gordu. bir yildan fazla oldu dusuk yapali. aylarca klomen kullnadi ama olmadi bu ay hic hap kullanmadi sadece ari sutu kullandi ve hamile sukur
canım okudum bitti. bu arada bu ay ben de arı sütü aldım. bal-polen-propolis ve arı sütü karışık. tadını beğendim. inşallah bu ay bizim de gelir
aaaaa battasmi olduk bizzzne guzeell insallah dunurde oluruz senin adet uzunlugun nekadardiki canim ??

bide banada senin o yaptigin alisveris listesini yazip yollasan ,,,yarin alisverise cikayim diyorum bu ay bitkisel calisayim diyorum ,,,

bal-polen-arı sütü-propolis karışımı, ceviz, incir aldım

merhaba;
polenin hamileliğe tam olarak katkısı nedir?

saol cnm. ins tutunacak bebis bu ay sanada

bal-polen-arı sütü-propolis karışımı, ceviz, incir aldım[/QUOTE]

hmm ,,bal okey-------- polen ?? o ne yaa:26:---- ari sutu ariyi nerde bulup sagicam kiz---dk da oldugunu sanmiyorum -----ceviz okey------incirde okey --

ceviz incir bide bal alsam yeterli olmazmi sen fazla ben eksimi dogururumki:44: :26:

bide kocisede verilecekmi bunlarr ?

Son düzenleme:
ben geldiiiiimmmmmm elti yi eve surdum sukurr kiki

kocislede tartistim moralimi alak bulak etti ,,sizlere geldim ne hanzo dingill bi adam yaaww

yaw erkeklerin hepsi aynimiki :26: bir saatir derdimi anlatiyorum ,,,tr yemi gitsek bebis icin sunumu denesek yok boylemi etsek diyorum,,ne evet nede hayir cevabini bile vermiyorr ,,tek soyledigii hmmm telas etme ,,niye acelecisin diyorrr 1 sene 2 ayy cok kisaa gelmiss derken sinirim uctu benimm bagirdim cagirdim ,,yatagima gectimm,,,

okuzzzz

aaaaa cemremmm burdaymisss ,,, nasilsin iyimisin ??
bacımm yaktık kabloyu sana laf yetiştirecez dedik Allahın sopası yok ki...
ne kaynanasi kizz??? sanki kizi veren olduda perime pehh ben berceste ve orkideyle dunur olcam
kızım onların hepsi deryanınkilerin peşinde sen bana kalacan bak diyom ben
cemreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmm niye sustun be
anammmm yaz yaz bitmiyo sana bilgisayarım bile dayanmadı
kizzz benimde 2 gunum kaldi ,,,hani nerdeeehangisi amaann hangi testi yaptin marka neydii ??? sabah idrarimi oglenmi aksam idrarimi hangisini yaptinn???
ne kim ben hııı bu şaşkın hallerine bayılıyorum
kızlar su çamaşır suyu testi varya gidip yapacam şimdi bakayım doğrumu ben hamileyim deniyim haber vereyim size:))
temiz iş kız korkulur senden adama da doğurtmayı düşünüyon yaaaa aslında fena da olmazdı ama neysemmm ııyyyy bööö:120::120nlar doğurmasın bee
bence de söyleme sonradan söyle de. acına sevinenlere kapak olur.
kizlar ben gidiyorum :111: tuzlu ayran yapmaya :111: benim bas hafiften donuyo sankim gene :111:

len ben psikolojiyi alt ust ettim galiba bu ay:111: :18:
hangi psikoloji delüüüüü

biraz gamsiz oluolar sankim. ben ozellikle yumurtlama zamaninda deli olurdum. uyuya kaliodu. insan uykudan oluoda olsa cocuk icin yapar

kız hayalim TR de bal-polen -arı sütü markalı kavanozlarda büyük marketlerde satılıyor. kocan yese ne olur bilmiyom[/QUOTE]
erkeklerde kullanio onu. sperm mi hareklendirmek artirmak icin

merhaba;
polenin hamileliğe tam olarak katkısı nedir?
valla arı sütünün etkinliğini artırıyormuş. ayrı almadım bal-polen ve arı sütü karışıktı.
bal-polen-arı sütü-propolis karışımı, ceviz, incir aldım

hmm ,,bal okey-------- polen ?? o ne yaa:26:---- ari sutu ariyi nerde bulup sagicam kiz---dk da oldugunu sanmiyorum -----ceviz okey------incirde okey --

ceviz incir bide bal alsam yeterli olmazmi sen fazla ben eksimi dogururumki:44: :26:

bide kocisede verilecekmi bunlarr ?[/QUOTE]

kız hayalim TR de bal-polen -arı sütü markalı kavanozlarda büyük marketlerde satılıyor. kocan yese ne olur bilmiyom

bu saskinnnii kendime benzetiyorumm ve benim favori animasyonum bu oyuzden canimm.

evet benim hala ara ara bas donmelerim devam ediyoo:111: sanirim tansiyonla alakali ,,,,psikolojik derken cok belirti dusunuyoruz ondan demek istemistim olabilirmi diyee

canım kedin için geçmiş olsun. havalar valla bi tuhaf bi yağıyo, bi yakıyo. bence de gitmemekle doğru karar vermişsiniz

kızlaar gece vardiyamızın güllerinnden olan bartek bacımızdan haberi olan var mı? gelmiyo yine. nasıl olaki?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…