- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
bercestem gelir ve okursan batımı ekler misin canım? 6 Ağustos..hayalim battaş olduk kızdünür de olcez inşallah.
canim yumurtlamanin bazen nadir olaraktan gec catlamasi olabilir ,,benimde adet uzunlugum 28-29 ,,ve 12-13 --bazen 14 gunde yumurtlamam gerceklesiyor..
yanliz sunu belirtmek istedim benimde son 1 senedir tam yumurtlama doneminde inanilmaz agrilarim oluyoo heleki yumurta catladigi gun resmen kivraniyorum,,
merdiven bile cikamiyorum ,,,ki calisma gunlerim oldugundan carpismam da cok zor geciyor ,,
bunun sebebi ni doktorum soyle aciklik getirmistiii,,,,,,,,,yumurta catlarken o an da rahim e dokulen follukulun icindeki sivi dokuluyomus ve bu bazi kisilerde agriya neden oluyormus ,,,,
peki sen klomen gibiherhangi bir horman ilaci kullanmismiydin ????
kizlar son 800 tefriciye kaldi. okuyabilecek var miiiiiiiii
kizlar bir arkadasimla konustum simdi. gunune az kalmisti tets yapti ve pozitifi gordu. bir yildan fazla oldu dusuk yapali. aylarca klomen kullnadi ama olmadi bu ay hic hap kullanmadi sadece ari sutu kullandi ve hamile sukur
canm daha önceden kullandım ama çok oldu şuan bişey kullanmıyorum. ben en iyisi adetten sonra doktora gideyim
canm bende okuyabilirim ne kadar istersen bu akşam
saolasin cnm bitirdik ins
canım okudum bitti. bu arada bu ay ben de arı sütü aldım. bal-polen-propolis ve arı sütü karışık. tadını beğendim. inşallah bu ay bizim de gelirkizlar bir arkadasimla konustum simdi. gunune az kalmisti tets yapti ve pozitifi gordu. bir yildan fazla oldu dusuk yapali. aylarca klomen kullnadi ama olmadi bu ay hic hap kullanmadi sadece ari sutu kullandi ve hamile sukur
aaaaabattasmi olduk bizzz ne guzeell insallah dunurde oluruz senin adet uzunlugun nekadardiki canim ??
bide banada senin o yaptigin alisveris listesini yazip yollasan ,,,yarin alisverise cikayim diyorum bu ay bitkisel calisayim diyorum ,,,
canım okudum bitti. bu arada bu ay ben de arı sütü aldım. bal-polen-propolis ve arı sütü karışık. tadını beğendim. inşallah bu ay bizim de gelir
bal-polen-arı sütü-propolis karışımı, ceviz, incir aldım
canım okudum bitti. bu arada bu ay ben de arı sütü aldım. bal-polen-propolis ve arı sütü karışık. tadını beğendim. inşallah bu ay bizim de gelir
merhaba;
polenin hamileliğe tam olarak katkısı nedir?
bacımm yaktık kabloyu sana laf yetiştirecez dedikaaaaa cemremmm burdaymisss ,,,nasilsin iyimisin ??
kızım onların hepsi deryanınkilerin peşindene kaynanasi kizz??? sanki kizi veren olduda perime pehh ben berceste ve orkideyle dunur olcam
anammmm yaz yaz bitmiyo sana bilgisayarım bile dayanmadıcemreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmm niye sustun be
kizzz benimde 2 gunum kaldi ,,,hani nerdeeehangisi amaann hangi testi yaptin marka neydii ??? sabah idrarimi oglenmi aksam idrarimi hangisini yaptinn???
temiz işkızlar su çamaşır suyu testi varya gidip yapacam şimdi bakayım doğrumu ben hamileyim deniyim haber vereyim size:))
bence de söyleme sonradan söyle de. acına sevinenlere kapak olur.Merhaba seker farelernasilsiniz bakim hayalimde kusmus bize bi opucuk versem affeder misi acep.
Bebis gormeye gitmistim bende aman cok tatliydi cadi basta gorunce agladi sonra kucagima aldim bakip bakip durdu hissetti beral beende biseyler oldugunu. Kadinlarda sordu bana yok dedim ya uff pek ici
Rahat degil ama allah gunah yazmasin soylesem hemen aninda yayilir burda.
Kotumu yapmisim kizlar.
hangi psikoloji delüüüüükizlar ben gidiyorum:111: tuzlu ayran yapmaya :111: benim bas hafiften donuyo sankim gene :111:
len ben psikolojiyi alt ust ettim galiba bu ay:111: :18:
ben geldiiiiimmmmmm elti yi eve surdum sukurrkiki
kocislede tartistim moralimi alak bulak etti ,,sizlere geldimne hanzo dingill bi adam yaaww
yaw erkeklerin hepsi aynimiki :26: bir saatir derdimi anlatiyorum ,,,tr yemi gitsek bebis icin sunumu denesek yok boylemi etsek diyorum,,ne evet nede hayir cevabini bile vermiyorr ,,tek soyledigii hmmm telas etme ,,niye acelecisin diyorrr1 sene 2 ayy cok kisaa gelmiss derken sinirim uctu benimm bagirdim cagirdim ,,yatagima gectimm,,,
okuzzzz
valla arı sütünün etkinliğini artırıyormuş. ayrı almadım bal-polen ve arı sütü karışıktı.
hmm ,,bal okey-------- polen ?? o ne yaa:26:---- ari sutuariyi nerde bulup sagicam kiz ---dk da oldugunu sanmiyorum -----ceviz okey------incirde okey --
ceviz incir bide bal alsam yeterli olmazmi sen fazla ben eksimi dogururumki:44: :26:
bide kocisede verilecekmi bunlarr ?
valla arı sütünün etkinliğini artırıyormuş. ayrı almadım bal-polen ve arı sütü karışıktı.merhaba;
polenin hamileliğe tam olarak katkısı nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?