gormesine gerek yok canli yayin halindeyken canli canli soyledim zatenn,,sen anca gelgit dedim baskada bisi yapmaa,, bii keci boynuzunu bile 4 ay once 2 gun zor icirdim ,,kaciyo boyle seylerden bilee uyuz
canım ne denir bilmiyorum ki. belki elindeki test ile ilgili olabilir. en iyisi dediğin gibi eşinin izin günü gidip test yaptırmak.
kıııız hayalim üzüldüm ama hoş geldin. cırcır böceklerimiz bu ay gelir belkim. benim geçen sene de bu zamanlar olmuştu
kız niye öyle diyon. gülmek için baya malzeme varmış. senin minnoş, hortensianın lahana kız öldüm gülmekten
kızlar kısmet değilmiş. ağustosa birlikte hamile kalırız inşallah.
haydeee gazan mübarek olsun
aaay canım benim yaaaa. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin kızını diyesim geldi kız içimden kız olacakmış gibi geldi
en önemli işi o yapıyor geliyor gidiyor
selamnasilsinizzzzzzz
hoşegeldinnnnnnnnnnn canımmmmmmmmmmmmmm ve bana yatsıyı kılcam bi aksilik olmassa gelcemmm
haniiiiiiii beraber görcektik kırmızı kartııııı hani söz verdiydinn yalanmıydııııııı sözlerinnnnnnnnnn kandındırdın mi beniiii pisssssss kankimmmmmmm
oyyyy sanırım uyku sattim geldi esneyip duruyorumiyi gecelerrr
hosbuldum tatlim.ne var ne yok yeni haber varmi:26::26:adet olan hamis kalan,:26::26:ALLAH kabul etsin canim
Selam kizlaaaarnasilsiniz ne var ne yok bakayım . yarın Dr.a gidiyorum cok heyecanlıyım acaba hcg artmismidir. Keseyi gorebilirmiyiz acaba.
Rumeysamustafa hamilemisiiiiiiiiinnn canım
adet goren ben --ebeberuli --ozzder----
henuz hamis kalabilme ihtimali olanda suan rumeysaa
Selam kizlaaaarnasilsiniz ne var ne yok bakayım . yarın Dr.a gidiyorum cok heyecanlıyım acaba hcg artmismidir. Keseyi gorebilirmiyiz acaba.
canim insallah degerlerde artmistir keseyide gorursunuz.
insallah degerin artmistir canim kesyide gorursun ,,bizlerede mujdelersinn
canlar nasilsiniz ?
insallah her sey yolundadir degerinde kat kat artmisdirrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?