erkeklerde kullanio onu. sperm mi hareklendirmek artirmak icin[/QUOTE]kız hayalim TR de bal-polen -arı sütü markalı kavanozlarda büyük marketlerde satılıyor. kocan yese ne olur bilmiyom
yatmadan gece vardiyasına bi selam çakam dedim.
kızlaar gece vardiyamızın güllerinnden olan bartek bacımızdan haberi olan var mı? gelmiyo yine. nasıl olaki?:26:
ben geldiiiiimmmmmm elti yi eve surdum sukurrkiki
kocislede tartistim moralimi alak bulak etti ,,sizlere geldimne hanzo dingill bi adam yaaww
yaw erkeklerin hepsi aynimiki :26: bir saatir derdimi anlatiyorum ,,,tr yemi gitsek bebis icin sunumu denesek yok boylemi etsek diyorum,,ne evet nede hayir cevabini bile vermiyorr ,,tek soyledigii hmmm telas etme ,,niye acelecisin diyorrr1 sene 2 ayy cok kisaa gelmiss derken sinirim uctu benimm bagirdim cagirdim ,,yatagima gectimm,,,
okuzzzz
canım kedin için geçmiş olsun. havalar valla bi tuhaf bi yağıyo, bi yakıyo. bence de gitmemekle doğru karar vermişsiniz
kız niye sesiniz çıkmıyokimse yok muuuuuu:84: neyse o zaman ben gidip yatayım iyi geceler
anam sormayacaksın heriflere böyle şeyleri ozman onlar sormaya başlar yada plan yapar senin yerine....bende yapabilsem bebek konusunu acmaycam kocama..uzun zamandırda söylemedim bebek konusunda bakalım adet olunca doktora gitcekmsn diye sorcak mı bana...herkese selam kızlarrrrrrrr
evet canim bunlar gibi okuzleri sadece yumos gúnu okuz gibi calistirtacan zorlada olsa,,ki allahtan benimki o gunlerde yardimci oluyoo.. tek yaptigi sey
sonrada def ediceksin pehhpisss
tatlım bu numuneden bi tane de benim evde var. kendini 19 luk delikanlı , beni de 17 lik çıtır sanıyo.ben geldiiiiimmmmmm elti yi eve surdum sukurrkiki
kocislede tartistim moralimi alak bulak etti ,,sizlere geldimne hanzo dingill bi adam yaaww
yaw erkeklerin hepsi aynimiki :26: bir saatir derdimi anlatiyorum ,,,tr yemi gitsek bebis icin sunumu denesek yok boylemi etsek diyorum,,ne evet nede hayir cevabini bile vermiyorr ,,tek soyledigii hmmm telas etme ,,niye acelecisin diyorrr1 sene 2 ayy cok kisaa gelmiss derken sinirim uctu benimm bagirdim cagirdim ,,yatagima gectimm,,,
okuzzzz
çak o zamannnyatmadan gece vardiyasına bi selam çakam dedim.
kizlar ben cikiyorum yine bi goz atayim demistim sonra gorusuruz ,,benim misafir daha gitmedi
bye bye
evet PERII kirmizi karti yedim sonunda
kız niye sesiniz çıkmıyokimse yok muuuuuu:84: neyse o zaman ben gidip yatayım iyi geceler
bide yazdiklarimizi kocisler gorse yandikevet canim bunlar gibi okuzleri sadece yumos gúnu okuz gibi calistirtacan zorlada olsa,,ki allahtan benimki o gunlerde yardimci oluyoo.. tek yaptigi sey
sonrada def ediceksin pehhpisss
hayalimsin, ebebebruli ins onumuzdeki aya gelecek bebisler. dualara devam ins
ay cnm yaaa Rabbim dogumunu paylasmayida nasip etsin. kizlar saglikli sihatli dogdu bebegim her sey yolunda die yaz bize ins
tatlım bu numuneden bi tane de benim evde var. kendini 19 luk delikanlı , beni de 17 lik çıtır sanıyo.
çak o zamannnben burdayım ama bazen gözüm filme kayıyo biz de fox izliyoz da
günün bombeeesiii bu. neyse ya herşeye baştan başlamak için start
ben bazen devre dışı kalıyom farkkettim
bide yazdiklarimizi kocisler gorse yandik
canım ikiz mi yokksaaavar olduklarını bilmek ne güzel duygudur canım beniimmm
dualarını esirgeme bizlerdeennn
bide yazdiklarimizi kocisler gorse yandik
hortensia ben de ikiz anladım ikiz mi bebişler
sorma :18::18: arada ben de tırsmıyor değilim:18::18::18::18:bide yazdiklarimizi kocisler gorse yandik
aynen 3. izleyişim sağlam film...bizdeee foks izliyruzzzzzzzzzzzzzgüzel filim yav 3 kez izedlidm yie izliyrm
bi görseler elinde spürge bizi kovalarlar sanırsam
gormesine gerek yok canli yayin halindeyken canli canli soyledim zatenn,,sen anca gelgit dedim baskada bisi yapmaa,, bii keci boynuzunu bile 4 ay once 2 gun zor icirdim ,,kaciyo boyle seylerden bilee uyuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?