Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

kız hayalim TR de bal-polen -arı sütü markalı kavanozlarda büyük marketlerde satılıyor. kocan yese ne olur bilmiyom
erkeklerde kullanio onu. sperm mi hareklendirmek artirmak icin[/QUOTE]

hmm :26: tessekurederim kizlar ama burda olacagini hic sanmiyorum yinede bi arastirayim ,,kocis SIK SIK almanya turu yapiyo olmadi bide oraya baksin,,saolun varolun
yatmadan gece vardiyasına bi selam çakam dedim.

selami neremize caktin sen simdii

kızlaar gece vardiyamızın güllerinnden olan bartek bacımızdan haberi olan var mı? gelmiyo yine. nasıl olaki?:26:

bilmiyorum canim 2 gun once vardii,,belkim bu aksam gelirr,,,fazla takilmak istemiyor galiba eskisi gibi,,,ama gelir biliyorum bana soz verdi bazen gelicek

anam sormayacaksın heriflere böyle şeyleri ozman onlar sormaya başlar yada plan yapar senin yerine....bende yapabilsem bebek konusunu acmaycam kocama..uzun zamandırda söylemedim bebek konusunda bakalım adet olunca doktora gitcekmsn diye sorcak mı bana...herkese selam kızlarrrrrrrr

evet canim bunlar gibi okuzleri sadece yumos gúnu okuz gibi calistirtacan zorlada olsa,,ki allahtan benimki o gunlerde yardimci oluyoo.. tek yaptigi sey

sonrada def ediceksin pehh pisss

Son düzenleme:
evet canim bunlar gibi okuzleri sadece yumos gúnu okuz gibi calistirtacan zorlada olsa,,ki allahtan benimki o gunlerde yardimci oluyoo.. tek yaptigi sey

sonrada def ediceksin pehh pisss

aynennnnnnn...kısasa kısas yapcan bunlara...anca o dilden anlar bu erkek millleti kankimm kankkimmmmmmm benim
canımmmmm kankiiiiiiiiiiiii;iiiiiimmmmmmm

tatlım bu numuneden bi tane de benim evde var. kendini 19 luk delikanlı , beni de 17 lik çıtır sanıyo.

yatmadan gece vardiyasına bi selam çakam dedim.
çak o zamannn ben burdayım ama bazen gözüm filme kayıyo biz de fox izliyoz da

kizlar ben cikiyorum yine bi goz atayim demistim sonra gorusuruz ,,benim misafir daha gitmedi
bye bye

evet PERII kirmizi karti yedim sonunda
günün bombeeesiii bu. neyse ya herşeye baştan başlamak için start

kız niye sesiniz çıkmıyokimse yok muuuuuu:84: neyse o zaman ben gidip yatayımiyi geceler

ben bazen devre dışı kalıyom farkkettim

bizdeee foks izliyruzzzzzzzzzzzzz güzel filim yav 3 kez izedlidm yie izliyrm

canım ikiz mi yokksaaa var olduklarını bilmek ne güzel duygudur canım beniimmm
dualarını esirgeme bizlerdeennn

Yok canim bir kalp atisi vardi. Ama bu aksam arkadasim soyledi onun arkadasinin yirminci haftaya kadar gormemisler yirminci haftada sok olmuslar insallah bizd boyle bi sok yasariz ne guzel olurdu ikiz.

o ne oylee gunun bombeeesiii diye yazmissin ..kirmizi karti yedim yaa

yaa biraz daha gecmise gitseydin daha ne bombalar gorecektinn,,okumaktan vagecmissin bakiyorummda hahahaa kikiii,,

hatta kart tan sonra bunalima girip sarki turku agitlar yaktim kikiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…