Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

avatarin hayirli olsun kikiiiiiiinsallah en yakin zamanda boyle sirin bir bebisin daha olsun

avatarin hayirli olsun kikiiiiiiinsallah en yakin zamanda boyle sirin bir bebisin daha olsun

saol nazlimam totem yaptik birazz ,,insallah canimm aminnn hepimizin olur insallah ,,

Ben rumeysadan hamis haberi bekliyorum da canım o yüzden sordum.insallah o guzel haberi verir.

hmm bende benim yazdigimi yanlis anladin sandiydimm ......insallah canim insallah bari o guzel haber versinde, bizlerede moral gelsinn

ben yeni basladim calismaya.kocis spora gitti.oyle daha iyi adapte oluyormus.bu gece macimiz var kismetse.bu gece dorduz gonderiyorum diyor bana deluuuuuu

evet spor kondiksiyonu yukseltir ahh ahhh esimde giderdi spora bi zamanlar kondeksion icin ,,bakma simdi moruklasti

İnsallah tatlim. Hala korkularım var. Yok boş gebelik olacak yok düşük yasayacağım diye ama hayirlisi Allah'tan.sen nasılsın hamışlik nasil gidiyor. Kalp atışlarını duydunuzmu.

bugun bende kontrole gitmeden once bir suru sey geldi aklima bide doktorlar dizisinde tam ustune gelince ordada kendini hamile sanan brisi vardi ayni seyleri yasiyordu piskolojikmen dedim bendemi acaba falan bir suru seler iste ondan cokta heyecan yaptim. ama gorduk nasil kalbi atiyordu ya inanilmaz biseydi .hamilelik iyi gidiyor cok sukur var biraz bulanti istahsilk ama ileri derecede degil cok sukur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…