- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
canlar nasilsiniz ?
yok bee bati yakin olabilebilir dediydim sadece ,,
İnsallah tatlim nasil gidiyor çalısmalar
avatarin hayirli olsun kikiiiiiiinsallah en yakin zamanda boyle sirin bir bebisin daha olsun
Ben rumeysadan hamis haberi bekliyorum da canım o yüzden sordum.insallah o guzel haberi verir.
ben yeni basladim calismaya.kocis spora gitti.oyle daha iyi adapte oluyormus.bu gece macimiz var kismetse. bu gece dorduz gonderiyorum diyor bana deluuuuuu
ben yeni basladim calismaya.kocis spora gitti.oyle daha iyi adapte oluyormus.bu gece macimiz var kismetse. bu gece dorduz gonderiyorum diyor bana deluuuuuu
Ay tatlim ya gece gece güldümcok tatlisin valla
noliiiii burda....:111:
evet spor kondiksiyonu yukseltir ahh ahhh esimde giderdi spora bi zamanlar kondeksion icin ,,bakma simdi moruklasti
kiz kiki alemsin vallaben diyorum gitme yorma kendini ama iyiymis gitmesi demek
sana ne olii :111: basinmi dondu gecmistekiki ,,,bende haydin kizlar daha hizli yazalim perim yetismesin dicektim kikiki
İnsallah tatlim. Hala korkularım var. Yok boş gebelik olacak yok düşük yasayacağım diye ama hayirlisi Allah'tan.sen nasılsın hamışlik nasil gidiyor. Kalp atışlarını duydunuzmu.
ayyy nazlimaaammtabiki iyi gitmesii niye kendini ozaman daha iyi hissediyor saniyorsun pehhh sendee
nasilsin bebis nasil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?