Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

ayy ağlıcam perim hamişsin öyle mii çok sevindim canlarım ya.... diğer arkadaşlarıda tebrik ederim..moralim bozuk olduğu için girmiyodum uzun zamandır ama çok mutlu oldum sizin adınıza

deryaaaaaaaa he yaw coktandir ugramadin ,,nasilsin anam ??? moraler neden bozuk canim ????

canlar banada musade bende suan kendimden gecmis bi vaziyetteyim cok uykum geldi zaten kizken bilem 10 dan sonra kimse beni uyanik gormemistr ha kus derler bana :) allah hepiciginize rahatlik versin.allaha emanetsiniz opuyorum sizleri.

evettt deryaaa teşekür edrimmmmm darısı senin başına hamiş duasııııı aminnnnnnnnnnnnnn :))))))))))
ne oldu neden moralin bozukkkk

ben doktorumu değiştirmiştim ve yeni doktorumda oda o kadına benzer şeyler söyledi..ve tedavisiz olmayacak ve zaman alacak sanırım...
üzüldüm yaa gencecik kızım problem çıkması beni üzdü..

yumurtalarım gelişmiyor ve polikistik yapı olduğunu yumurtalarımı zar gibi sardığını söyledi...dahada vs. vs. iştee

bende hormon yüklücem ama dedi hormondan önce sperm testi yaptır eşine dedi.çünkü bakarsın eşindedir problem sen hem bedenen hemde psikolojik olarak bebeğim olmuyor düşüncesiyle yıpranırsın dedi...diğer kadın direk hormon verip yumurtayı çatlaşmamış kiste çevirmişti acillik olmuştum.. bu doktorum bütün olumsuzluklara rağmen olmaz vs. demedi diğer kadın gibi

cokkk gecmis olsunnn deryyyaaam yaa,,,peki ameliyati felan yokmu bunun ?? ne biliyim herhangi bir tedavisi ????

geçmişşş olsun canımmm..... bak sen sölüyosun gencecik kızsın bünyen tazee... olur herşey olurrr... neler neler oluyooo.. hiçççççç canını sıkmaaa..
bu doktora güvendiysen devam ettt... sperm testide yaptır... herşeyi bi ğüzel net görrrr......
canını hiçççç sıkmaaa herşeyin çaresi var belki biraz zamann ama onunda çaresi var elbettt kuzum.. inşallahhhh Allahımmm sana tezz zamandaaa güzel bir bebişşş verir.))))

deryaaaaaaaa he yaw coktandir ugramadin ,,nasilsin anam ??? moraler neden bozuk canim ????

hem doktor meselesinde moral bozukluğu vardı...hemde bi arkadaş grubumdan dost kazığı yedim oda moralimi bozdu.. sonrasındada eşimle tatile çıktık 2 gün oldu geleli çok şükür kendime geldim..üzülünce 3-4 ay hastalanamıyorum tatil moral oldu inş. etkilenmem

sizler nasılsınız bakalım canlarr özledim sizi

bizlerrr ben bugun kirmizi kart yedimm...iste gerisi iyiyiz sukur yikilmadik ayaktayiz,,dertlerimizle basbasayiz,,,

arkadas gurubu derken kk danmi yanii ???

cokkk gecmis olsunnn deryyyaaam yaa,,,peki ameliyati felan yokmu bunun ?? ne biliyim herhangi bir tedavisi ????

biraz kilo vericem ben 50 kiloydum 14 kg aldım..buda polikistik overı besliyomuş..ilaç verecek bu ay insülin direncini düşüren bi ilaç kilo vermeye yardımcı oluyormuş..hem hamişlik öncesi kg ne kadar verirsen o kadar az kg ile hamiş kalırsın çok kg almazsın dedi..yumurtalarda hormonla büyütüp takibini yapıp ona göre çatlatma iğnesi ile çatlatacak ve bebek olasığı artacak dedi.. umudum var aslında ama çevresel şeyler çok etkiliyo arkadaşlarımın yaptığıda tuz biber oldu çok üzdü...öyle ki eşimde moral bozukluğum için beni kaçırdı buralardan tatile gittik...

şimdi iyiyim ama

sperm testi dediniz de hani biz yaptirdik doktor hanim miktarini begenmeyip tekrar elimize siseyi sokusturduydu ya ufffff

iste bu sabah labaratuari aradim tekrar randevu almak icin ,,,anaaam taaa 28 de verdi randevuyuu,,,oncesi doluymuss,,anam anlamadimki milletin isi gucu yok sperm testi kuyrugundami ala ala ,,5 milyon nufusluk bi devlette

bizlerrr ben bugun kirmizi kart yedimm...iste gerisi iyiyiz sukur yikilmadik ayaktayiz,,dertlerimizle basbasayiz,,,

arkadas gurubu derken kk danmi yanii ???

kadınlar kulübü olsa üzülmezdim sanal ortam der geçerdim...samimi arkadaş grubumuz vardı bana haksızlık yaptı içlerinden bi arkadaş.. sırtından vurulan benim onlarda kabul ediyolar ama onun yerine beni dışladılar..
çünkü ben aralarına 9 ay oldu gireli eşimin iş grubuydu diğer kız uzun süreli beraberdi onlarda dolayısıyla ben dışlandım..

o tartıştığım kızın kuzeni benim eşimin eski sevgiliymiş zaten tepkiliydi bana dışlamalar hor görmeler ezmeye çalışmalar başka olaylarda oldu ve bağlar koptu iştee

9 aylık bir arkadaşlık için boşver canını sıkmaya deymezzzz..... iyi olmuş hem uzaklaşmış olursunnn... sizden haber alamazlar hem...

canim sen daha genceciksin yaa yasin ufak ,,daha onunde neler var deryaam bukadar herseye taikilip onun bunun demesiyle kendini stres etme bosver,,
iyi bak ne guzel istee olmaz diye bisey yokmuss,,tedavini ol guzelce calismalarinida yap arkasinada guzel allahima boool dua ,,,neden olmasinn kiz olur elbet ,,
bak burda ben dahil olmak uzere ,,neredeyse hicbir sikintisi olmayanlar bile 1 seneyi askin bekliyorlar ,,,,
uzme kendini bos yere,,psikolojini bozarsin olan sana olur bosver salla gitsinn rahat birak kendini rahat dusun ,,

hepiniz sağolun kızlar bana ilaç gibi geldiniz

inş. Allah nasip ederse hepimizin bebişi olacak..stres çok önemli dedi doktorum ama moral bozuk oluncaa gözüm bişey görmüyordu... çok şükür toparladım

kiz ne isin var senin kocisinin eski sevgilisininde bulundugu grupta ,,basinda hatta etmissin zaten ,,,moral bozuklugundan baska bisey getirmez eski sevgili ,,tocbe tovbee...

ben yollarim kiz kiskancligimdan hic bulasmasada bana kikikii

bartekkkk kızzzzz ziliii napıyonn...:)))))

İyiyim canım sen nasılsın deryacimmm gecmis olsun bu sıkıntılarımız elbet bı gun son bulacak Allah herseyin hayırlısını versin kiki canım gecmise girmedim son sayfada gördüm kör olasica kırmızılar gelmiş o kadarda çalıştın adamı boş bırakmadın olsun hayırlısı ben yarın Dr a gidicem aşılama icin konuşucaz bakalım ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…