- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
ayy ağlıcam perim hamişsin öyle mii çok sevindim canlarım ya.... diğer arkadaşlarıda tebrik ederim..moralim bozuk olduğu için girmiyodum uzun zamandır ama çok mutlu oldum sizin adınıza
canım bebişinin iyi olmasına çok sevindim haırlısıyla inşallah kucağına da alabilirisin.
evettt deryaaateşekür edrimmmmm darısı senin başına hamiş duasııııı aminnnnnnnnnnnnnn :))))))))))
ne oldu neden moralin bozukkkk
ben doktorumu değiştirmiştim ve yeni doktorumda oda o kadına benzer şeyler söyledi..ve tedavisiz olmayacak ve zaman alacak sanırım...
üzüldüm yaa gencecik kızım problem çıkması beni üzdü..
yumurtalarım gelişmiyor ve polikistik yapı olduğunu yumurtalarımı zar gibi sardığını söyledi...dahada vs. vs. iştee
bende hormon yüklücem ama dedi hormondan önce sperm testi yaptır eşine dedi.çünkü bakarsın eşindedir problem sen hem bedenen hemde psikolojik olarak bebeğim olmuyor düşüncesiyle yıpranırsın dedi...diğer kadın direk hormon verip yumurtayı çatlaşmamış kiste çevirmişti acillik olmuştum.. bu doktorum bütün olumsuzluklara rağmen olmaz vs. demedi diğer kadın gibi
ben doktorumu değiştirmiştim ve yeni doktorumda oda o kadına benzer şeyler söyledi..ve tedavisiz olmayacak ve zaman alacak sanırım...
üzüldüm yaa gencecik kızım problem çıkması beni üzdü..
yumurtalarım gelişmiyor ve polikistik yapı olduğunu yumurtalarımı zar gibi sardığını söyledi...dahada vs. vs. iştee
bende hormon yüklücem ama dedi hormondan önce sperm testi yaptır eşine dedi.çünkü bakarsın eşindedir problem sen hem bedenen hemde psikolojik olarak bebeğim olmuyor düşüncesiyle yıpranırsın dedi...diğer kadın direk hormon verip yumurtayı çatlaşmamış kiste çevirmişti acillik olmuştum.. bu doktorum bütün olumsuzluklara rağmen olmaz vs. demedi diğer kadın gibi
deryaaaaaaaa he yaw coktandir ugramadin ,,nasilsin anam ??? moraler neden bozuk canim ????
hem doktor meselesinde moral bozukluğu vardı...hemde bi arkadaş grubumdan dost kazığı yedim oda moralimi bozdu.. sonrasındada eşimle tatile çıktık 2 gün oldu geleli çok şükür kendime geldim..üzülünce 3-4 ay hastalanamıyorum tatil moral oldu inş. etkilenmem
sizler nasılsınız bakalım canlarr özledim sizi
cokkk gecmis olsunnn deryyyaaam yaa,,,peki ameliyati felan yokmu bunun ?? ne biliyim herhangi bir tedavisi ????
bizlerrr ben bugun kirmizi kart yedimm...iste gerisi iyiyiz sukur yikilmadik ayaktayiz,,dertlerimizle basbasayiz,,,
arkadas gurubu derken kk danmi yanii ???
kadınlar kulübü olsa üzülmezdim sanal ortam der geçerdim...samimi arkadaş grubumuz vardı bana haksızlık yaptı içlerinden bi arkadaş.. sırtından vurulan benim onlarda kabul ediyolar ama onun yerine beni dışladılar..
çünkü ben aralarına 9 ay oldu gireli eşimin iş grubuydu diğer kız uzun süreli beraberdi onlarda dolayısıyla ben dışlandım..
o tartıştığım kızın kuzeni benim eşimin eski sevgiliymiş zaten tepkiliydi bana dışlamalar hor görmeler ezmeye çalışmalar başka olaylarda oldu ve bağlar koptu iştee
biraz kilo vericem ben 50 kiloydum 14 kg aldım..buda polikistik overı besliyomuş..ilaç verecek bu ay insülin direncini düşüren bi ilaç kilo vermeye yardımcı oluyormuş..hem hamişlik öncesi kg ne kadar verirsen o kadar az kg ile hamiş kalırsın çok kg almazsın dedi..yumurtalarda hormonla büyütüp takibini yapıp ona göre çatlatma iğnesi ile çatlatacak ve bebek olasığı artacak dedi..umudum var aslında ama çevresel şeyler çok etkiliyo arkadaşlarımın yaptığıda tuz biber oldu çok üzdü...öyle ki eşimde moral bozukluğum için beni kaçırdı buralardan tatile gittik...
şimdi iyiyim ama
kadınlar kulübü olsa üzülmezdim sanal ortam der geçerdim...samimi arkadaş grubumuz vardı bana haksızlık yaptı içlerinden bi arkadaş.. sırtından vurulan benim onlarda kabul ediyolar ama onun yerine beni dışladılar..
çünkü ben aralarına 9 ay oldu gireli eşimin iş grubuydu diğer kız uzun süreli beraberdi onlarda dolayısıyla ben dışlandım..
o tartıştığım kızın kuzeni benim eşimin eski sevgiliymiş zaten tepkiliydi bana dışlamalar hor görmeler ezmeye çalışmalar başka olaylarda oldu ve bağlar koptu iştee
bartekkkk kızzzzz ziliii napıyonn...:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?